Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik køber tre nye busser

Vejle Turisttrafik skyder 2017 i gang med et brag. Busselskabet har nemlig investeret i tre splinternye busser, så den i forvejen moderne vognpark står endnu skarpere.

Der er tale om en firestjernet Volvo-bus med plads til 57 personer og to Mercedes Sprinter minibusser med plads til 22 personer i hver bus, der alle kommer ud at køre fra 1. januar. De tre nye busser afløser modeller, der har udtjent deres værnepligt på Lundahl Nielsens Vej.

- Vi er i en branche, hvor kunderne efterspørger stor komfort og gode køreoplevelser, og med de tre nye busser kan vi give dem en endnu bedre bus-oplevelse. Så det er en fornyelse og investering, vi ser frem til at præsentere for vores kunder og passagerer, siger direktør Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik.

- Med de to nye minibusser bliver vi også mere miljøvenlige, da de nye og mere miljørigtige minibusser afløser to ”gamle” minibusser, og det er selvfølgelig helt perfekt, at vi i Vejle Turisttrafik kan tilbyde øget komfort og samtidig passe bedre på miljøet, siger Benny Petersen.

Busselskabet med hjemsted i Vinding råder over en vognpark med 40 minibusser og busser og tilbyder alt fra pakkerejser til enkeltstående bustransport.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476