Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tag med Vejle Turisttrafik på skitur til Zell am See i uge 4

Drømmer du allerede nu om en tur ned ad de østrigske alper, så tilmeld dig og din familie til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur i uge 4. Turen går også i 2019 til Zell am See, hvor det førsteklasses Hotel Alpenblick danner ramme om udfoldelserne på det eftertragtede skisportssted. Turen er en oplagt mulighed for at få en skioplevelse med familien, vennerne eller kammeraterne fra idrætsklubben.

Afrejse lørdag den 19. januar og hjemkomst lørdag 26. januar om aftenen

Vi kører mod Østrig lørdag den 19. januar om morgenen med afgang kl. 6.00 og lander forventet ved Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor den står på aftensmad. Vi rammer Vejle mætte på skioplevelser igen lørdag den 26. januar ved 22-tiden. Turen til og fra Østrig sker i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter og med rutinerede og erfarne chauffører, der naturligvis overholder reglerne om køre- /hviletid.


​Rejsen er inkl. bustransport fra Vejle til Zell am See, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flere sengs-værelser.

Hotel Alpenblick – en perle i smagfulde omgivelser

Vi bor under opholdet i de østrigske alper på det firestjernet Hotel Alpenblick i Zell am See. Hotellet, der ligger i smagfulde omgivelser har et stort Wellness-området, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, Satellit-TV, radio og pengeskab.


Stå på ski over skyerne og nyd den fantastiske udsigt

Skiområdet Zell am See byder på i alt 57 lifter og næsten 140 km. pister, så der er pister for en hver smag uanset om du er snowboarder eller skibegynder. Der er hyggelige skovpister og stejle, sorte pister. Og så er der Kitzsteinhorn-gletscheren. Her kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 m. højde, hvor du står på ski over skyerne med fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger
Pris pr. person i dobbeltværelse:
voksne: Kr. 5.375,-.
Voksne: Kr. 4.875,-. For tredje person i fl- sengsværelse.
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 950,-.
Børn: Kr. 2.995,-. 6 år til og med 11 år i fl- sengsværelse.
Børn: Kr. 850,-. 0 år til og med 5 år i fl- sengsværelse.


Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af rejsegarantifonden.

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk for at modtage vores infofolder og tilmeldingsblanket til turen. Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476