Buskørsel i behagelige turistbusser fra Silkeborg, Skanderborg og Odder

Skal din buskørsel fra Skanderborg, Odder eller Silkeborg køres i nye turistbusser eller minibusser? Med Vejle Turisttrafik som dit busselskab bliver din tur kørt af et erfarent turistbusselskab, der altid løser din transportopgave med udgangspunkt i dine ønsker til turen. Det sikrer, at din kørsel i bus matcher dine forventninger fuldt ud og giver dig og dit selskab en god transportoplevelse i behagelige turistbusser.

Vi har gennem mere end 45 år løst store og små opgaver inden for bustransport for private, virksomheder samt institutioner og foreninger. Så din buskørsel er i sikre hænder hos os og vores vognpark af komfortable turistbusser og minibusser. Uanset hvilken type bustransport, du efterspørger, bliver din bustur altid kørt af et team af erfarne og dygtige chauffør, som sammen med vores nye turistbusser får dig og dit selskab sikkert ud og hjem - trygt og til tiden. Med leje af bus med chauffør fra Vejle Turisttrafik får du en god transportoplevelse fra Silkeborg, Skanderborg eller Odder.

Komfortable turistbusser og dygtige chauffører rammen om din kørsel i bus

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi blandt andet følgende former for turistkørsel og bustransport med afgang fra Silkeborg, Skanderborg og Odder, eller de omkringliggende byer i Østjylland: Busture og udflugter, Leje af bus med chauffør, grupperejser i bus eller firmakørsel med eksempelvis medarbejdere eller kunder.

​Vi er som medlem af Rejsegarantifonden en professionel samarbejdspartner på grupperejser i turistbusser til hele Europa.


​Busture fra Silkeborg Kommune, Skanderborg Kommune eller Odder Kommune køres i nye busser

Vil du på en hyggelig bustur i Danmark eller Nordtyskland med det sociale samvær i højsædet med afsæt i Silkeborg, Odder eller Skanderborg? I Vejle Turisttrafik har vi turistbusser, der matcher dit ønske til komfort og størrelse, og vi løfter gerne din bustransport. Uanset om du kun mangler bussen og chaufføren til turen, eller du ønsker, at vi skal arrangere hele din udflugt med alt fra buskørsel over booking af museer og aktiviteter til måltider og forplejning.

​Vælger du den sidste løsning, slipper du for at tænke på alt det praktiske, og du kan i stedet nyde dagen, busturen og samværet med dine medpassagerer i bussen i fulde drag. Det bliver ikke lettere at få en dejlig dag i godt selskab.

Du skal vælge Vejle Turisttrafik til din bustransport, når du vil:

  • Køre med et team af servicemindede chauffører bag rattet
  • Nyde buskørsel i nye og behagelige turistbusser
  • Have en skøn dag med busture og udflugter med det sociale samvær i centrum
  • Sikre, at din gruppe kommer sikkert og trygt ud og hjem
  • Samarbejde med et erfarent turistbusselskab

For yderligere information om buskørsel eller et konkret tilbud på din transport i bus fra Skanderborg, Odder og Silkeborg

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk for at få et tilbud på din buskørsel fra Silkeborg, Odder eller Skanderborg, eller for at høre om de mange muligheder inden for bustransport og leje af bus med chauffør med vores vognpark af nye turistbusser.

​​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport