Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Kom med Vejle Turisttrafik på skiferie til Zell am See i uge 4

Ønsker du og din familie at deltage på en skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag med på Vejle Turisttrafiks skitur til Zell am See i uge 4, 2021. En skiferie med 1. klasses turistbus er samtidig mere klimavenlig, end hvis du tager flyet eller bilen til Alperne. Vi er medlem af Rejsegarantifonden.


Afrejse lørdag den 23. januar og hjemkomst lørdag den 30. januar om aftenen

Bussen sætter kursen mod Østrig lørdag den 23. januar kl. 6.00 og rammer Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor aftensmaden venter. Efter godt en uge på ski rammer vi Vejle lørdag den 30. januar omkring kl. 22. Din tur til og fra Østrig foregår i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter, og bussen køres af erfarne chauffører.

Skirejsen er med bustransport fra Vejle til Zell am See og retur, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flersengs-værelser.

Hotel Alpenblick - et firestjernet hotel i smukke omgivelser

Under opholdet i Østrig er det smukt beliggende Hotel Alpenblick i Zell am See din hjemmebane. Hotellet råder over et stort wellness-område, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, satellit-tv, radio og pengeskab.

Skiområdet byder på pister til alle niveauer

Skiområdet Zell am See er blevet voldsomt udvidet i de senere år og byder nu på 119 lifte og 408 kilometer pister, så uanset om du er nybegynder eller snowboarder, er der pister for dig. Pisterne byder på alt fra hyggelige skovpister til stejle, sorte pister. På Kitzsteinhorn kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 meters højde, og du står på ski over skyerne med en fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Voksne: 5.850,-.

Voksne: 4.995,-. For tredje person i flersengsværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 1.000,-.

Turens pris børn: Kr. 3.550,-. 6 år til og med 11 år i flersengsværelse.

Turens pris børn: Kr. 900,-. 0 år til og med 5 år i flersengsværelse.

Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

For yderligere information link til infofolder og tilmeldingsblanket

​Se program og tilmeldingsblanket.

Skiferie og Covid-19

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og det sikrer, at du enten kommer på skiferie eller får din penge retur for rejsen som er en pakkerejse. Det er uanset, hvilken farve Østrig har jævnfør Udenrigsministeriets rejsevejledninger på bestillingstidspunktet. Hvis Østrig er orange 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage, og det samme er gældende, hvis Østrig bliver orange inden for de 14 dage før afrejse.

Sådan tilmelder du dig skiferien​

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så kontakt os på 75 85 94 88 eller send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket, og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Hvordan har Coronaen ramt Vejle Turisttrafik?
25-11-2020
Vi får tit spørgsmålet: Hvordan går det for Vejle Turisttrafik i disse Corona-tider? Derfor har vi lavet en statusartikel på, hvordan Coronavirussens konsekvenser har påvirket Vejle Turisttrafik. ​
Læs hele nyheden
- Vejle Turisttrafik er en professionel og engageret samarbejdspartner
10-11-2020
I små tre år har Vejle Turisttrafik kørt for FC Fredericia til holdets udekampe i 1. division, og i FC Fredericia oplever salgsansvarlig Christian Holm Johansen et busselskab, der er kendetegnet ved stor professionalisme og et stærkt engagement, som eksponeringspartner i klubben fra Fæstningsbyen.​
Læs hele nyheden
​Oprykning til Kammeraterne og Hover
03-11-2020
Det blev til to oprykninger for de lokale seriefodboldklubber, som Vejle Turisttrafik bakker op om, og i Danmarksserien indtager Hedensted IF en flot førsteplads inden forårssæsonen.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafiks klubber stærkt fra start
27-10-2020
Det kører for ”vores” to elitefodboldklubber, Vejle Boldklub og FC Fredericia, og mon ikke det skyldes, at turene til klubbernes udekampe foregår i busser fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476