Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat med Vejle HK​​Vejle Håndbold Klub og Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat, så aftalen gælder for den kommende sæson. 


Med sponsoratet bliver Vejle Turisttrafik eksponeret på ryggen af U/16-pigernes trøjer. Direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen glæder sig over, at forlængelse er kastet i mål.

- Hos Vejle Turisttrafik har vi en strategi om at være synlige i lokalområdet, og derfor er vi sponsor for mange sportsklubber. Kombination af, at vi får stor synlighed og samtidig bakker op om det lokale idrætsliv er helt perfekt. Derfor var det en let beslutning af forlænge et i forvejen godt samarbejde med Vejle Håndbold Klub, siger Benny Petersen.

Er du interesseret i at høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476