Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tag med Vejle Turisttrafik på skitur til Zell am See i uge 4

Drømmer du allerede nu om en tur ned ad de østrigske alper, så tilmeld dig og din familie til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur i uge 4. Turen går også i 2019 til Zell am See, hvor det førsteklasses Hotel Alpenblick danner ramme om udfoldelserne på det eftertragtede skisportssted. Turen er en oplagt mulighed for at få en skioplevelse med familien, vennerne eller kammeraterne fra idrætsklubben.

Afrejse lørdag den 19. januar og hjemkomst lørdag 26. januar om aftenen

Vi kører mod Østrig lørdag den 19. januar om morgenen med afgang kl. 6.00 og lander forventet ved Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor den står på aftensmad. Vi rammer Vejle mætte på skioplevelser igen lørdag den 26. januar ved 22-tiden. Turen til og fra Østrig sker i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter og med rutinerede og erfarne chauffører, der naturligvis overholder reglerne om køre- /hviletid.


​Rejsen er inkl. bustransport fra Vejle til Zell am See, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flere sengs-værelser.

Hotel Alpenblick – en perle i smagfulde omgivelser

Vi bor under opholdet i de østrigske alper på det firestjernet Hotel Alpenblick i Zell am See. Hotellet, der ligger i smagfulde omgivelser har et stort Wellness-området, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, Satellit-TV, radio og pengeskab.


Stå på ski over skyerne og nyd den fantastiske udsigt

Skiområdet Zell am See byder på i alt 57 lifter og næsten 140 km. pister, så der er pister for en hver smag uanset om du er snowboarder eller skibegynder. Der er hyggelige skovpister og stejle, sorte pister. Og så er der Kitzsteinhorn-gletscheren. Her kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 m. højde, hvor du står på ski over skyerne med fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger
Pris pr. person i dobbeltværelse:
voksne: Kr. 5.375,-.
Voksne: Kr. 4.875,-. For tredje person i fl- sengsværelse.
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 950,-.
Børn: Kr. 2.995,-. 6 år til og med 11 år i fl- sengsværelse.
Børn: Kr. 850,-. 0 år til og med 5 år i fl- sengsværelse.


Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af rejsegarantifonden.

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk for at modtage vores infofolder og tilmeldingsblanket til turen. Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476