​Tillykke til Elin med 25-års jubilæet​I dag kan Elin Skov Hansen fejre 25-års jubilæum som chauffør hos Vejle Turisttrafik. Den 12. februar 1996 kørte hun sin første tur med plejehjemsbeboere i Billund Kommune. Elin Skov Hansen blev den første fastansatte chauffør i Vejle Turisttrafik, efter Henning og Benny Petersen havde overtaget busselskabet efter deres far. I dag kører hun med skoleelever til og fra Center for Høretab i Fredericia. En tur hun har kørt det seneste halve år.

- Jeg læste i avisen, at Vejle Turisttrafik manglede en chauffør til at køre plejehjemskørsel i Billund Kommune i forbindelse med, at selskabet havde vundet udbuddet. Så jeg ringede på annoncen, og de spurgte, hvornår jeg kunne begynde. Det er den nemmeste ansættelsessamtale, jeg har været til, fortæller Elin Skov Hansen om starten hos Vejle Turisttrafik.

Den erfarne chauffør nyder tilværelsen i busselskabet.

- Vejle Turisttrafik er et dejligt firma at være ansat i. Det er ligesom at være hjemme, og jeg nyder at være i firmaet, der er præget af gode kollegaer. Det er altid en fornøjelse at tage på arbejde. Jeg glæder mig over at have været med i firmaets udvikling. I dag er vi mange flere chauffører, end da jeg startede for 25 år siden som den første, siger Elin Skov Hansen.

Hos Vejle Turisttrafik glæder direktør Benny Petersen sig over at kunne fejre en 25-års jubilar.


- Det er fantastisk at vores første fastansatte medarbejder, kan fejre 25-års jubilæum, for det fortæller både noget om Elin Skov Hansen som ansat, og Vejle Turisttrafik som arbejdsplads. Hun er en dygtig chauffør og værdsat medarbejder, og det er bekræftende som arbejdsgiver, at vores første fastansatte chauffør har lyst til at være hos os i 25 år. Det fortæller, at vi gør noget rigtigt, siger Benny Petersen.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport