​Fabriksny dobbeltdækker i topklasse på plads i Vejle Turisttrafik

I dag fik vi leveret vores fabriksnye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker. Med den nye komfortable dobbeltdækker, har vi fornyelsen af vores vognpark på plads.


Denne sommer har vi udover Neoplan Skylineren sagt velkommen til to splinternye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi udskifter løbende vores vognpark, så vores turistbusser altid er af topkvalitet og lever op til den nyeste miljønorm.


Den nye dobbeltdækker har plads til 81 passagerer.


- Vi glæder os til at tage vores nye lækre Neoplan Skyliner i brug. Det er en dobbeltdækker i topklasse, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere en transportoplevelse med fokus på høj komfort og stor sikkerhed med vores Neoplan Skyliner-dobbeltdækker, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


Vores nye Neoplan Skyliner er leveret af MAN Truck & Bus Danmark, som også har leveret vores to nye Man Lions Coach R08-turistbusser. Stor tak til MAN Truck & Bus Danmark.


Vil du bestille en tur i vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker eller en af vores andre komfortable turistbusser? Så kontakt Vejle Turisttrafik på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport