Stigende efterspørgsel på turistkørsel får Vejle Turisttrafik til at investere i to nye busser

Vejle Turisttrafik har i de seneste måneder kunne præsentere kunderne for to nye busser. Investeringen i en splinterny Van Hool-konferencebus og en Volvo bus med plads til 70 passagerer skyldes, at turistkørslen er kommet rigtig godt fri af Covid 19’s klør.


- Vi oplever en stigende efterspørgsel på turistkørsel, og vi er kommet rigtig godt på den anden side af Coronaen. Vi ser ind i en vinter, hvor folk gerne vil på skiferie, efter de ikke har været det i små to år. Det kan vi godt mærke, for vi får flere forespørgsler end normalt på både transport af skirejsende og fra folk, der ønsker at booke skiferien som en pakkerejse hos os, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


 

- På grupperejser generelt oplever vi også flere forespørgsler, for mange er ikke kommet af sted på de rejser, som de plejer. Den øgede efterspørgsel er glædelig, og vi glæder os til at løfte de mange transportopgaver, siger Benny Petersen.


 

Han forklarer formålet med investeringen i vognparkens to nye medlemmer således:


 

- Konferencebussen er tiltænkt ture og rejser, hvor passagererne ønsker ekstra komfort på turen, mens Volvo-bussen med plads til 70 passagerer er mere målrettet foreninger og institutioner, der ønsker en god økonomi i udflugter og kortere ture, siger Benny Petersen.


 

Vil du booke en tur i en af vores nye busser eller høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel? Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.


På billedet ses Vejle Turisttrafiks nye konferencebus.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport