​Tag med Vejle Turisttrafik på skitur til Zell am See i uge 4

Drømmer du allerede nu om en tur ned ad de østrigske alper, så tilmeld dig og din familie til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur i uge 4. Turen går også i 2019 til Zell am See, hvor det førsteklasses Hotel Alpenblick danner ramme om udfoldelserne på det eftertragtede skisportssted. Turen er en oplagt mulighed for at få en skioplevelse med familien, vennerne eller kammeraterne fra idrætsklubben.

Afrejse lørdag den 19. januar og hjemkomst lørdag 26. januar om aftenen

Vi kører mod Østrig lørdag den 19. januar om morgenen med afgang kl. 6.00 og lander forventet ved Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor den står på aftensmad. Vi rammer Vejle mætte på skioplevelser igen lørdag den 26. januar ved 22-tiden. Turen til og fra Østrig sker i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter og med rutinerede og erfarne chauffører, der naturligvis overholder reglerne om køre- /hviletid.


​Rejsen er inkl. bustransport fra Vejle til Zell am See, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flere sengs-værelser.

Hotel Alpenblick – en perle i smagfulde omgivelser

Vi bor under opholdet i de østrigske alper på det firestjernet Hotel Alpenblick i Zell am See. Hotellet, der ligger i smagfulde omgivelser har et stort Wellness-området, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, Satellit-TV, radio og pengeskab.


Stå på ski over skyerne og nyd den fantastiske udsigt

Skiområdet Zell am See byder på i alt 57 lifter og næsten 140 km. pister, så der er pister for en hver smag uanset om du er snowboarder eller skibegynder. Der er hyggelige skovpister og stejle, sorte pister. Og så er der Kitzsteinhorn-gletscheren. Her kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 m. højde, hvor du står på ski over skyerne med fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger
Pris pr. person i dobbeltværelse:
voksne: Kr. 5.375,-.
Voksne: Kr. 4.875,-. For tredje person i fl- sengsværelse.
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 950,-.
Børn: Kr. 2.995,-. 6 år til og med 11 år i fl- sengsværelse.
Børn: Kr. 850,-. 0 år til og med 5 år i fl- sengsværelse.


Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af rejsegarantifonden.

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk for at modtage vores infofolder og tilmeldingsblanket til turen. Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport