Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik køber tre nye busser

Vejle Turisttrafik skyder 2017 i gang med et brag. Busselskabet har nemlig investeret i tre splinternye busser, så den i forvejen moderne vognpark står endnu skarpere.

Der er tale om en firestjernet Volvo-bus med plads til 57 personer og to Mercedes Sprinter minibusser med plads til 22 personer i hver bus, der alle kommer ud at køre fra 1. januar. De tre nye busser afløser modeller, der har udtjent deres værnepligt på Lundahl Nielsens Vej.

- Vi er i en branche, hvor kunderne efterspørger stor komfort og gode køreoplevelser, og med de tre nye busser kan vi give dem en endnu bedre bus-oplevelse. Så det er en fornyelse og investering, vi ser frem til at præsentere for vores kunder og passagerer, siger direktør Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik.

- Med de to nye minibusser bliver vi også mere miljøvenlige, da de nye og mere miljørigtige minibusser afløser to ”gamle” minibusser, og det er selvfølgelig helt perfekt, at vi i Vejle Turisttrafik kan tilbyde øget komfort og samtidig passe bedre på miljøet, siger Benny Petersen.

Busselskabet med hjemsted i Vinding råder over en vognpark med 40 minibusser og busser og tilbyder alt fra pakkerejser til enkeltstående bustransport.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476