Kom på ski med Vejle Turisttrafik i uge 4, 2020

Kunne du og din familie tænke sig en uge på de østrigske pister med det førsteklasses Hotel Alpenblick som udgangspunkt? På Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur til Zell am See i uge 4, 2020 er der plads til alle, uanset om du er rutineret skiløber eller er skibegynder.


Afrejse lørdag den 18. januar og hjemkomst den 25. januar om aftenen

Vi sætter kursen mod Østrig lørdag den 18. januar om morgenen med afgang kl. 6.00 og rammer Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor aftensmaden venter. Efter en lille uge på ski rammer vi Vejle lørdag den 25. januar omkring kl. 22. Turen til og fra Østrig foregår i 1.klasses turistbus med alle moderne faciliteter og med rutinerede og erfarne chauffører.


Skirejsen er inklusiv bustransport fra Vejle til Zell am See og retur, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flersengs-værelser.

Vi bor på Hotel Alpenblick – et første klasses hotel i smukke omgivelser

​Under opholdet i de østrigske alper bor vi på det firestjernet Hotel Alpenblick i Zell am See. Hotellet, der ligger i smagfulde omgivelser har et stort Wellness-området, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, Satellit-TV, radio og pengeskab.

Skiområdet byder på mange nye pister

Skiområdet Zell am See er blevet voldsomt udvidet siden sidste år og byder nu på 119 lifte og 408 kilometer pister, så uanset om du er nybegynder eller snowboarder, er der pister for dig. Pisterne byder på alt fra hyggelige skovpister til stejle, sorte pister. På Kitzsteinhorn kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 m. højde, og du står på ski over skyerne med fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Voksne: 5.650,-.

Voksne: 4.975,-. For tredjeperson i flersengsværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 1.000,-.

Turens pris børn: Kr. 3.450,-. 6 år til og med 11 år i flersengsværelse.

Turens pris børn: Kr. 900,-. 0 år til og med 5 år i flersengsværelse.


Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af rejsegarantifonden.


For yderligere information link til infofolder og tilmeldingsblanket


Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket, og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport