Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik kører for FC Fredericia​

Vejle Turisttrafik bliver Eksponeringspartner i fodboldklubben FC Fredericia. Den 3-årige aftale betyder samtidig, at Vejle Turisttrafik fremover kører for FC Fredericia til klubbens udekampe i NordicBet Ligaen. 


- Med vores sponsorat får vi stor eksponering og et stærkt netværk i Fredericia Kommune i samarbejde med en seriøs og dygtig medspiller i FC Fredericia. Vi bakker i forvejen op om mange sportsklubber i Trekantområdet, og vores aftale med FC Fredericia er et naturligt skridt i vores strategi, hvor vi skaber synlighed om Vejle Turisttrafik gennem opbakning til områdets sportsklubber. Vi ser frem til samarbejdet med FC Fredericia, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Læs mere om FC Fredericia her

Er du interesseret i at høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476