Vi ønsker alle en god sommerferie – efter et forrygende forår for Vejle Turisttrafik

I Vejle Turisttrafik ønsker vi en rigtig god sommer til vores mange dejlige kunder, passagerer, samarbejdspartnere og ansatte. Vi håber I får en skøn sommerferie sammen med familie og venner.


Foråret og forsommeren har været forrygende hos Vejle Turisttrafik, hvor der i den grad er kommet gang i hjulene hos turistbus-afdelingen. Og vi benytter denne sommerhilsen til at gøre status og kigge frem mod efteråret, fortæller direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


- Vi har haft travlt med turistkørsel siden februar, og maj og juni har været helt exceptionelle. Jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 30 år i branchen, og i juli måned, som plejer at være ”stille”, har vi også travlt. Ligesom vi ser ind i et efterår, hvor der også kommer til at være rigtig godt gang i hjulene. Det er dejligt, at kunderne og passagererne viser os den tillid. De mange transportopgaver kræver det rette udstyr. Tidligere på året har vi investeret i to nye turistbusser, og vi glæder os til at tage en splinterny dobbeltdækker i brug senere på sommeren, siger Benny Petersen.


- Vores stærke samarbejde med Flixbus er blevet udvidet, så vi nu kører tre ruter, og vi er kommet rigtig godt i gang med de to nye ruter: Esbjerg-København og Sønderborg-København. Til efteråret begynder vi på en stor opgave for Sydtrafik som lokalbus-operatør i Vejle Kommune. Vi er godt undervejs med planlægningen i den forbindelse, og vi ser frem til at køre de 26 ruter og til at transportere mange af kommunens borgere på daglig basis, siger Benny Petersen.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel med komfortable turistbusser, eller bestille en tur? Så kontakt os på: 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport