Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik køber tre nye busser

Vejle Turisttrafik skyder 2017 i gang med et brag. Busselskabet har nemlig investeret i tre splinternye busser, så den i forvejen moderne vognpark står endnu skarpere.

Der er tale om en firestjernet Volvo-bus med plads til 57 personer og to Mercedes Sprinter minibusser med plads til 22 personer i hver bus, der alle kommer ud at køre fra 1. januar. De tre nye busser afløser modeller, der har udtjent deres værnepligt på Lundahl Nielsens Vej.

- Vi er i en branche, hvor kunderne efterspørger stor komfort og gode køreoplevelser, og med de tre nye busser kan vi give dem en endnu bedre bus-oplevelse. Så det er en fornyelse og investering, vi ser frem til at præsentere for vores kunder og passagerer, siger direktør Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik.

- Med de to nye minibusser bliver vi også mere miljøvenlige, da de nye og mere miljørigtige minibusser afløser to ”gamle” minibusser, og det er selvfølgelig helt perfekt, at vi i Vejle Turisttrafik kan tilbyde øget komfort og samtidig passe bedre på miljøet, siger Benny Petersen.

Busselskabet med hjemsted i Vinding råder over en vognpark med 40 minibusser og busser og tilbyder alt fra pakkerejser til enkeltstående bustransport.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476