TAK til stemningsafsnittet på Vejle Stadion – Oplev stemningen på søndag

Snyd ikke dig selv for at opleve stemningen og den flotte lydkulisse til Vejle Boldklubs hjemmekampe. På søndag den 1. maj kl. 14.00 kan du selv opleve lyden fra tribunerne, når SønderjyskE kommer på besøg i Nørreskoven.


- Som sponsor i Vejle Boldklub er det en fornøjelse at opleve, hvordan stemningsafsnittet på Vejle Stadion bare vokser sig større og større. The Crazy Reds, Forenet Nørreskoven og alle stemningsfans formår virkelig at skabe en fed kulisse omkring VB’s hjemmekampe. Tak for det og fortsæt det gode arbejde. Det betyder virkelig noget for oplevelsen, og det er ikke uden grund, at VB er ubesejret i fem Superligakampe. Det skyldes ikke mindst den flotte opbakning fra lægterne, som klubben og holdet møder i Nørreskoven, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


- I Vejle Turisttrafik vil vi gerne opfordre alle fodboldinteresserede vejlensere og VB’ere til at møde op til det vigtige brag mod SønderjyskE. Så brug din søndag eftermiddag på at opleve stemningen og bliv selv en del af en fremragende lydkulisse. Tak til alle, der bidrager til den flotte stemning på lægterne. Det er en fornøjelse at opleve. Kom så De Røde! siger Benny Petersen.


Vejle Turisttrafik kører for fanklubben The Crazy Reds, er busleverandør til Vejle Boldklub, guldsponsor i klubben og har bakket op om VB i mere end 15 år.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.


 

Foto: Vejle Boldklub 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport