Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat med Vejle HK​​Vejle Håndbold Klub og Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat, så aftalen gælder for den kommende sæson. 


Med sponsoratet bliver Vejle Turisttrafik eksponeret på ryggen af U/16-pigernes trøjer. Direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen glæder sig over, at forlængelse er kastet i mål.

- Hos Vejle Turisttrafik har vi en strategi om at være synlige i lokalområdet, og derfor er vi sponsor for mange sportsklubber. Kombination af, at vi får stor synlighed og samtidig bakker op om det lokale idrætsliv er helt perfekt. Derfor var det en let beslutning af forlænge et i forvejen godt samarbejde med Vejle Håndbold Klub, siger Benny Petersen.

Er du interesseret i at høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476