Vi kører Flixbus-ruten Esbjerg-København

I slutningen af marts kunne Vejle Turisttrafik offentliggøre, at vi kører Flixbus’ rute 627 Sønderborg til København, og i går havde vi premieretur på Flixbus-ruten 625 Esbjerg til København.


Den nye rute stopper undervejs i Vejen, Kolding og Odense, inden bussen ankommer til Københavns Hovedbanegård. Husk du kan bestille din tur på www.flixbus.dk.


​- Vi ser frem til at køre endnu en rute for Flixbus, og med ruten Esbjerg til København er vi oppe på at køre tre af Flixbus’ ruter i Danmark. Det gode samarbejde med Flixbus tager vi som endnu en blåstempling af Vejle Turisttrafik som busselskab, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

   

Vejle Turisttrafik kører følgende Flixbus ruter: 625 Esbjerg-København, 627 Sønderborg-København samt rute 633 Horsens-Københavns Lufthavn.


FlixBus tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser. læs mere om FlixBus på www.flixbus.dk.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport