Trekantområdets busselskab medspiller for idrætten

Vejle Turisttrafik og VT Bus er en aktiv medspiller i Trekantområdets idrætsliv både, når det gælder eliteidræt og breddeidræt.


I Vejle Turisttrafik regi er vi guldsponsor og buspartner for Vejle Boldklub, ligesom vi er sponsor og busleverandør for Triangle Razorbacks.


I VT Bus’ regi er vi Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold, Eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia samt basissponsor i Fredericia HK. Desuden er vi samarbejdspartnere for en række breddeidrætsklubber.


- Det er naturligt for Vejle Turisttrafik og VT Bus at bakke op om Trekantområdets idrætsliv, for vi vil gerne give noget tilbage til vores mange kunder og passagerer fra regionen. Det kan vi gøre dels ved at samarbejde med en række breddeklubber, som skaber rammerne for, at beboerne i Trekantområdet kan dyrke idræt, som er en sund og social fritidsinteresse, og dels ved at samarbejde med områdets eliteidrætsklubber, for forudsætning for eliteidræt - med de store oplevelser det giver til regionen - er at erhvervslivet bakker op om klubberne, siger direktør i Vejle Turisttrafik og VT Bus, Benny Petersen.


- Samtidig får vi som aktiv medspiller på både eliteidræt og breddeidræt en stor synlighed og eksponering af Vejle Turisttrafik og VT Bus som Trekantområdets busselskab. Den kombination af, at vi med vores samarbejdsaftale ”betaler” tilbage og får skabt synlighed om os som busselskab, gør det oplagt for VT Bus og Vejle Turisttrafik at bakke op om idrætten i Trekantområdet, siger Benny Petersen.


Vejle Turisttrafik samarbejder med:

Vejle Boldklub

Triangle Razorbacks

Vejle Boldklub (amatørafdeling)

Vejle Fodbold Club

Vejle Håndbold Klub

Vejle Kammeraterne

Hedensted IF

Hover IF

Give Håndboldklub

Vejle Svømmeklub

Ammitsbøl Fodbold

Skibet IF


VT Bus samarbejder med:

FC Fredericia

Kolding IF Fodbold

Fredericia HK

Bramdrupdam Fodbold GIF


For yderligere information eller et konkret tilbud på din bustransport

Kontakt Vejle Turisttrafik på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk for at høre om de mange muligheder, der er ved at leje en ny turistbus eller minibus med chauffør.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport