Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik kører for FC Fredericia​

Vejle Turisttrafik bliver Eksponeringspartner i fodboldklubben FC Fredericia. Den 3-årige aftale betyder samtidig, at Vejle Turisttrafik fremover kører for FC Fredericia til klubbens udekampe i NordicBet Ligaen. 


- Med vores sponsorat får vi stor eksponering og et stærkt netværk i Fredericia Kommune i samarbejde med en seriøs og dygtig medspiller i FC Fredericia. Vi bakker i forvejen op om mange sportsklubber i Trekantområdet, og vores aftale med FC Fredericia er et naturligt skridt i vores strategi, hvor vi skaber synlighed om Vejle Turisttrafik gennem opbakning til områdets sportsklubber. Vi ser frem til samarbejdet med FC Fredericia, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Læs mere om FC Fredericia her

Er du interesseret i at høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476