To nye MAN-turistbusser på plads i vognparken​Jubii, så kom dagen hvor vi modtog vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi glæder os til at præsentere vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere for de to splinternye turistbusser, der giver en transportoplevelse af højeste kvalitet. Begge busser har plads til 53 passagerer.


- Vores kunder efterspørger høj komfort, stor sikkerhed og behagelig transport, når de booker turistbusser, og vi ser frem til at tilbyde dem buskørsel i turistbusser af højeste kvalitet med vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Det er altid specielt at modtage nye busser til vores vognpark, og vi takker MAN Truck & Bus Danmark A/S, som har leveret busserne til Vejle Turisttrafik, for et godt samarbejde i forbindelse med købet af de to fabriksnye turistbusser, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


- Senere på sommeren modtager vi vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker fra MAN Truck & Bus Danmark A/S, der er en dobbeltdækker i topklasse. Det glæder vi os til, siger Benny Petersen.


Vejle Turisttrafik har allerede god erfaring med MAN Lions Coach R08, da selskabet har en turistbus af denne model på vejene, som kører for FLIXBUS.


Vil du høre mere om mulighederne for bustransport med vores nye MAN Lions Coach R08-turistbusser eller bestille en tur med dem. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport