Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tag med Vejle Turisttrafik på skitur til Zell am See i uge 4

Drømmer du allerede nu om en tur ned ad de østrigske alper, så tilmeld dig og din familie til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur i uge 4. Turen går også i 2019 til Zell am See, hvor det førsteklasses Hotel Alpenblick danner ramme om udfoldelserne på det eftertragtede skisportssted. Turen er en oplagt mulighed for at få en skioplevelse med familien, vennerne eller kammeraterne fra idrætsklubben.

Afrejse lørdag den 19. januar og hjemkomst lørdag 26. januar om aftenen

Vi kører mod Østrig lørdag den 19. januar om morgenen med afgang kl. 6.00 og lander forventet ved Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor den står på aftensmad. Vi rammer Vejle mætte på skioplevelser igen lørdag den 26. januar ved 22-tiden. Turen til og fra Østrig sker i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter og med rutinerede og erfarne chauffører, der naturligvis overholder reglerne om køre- /hviletid.


​Rejsen er inkl. bustransport fra Vejle til Zell am See, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flere sengs-værelser.

Hotel Alpenblick – en perle i smagfulde omgivelser

Vi bor under opholdet i de østrigske alper på det firestjernet Hotel Alpenblick i Zell am See. Hotellet, der ligger i smagfulde omgivelser har et stort Wellness-området, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, Satellit-TV, radio og pengeskab.


Stå på ski over skyerne og nyd den fantastiske udsigt

Skiområdet Zell am See byder på i alt 57 lifter og næsten 140 km. pister, så der er pister for en hver smag uanset om du er snowboarder eller skibegynder. Der er hyggelige skovpister og stejle, sorte pister. Og så er der Kitzsteinhorn-gletscheren. Her kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 m. højde, hvor du står på ski over skyerne med fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger
Pris pr. person i dobbeltværelse:
voksne: Kr. 5.375,-.
Voksne: Kr. 4.875,-. For tredje person i fl- sengsværelse.
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 950,-.
Børn: Kr. 2.995,-. 6 år til og med 11 år i fl- sengsværelse.
Børn: Kr. 850,-. 0 år til og med 5 år i fl- sengsværelse.


Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af rejsegarantifonden.

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk for at modtage vores infofolder og tilmeldingsblanket til turen. Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476