Nyheder​

​Her kan du læse nyheder og få gode historier fra Vejle Turisttrafik. ​​

​Tag på en behagelig rejse til store oplevelser med Flixbus’ rute 626 Søndervig til København
17-05-2024
En tur i Legoland, en badeferie i skønne Søndervig, eller en weekendtur til København. Mulighederne er mange med Flixbus’ rute 626, der giver dig behagelig bustransport fra Søndervig til København eller omvendt med en afgang i hver retning torsdag til mandag.
Læs hele nyheden
Kom godt hjem fra Jelling Musikfestival med Vejle Turisttrafik
15-05-2024
Vi er godt klar over, at vi ikke er hovednavnet på årets Jelling Musikfestival, men det er nu rart, at transporten også spiller. Derfor glæder vi os i Vejle Turisttrafik til igen at stå for bustransporten på årets udgave af festivalen, der løber af stablen den 23. – 26. maj 2024.
Læs hele nyheden
​Bustransport i komfortable turistbusser
06-05-2024
Efterspørger du bustransport i behagelige firestjernede turistbusser? I Vejle Turisttrafik er vi et busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel.
Læs hele nyheden
​Flixbus-rute 633 Horsens til Københavns Lufthavn giver dig en verden af muligheder
24-04-2024
Søger du komfortabel transport til en weekendtur i København, skal flyve fra Københavns Lufthavn, eller har et helt andet formål med din bustransport til eller fra hovedstaden.
Læs hele nyheden
Efterspørger du bustransport i firestjernede turistbusser?
22-04-2024
I Vejle Turisttrafik bliver din buskørsel kørt i nye og komfortable turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Den kombination sikrer dig og din gruppe en behagelig og tryg transportoplevelse.
Læs hele nyheden
”Humlebien” kører igen med Vejle Turisttrafik
04-04-2024
I den kommende weekend er vi i Vejle Turisttrafik medspiller på Humlebi Cup – Give Håndboldklubs traditionsrige håndboldstævne for U/9- til U/15-hold. Det er 29. gang stævnet afholdes, og vi glæder os til at stå for transporten i forbindelse med stævnet.
Læs hele nyheden
​Serieklubber tilbage på græs
27-03-2024
I Vejle Turisttrafik er vi medspiller for en række lokale seriefodboldklubber, og vi glæder os til at se vores klubber tilbage på græs. I løbet af påsken sparker de fleste klubber gang i forårssæsonen. Hedensted IF i Danmarksserien har dog allerede spillet en kamp i foråret og hvilken en 6-0 sejr ude over Fjordager IF, mens Ammitsbøl/Egtved først spiller første turneringskamp fredag i serie 2 den 12. april.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kører for Flixbus
25-03-2024
Her ses vores firestjernede FlixBus Setra 531 DT-turistbus på vej mod Odense efter at have samlet passagerer op ved Vejle Trafikcenter på Flixbus-rute 633 Horsens til Københavns Lufthavn.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik forlænger længerevarende sponsorat med Triangle Razorbacks
21-03-2024
I Vejle Turisttrafik har vi været medspiller i Triangle Razorbacks siden klubbens start, derfor er vi glade for og stolte over at kunne offentliggøre, at vi har forlænget vores længerevarende samarbejde med Razorbacks til udgangen af 2024.
Læs hele nyheden
​Fuld plade på Neoplan hos Vejle Turisttrafik
11-03-2024
Fornyeligt modtog vi vores nyeste tilføjelse til vores vognpark, en lækker fabriksny Neoplan Cityliner firestjernet turistbus, og sammen med vores Neoplan Skyliner dobbeltdækker, som vi tog i brug i sommers, har vi i Vejle Turisttrafik næsten fuld plade på Neoplan.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik på farten med Balle Musik- & Idrætsefterskole
06-03-2024
Bramming, Hammel, Herning, Vejle og Middelfart. Torsdag, lørdag og søndag havde vi fornøjelsen af at køre med tre turistbusser med elever fra Balle Musik- & Idrætsefterskole, der tog hul på opvisningssæsonen i gymnastik.
Læs hele nyheden
​Ny Neoplan Cityliner på plads hos Vejle Turisttrafik
04-03-2024
Så har vi modtaget vores helt nye Neoplan Cityliner. Den nye 4-stjernede turistbus har plads til 55 passagerer og en rejseleder.
Læs hele nyheden
Ny Ford Custom på plads i Vejle Turisttrafik
01-03-2024
Så har vi sagt goddag til en lille ny i vognparken. Tilføjelsen er en Ford Custom minibus med plads til syv personer. Det er dejligt at kunne tilføje endnu en ny bus til vores vognpark af nye og komfortable turistbusser og minibusser. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik til Bramming, Brøndby og Paris…
28-02-2024
Det er en fornøjelse, at vores komfortable turistbusser og dygtige chauffører kan levere gode transportoplevelser for vores mange kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
​Chaufførmøder med Sydtrafik
23-02-2024
​​I Vejle Turisttrafik har vi som mål at levere stabil bustransport og god service som lokalbus-operatør for Sydtrafik i Vejle Kommune. Derfor holdt vi i denne uge sammen med det regionale busselskab to chaufførmøder i henholdsvis Vejle (Vejle-, Smidstrup- og Egtved-afdelingerne, red.) og Give (Give-afdelingen, red.)
Læs hele nyheden
​Flotte tilbagemeldinger på vores tur til Norge med Børne og Unge Center Vejle Fjord
14-02-2024
I sidste uge kørte vi for en gruppe børn og unge fra Børn og Unge Center Vejle Fjord, der var i Hafjell i Norge på deres årlige skitur. På vores LinkedIn-profil har vi modtaget roser til de to chauffører på turen Klaus og Jesper og til vores Neoplan Skyliner-dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
​Splinterny Neoplan Cityliner på vej til Vejle Turisttrafik
09-02-2024
I Vejle Turisttrafik prioriterer vi, at vores kunder, samarbejdspartnere og passagerer kører i nye og komfortable turistbusser. Derfor glæder vi os til inden længe at kunne præsentere en splinterny turistbus som tilføjelse til vores vognpark af behagelige og moderne turistbusser.
Læs hele nyheden
Tre dobbeltdækkere på ski med Balle Musik- & Idrætsefterskole
31-01-2024
I sidste uge havde vi tre dobbeltdækkere i Østrig med elever fra Balle Musik- & Idrætsefterskole, der var på ski i Kals am Grossglockner. Turene blev kørt i vores komfortable Neoplan Skyliner og Setra 531 DT, ligesom vi havde ”lånt” en dobbeltdækker med chauffører hos vores gode kollegaer fra De Blå Busser.
Læs hele nyheden
​Fra Vingsted til Vejle Padelcenter med VT
15-01-2024
I fredags kørte vi med en gruppe fra Vingsted aktivt hotel & konferencecenter til Vejle Padelcenter i vores vogn 115, Mercedes-Benz Tourismo RH. Skal din bustransport køres i en af vores nye og komfortable turistbusser med dygtige chauffører bag rattet?
Læs hele nyheden
​Ønsker du transport i en komfortabel turistbus til blå mandag?
08-01-2024
​Skal din transport til blå mandag ske i nye og behagelige turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet? Så vælg Vejle Turisttrafik til din bustransport på den festlige dag.
Læs hele nyheden
​God jul og godt nytår ønskes i alle fra Vejle Turisttrafik
22-12-2023
I Vejle Turisttrafik glæder vi os til inden længe at kunne danse om juletræet og pakke gaver ud i familiens skød efter et rigtigt travlt 2023. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår, hvor der bliver tid til at nyde julehyggen med familie og venner.
Læs hele nyheden
​VB’s U/19-Ligahold på banen med Vejle Turisttrafik
20-12-2023
I Vejle Turisttrafik har vi været en del af holdet i Vejle Boldklub siden 2004, og vi er stolte af at være Guldsponsor og busleverandør til klubben i Nørreskoven.
Læs hele nyheden
​Hvordan oplever kunderne Vejle Turisttrafik?
13-12-2023
Er du i tvivl om, du skal vælge Vejle Turisttrafik til din bustransport? På vores hjemmeside kan du læse mere om vores kunders oplevelser med os og vores nye og behagelige turistbusser:
Læs hele nyheden
VT i julefrokostkørslens tegn
11-12-2023
De seneste to weekender og den kommende weekend har stået og står i julefrokostkørslens tegn for Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vores Man Lions Coach på Friland med Brandbjerg Højskole
08-12-2023
I sne og slud skal turistbussen ud. I onsdags var vores Mans Lions Coach en tur på Djursland sammen med Brandbjerg Højskole for at besøge Friland. Tak for opgaven til Brandbjerg Højskole og tak til alle deltagerne på turen.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i Hamborg med Campus Vejle
24-11-2023
Mandag til onsdag i denne uge har vores Neoplan Skyliner-dobbeltdækker været en tur i Hamborg med EUX-studerende fra Campus Vejle.
Læs hele nyheden
​VB fejrede Kong Hans Eg-initiativet med en vigtig 1-0 sejr
13-11-2023
I Vejle Turisttrafik er vi stolte samarbejdspartnere med Vejle Boldklub gennem små tyve år. Det er en fornøjelse at være med til at bakke op om klubben som busleverandør, Guldsponsor og ikke mindst sponsor på klubbens CSR-initiativ, Kong Hans Eg.
Læs hele nyheden
Få inspiration til en hyggelig udflugt i behagelige turistbusser med Vejle Turisttrafik
08-11-2023
Mangler du inspiration til din udflugt eller endagstur i bus i 2024? I Vejle Turisttrafik har vi mange års erfaring med at arrangere og køre busture i skønne Danmark i nye og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
Store roser til vores chauffør Tina
03-11-2023
Det er altid dejligt at modtage roser fra vores passagerer og samarbejdspartnere. Her er der en flot tilbagemelding til vores chauffør Tina, som tilbage i august reddede turen for passagerer på rute 111 mellem Vejen og Vejle.
Læs hele nyheden
​​Efterårsturneringen slut for ”vores” serieklubber
01-11-2023
I Vejle Turisttrafik bakker vi op om en række lokale seriefodboldklubber, og i weekenden blev sidste runde i efterårsturneringen spillet. Bredballe IF sluttede på en flot 1. plads i Jyllandsserie 1, mens Skibet IF skal spille playoffkamp eller kampe for oprykning fra Serie 1 til Jyllandsserie 2. Hover IF i Serie 3 skal spille playoffkampe om oprykning til Serie 2.
Læs hele nyheden
​Godt første år som lokalbusoperatør for Vejle Turisttrafik
30-10-2023
I lidt mere end et år har vi som lokalbusoperatør for Sydtrafik i Vejle Kommune bragt primært skoleelever og elever på uddannelsesinstitutioner frem og tilbage mellem hjem og uddannelse. Det første år i det seksårige samarbejde mellem Vejle Turisttrafik og Sydtrafik om de 25 ruter har været en succes, fortæller driftsleder på ruterne i Vejle Turisttrafik, Dorte Brændshøj.
Læs hele nyheden
​Flot opbakning til Vejle Boldklub i Parken
27-10-2023
​Ude og hjemme er opbakningen fremragende til Vejle Boldklubs hold i 3F Superligaen. I lørdags havde vi tre af vores moderne og komfortable turistbusser i Parken med fanklubben The Crazy Reds til opgøret mellem FC København – Vejle Boldklub.
Læs hele nyheden
Tag familien med på ski i Zell am See i uge 4 med Vejle Turisttrafik
23-10-2023
Så er det igen ved at være tid til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skiferie. Turen giver dig og din familie en fantastisk uge på ski i Zell am See i Østrig i uge 4, 2024. Med skirejsen får du transport i førsteklasses turistbus, overnatninger med halvpension på ét af de bedste hoteller i området og seks hele dage på ski.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik på busrejse til Holland
20-10-2023
Tidligere på måneden kørte vi for en gruppe på busrejse til Holland. Deltagerne var blandt andet i Zwolle, Amsterdam og fæstningsbyen Bourtange, ligesom de var på besøg hos en tulipanproducent. Turen blev kørt i én af vores nye Man Lions Coach-turistbusser.
Læs hele nyheden
Kom med på Vejle Turisttrafiks juletur til København
02-10-2023
Oplev julestemningen i København og få en musikalsk oplevelse med Helge Engelbrecht, Neighbours & Friends på Vejle Turisttrafiks juletur.
Læs hele nyheden
​Vores tidligere ”VB-bus” er still going strong!
25-09-2023
Her ses den på grænsen mellem Ukraine og Polen på polske nummerplader. Efterspørger du kørsel i nye og behagelige turistbusser? Vælg Vejle Turisttrafik. I sommeren 2023 har vi tilføjet tre fabriksnye turistbusser til vognparken.
Læs hele nyheden
FlixBus’ rute 626 kommer til at køre året rundt
22-09-2023
FlixBus’ rute 626 mellem København og Søndervig fortsætter, og i Vejle Turisttrafik glæder vi os til at køre videre på ruten med vores komfortable og behagelige turistbusser. Vi har et langvarigt samarbejde med FlixBus, der tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i Averbode Kloster med elever fra Sct. Norberts skole
14-09-2023
Ønsker du bustransport i nye og behagelige turistbusser? Så vælg Vejle Turisttrafik. I denne uge og i sidste uge kører vi blandt andet for Sct. Norbert Skole i Vejle. Skolens elever fra 9. årgang er på lejrskole i Belgien. Under opholdet bor de på det smukke kloster i Averbode.
Læs hele nyheden
​Dejlig sommer med shuttlebussen
16-08-2023
​Givskud Zoo, Legoland og Kongernes Jelling er bare nogle af de attraktioner i Vejle-området, som vi har været med til at vise frem denne sommer, hvor Vejle Turisttrafik har kørt VisitVejle og Vejle Kommunes gratis shuttlebus for turister.
Læs hele nyheden
Tak for turen til Alzheimerforeningen Trekanten
14-08-2023
Fra tirsdag til torsdag i sidste uge havde vi fornøjelsen af at køre for Alzheimerforeningen Trekantens torsdagscafé, der var på sommerferie i Sydvestjylland.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kørte for VB’s ungdomshold
03-08-2023
Vi har haft fornøjelsen af at køre for Vejle Boldklubs U/15-, U/17- og U/19-hold, der har været på en uges træningslejr i Skagen Kultur & Fritidscenter. I går hentede vi de unge talenter i vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik med på holdet til sæsonpremieren
21-07-2023
Siden 2004 har Vejle Turisttrafik bakket op om Vejle Boldklub, og vi er busleverandør og guldsponsor i klubben fra Nørreskoven. På søndag er Vejle Boldklub tilbage i 3F Superligaen, når det gælder det klassiske opgør mod AGF i Aarhus i sæsonpremieren.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik og FlixBus – Et langvarigt samarbejde
20-07-2023
Vidste du, at Vejle Turisttrafik har et mangeårigt samarbejde med FlixBus, der tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser. Vi kører fast følgende ruter for FlixBus med vores behagelige turistbusser.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kører til Vorbasse Marked
19-07-2023
I morgen begynder ”Danmarks største familietradition”, når årets udgave af Vorbasse Marked åbner, der er gratis adgang til markedet, som løber frem til og med lørdag.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik sponsor i Bredballe IF
10-07-2023
I Vejle Turisttrafik er vi en aktiv medspiller for idrætten i Vejle-området, hvor vi er sponsorer for en lang række breddeklubber. Derfor er vi glade for at kunne offentliggøre, at Vejle Turisttrafik er blevet sponsor i Bredballe IF.
Læs hele nyheden
​Fabriksny dobbeltdækker i topklasse på plads i Vejle Turisttrafik
03-07-2023
I dag fik vi leveret vores fabriksnye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker. Med den nye komfortable dobbeltdækker, har vi fornyelsen af vores vognpark på plads.
Læs hele nyheden
Flotte tilbagemeldinger til vores dygtige chauffører
26-06-2023
Det er altid skønt at modtage roser til vores chauffører fra vores kunder. Desbele, Diana og Svend Erik har fået fine ord med på vejen af Sct. Norberts Børnehus, N.C. Nielsen A/S og Øster Nykirke Menighedsråd.
Læs hele nyheden
​Vi kører den gratis shuttlebus for VisitVejle og Vejle Kommune
23-06-2023
Så er sommeren over os, og fra i morgen den 24. juni frem til og med den 13. august tilbyder VisitVejle og Vejle Kommune områdets turister gratis bustransport mellem Vejle og områdets store turistseværdigheder.
Læs hele nyheden
​Dobbeltdækkeren til Le Mans med K-Rejser
12-06-2023
I aften kommer vores behagelige Setra 431 DT-dobbeltdækker hjem efter en lille uge i Le Mans, hvor vi har haft fornøjelsen af at køre motorsportsinteresserede danskere for K-Rejser.
Læs hele nyheden
​Vores helt nye turistbus på jomfrutur til Frøslevlejren
05-06-2023
Vores chauffør Alexander havde fornøjelse af at køre Vejle Turisttrafiks splinternye MAN Lions Coach R08 på dens jomfrutur, da han i torsdags den 1. juni var på en bustur med Sankt Andreas instruktionslogen Philadelphia fra Vejle.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik i Harzen med Haveselskabet Sønderjyllands afdeling
02-06-2023
I denne uge er vi på en fem dages busrejse med Haveselskabet Sønderjyllands afdeling til Harzen, hvor deltagerne har oplevet en række af områdets seværdigheder. Selvfølgelig med haven, planter og blomster som det gennemgående tema.
Læs hele nyheden
To nye MAN-turistbusser på plads i vognparken
31-05-2023
Jubii, så kom dagen hvor vi modtog vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi glæder os til at præsentere vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere for de to splinternye turistbusser, der giver en transportoplevelse af højeste kvalitet. Begge busser har plads til 53 passagerer.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik sørger for, at bustransporten spiller til Jelling Musikfestival
24-05-2023
Er I klar til Jelling Musikfestival? I Vejle Turisttrafik er vi klar til at stå for festivalens bustransport, og vi ser frem til at være en del af folkefesten til årets festival, der byder på et stærkt musikprogram.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik i Holland med Hedensted IF
22-05-2023
I Kristi Himmelfarts ferien var vi en tur i Holland med to af vores komfortable turistbusser. Vi kørte med 132 fodboldspillere og ledere fra Hedensted IF, der deltog i Veluwe Trophy Cup i Wapenveld.
Læs hele nyheden
​Pletskud fra Catalonien
16-05-2023
Tidligere på måneden havde vi fornøjelsen af at sende to dobbeltdækkere afsted til Catalonien med elever fra Brandbjerg Højskole. Den ene af busserne blev kørt af vores gode kollegaer fra Iversen Bus.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kørte for 375 elever til Spotlight
15-05-2023
I fredags kørte vi for Sydtrafik i forbindelse med Børnekulturfestivalen Spotlight ved Vejle Bibliotek. I vores rutebusser kørte vi for 375 elever og lærere fra 0.-2. klasse fra henholdsvis Bredsten Skole og Hældagerskolen.
Læs hele nyheden
STORT tillykke til VB med oprykningen til Superligaen
12-05-2023
Foran en fremragende kulisse med mere end 1400 medrejsende og medlevende Vejle-tilhængere på Sydbank Park i Haderslev sikrede Vejle Boldklub sig i aftes oprykning til Superligaen.
Læs hele nyheden
​På blå mandag med Vejle Turisttrafik
10-05-2023
I mandags den 8. maj var en flok glade konfirmander på blå mandag i Aarhus med transport i vores behagelige dobbeltdækker fra Søndermarken i Vejle. Dagen stod på besøg i Tivoli Friheden, shopping og hygge.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Jelling Musikfestival stadig et hit
03-05-2023
Igen i år kører Vejle Turisttrafik shuttlebusserne til Jelling Musikfestival, og vi glæder os til at være en aktiv medspiller på Trekantområdets største folkefest.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik med Brandbjerg Højskole i Catalonien
01-05-2023
I denne uge er vi i Catalonien i Spanien med Brandbjerg Højskole med to dobbeltdækkere. Den ene bliver kørt af vores gode kollegaer fra Iversens Busser.
Læs hele nyheden
​Razorbacks møder AaB 89’ers i sæsonpremieren
28-04-2023
I Vejle Turisttrafik bakker vi op om Triangle Razorbacks, som mangeårig sponsor og busleverandør. Lørdag den 29. april sparker Triangle Razorbacks gang i årets turnering, når klubben på udebane gæster AaB 89’ers.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i Tjekkiet med Jelling Rejser og Historisk Rejseforening
20-04-2023
​I denne uge har vi fornøjelsen af at køre for Jelling Rejser, der har en gruppe fra Historisk Rejseforening i Prag. Turen til Tjekkiets hovedstad bliver kørt i vores komfortable dobbeltdækkerbus og med Klaus bag rattet.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik på Allianz Arena
17-04-2023
Tidligere i april var én af vores behagelige turistbusser i München med et fodboldhold for Jørns Busrejser. Her holder vi uden for Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena med vores gode kollegaer fra Iversen Bus, mens vores gæster var på rundvisning.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god påske
05-04-2023
I Vejle Turisttrafik har vi stort set alle vores turistbusser på enten dansk eller europæisk asfalt i løbet af påsken.
Læs hele nyheden
I fredags havde vi premiere som operatør på FlixBus’ rute fra Søndervig til København
03-04-2023
Vores chauffør Alexander kørte fredag vores første tur som operatør på FlixBus’ nye rute fra Søndervig til København. Vi glæder os til at køre ruten mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag for vores stærke samarbejdspartner FlixBus.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik indtog København med seks busser
31-03-2023
I onsdags var seks af vores komfortable turistbusser en tur i hovedstaden. De fem af busserne kørte for BUPL med afdelingerne fra Syd- og Sønderjylland, mens den sidste bus kørte for Halvni klubben.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik får Humlebien til at flyve
30-03-2023
I weekenden den 1.-2. april 2023 har vi i Vejle Turisttrafik fornøjelsen af at stå for bustransporten ved Humlebi Cup - Give Håndboldklubs store håndboldstævne for U/9 op til og med U/15-hold.
Læs hele nyheden
Slægtsforeningen Vejle på Sprogø
29-03-2023
​Er der noget skønnere end en udflugt ud i dejlige Danmark? I søndags var vores Volvo 9900 med Svend Erik bag rattet en tur på Sprogø med Slægtsforeningen Vejle. Tak for turen.
Læs hele nyheden
​Jubii! Så begynder seriefodbold igen
24-03-2023
Efter en lang vinterpause glæder vi os i Vejle Turisttrafik til, at forårssæsonen begynder i weekenden for den række af lokale seriefodboldklubber, som vi bakker op.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik på sejrstogt med VB
20-03-2023
Lørdag den 18. marts havde vi to busser med Vejle Boldklub i Næstved, hvor NordicBet Ligaens førerholdet I cementerede førstepladsen med en 2-0 sejr over Næstved Boldklub.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik på Clay Keramikmuseum og i Odense Teater med Egetoft Aktivitet & Træning
06-03-2023
Torsdag den 2. marts havde vi fornøjelsen af at køre for Egetoft Aktivitet & Træning fra Egtved.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører i den ”forkerte” side…
03-03-2023
… Men det er selvfølgelig kun i Storbritannien, at vores moderne og behagelige turistbusser kører i venstre side af vejen.
Læs hele nyheden
Konferencebussen kørte for COWI
01-03-2023
I mandags den 27. februar havde vi fornøjelsen af at køre med COWI i vores Van Hool-konferencebus. Vi takker Cowi for turen og de fine tilbagemeldinger på turen, som gik fra Vejle til Silkeborg og Aarhus og retur. ​
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik opgraderer transportoplevelsen med to nye turistbusser og en ny dobbeltdækker
10-02-2023
I Vejle Turisttrafik har vi bestilt tre nye turistbusser til levering til sommer. Vi glæder os til at præsentere vores to nye MAN Lions Coach R08 turistbusser og en ny Neoplan Skyliner dobbeltdækker for vores passagerer, kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik med Brandbjerg Højskole på ski
03-02-2023
I denne uge kører vi for Brandbjerg Højskole, der er en tur på ski i Chiesa in Valmalenco i Italien. Chauffører på turen er Klaus og Alexander.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik fortsætter mangeårigt samarbejde med Vejle Boldklub
01-02-2023
Et håndslag på et samarbejde tilbage i 2004 har vist sig at være langtidsholdbart for Vejle Turisttrafik og fodboldklubben Vejle Boldklub. De to parter har netop forlænget samarbejdet med yderligere tre år og kommer således op på mere end 20 års samarbejde i løbet af den nye aftales løbetid.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik i Østrig med Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole
16-01-2023
I weekenden ankom vores dobbeltdækker til Wagrain i Østrig, hvor elever og lærere fra Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole skal på ski. Tak for opgaven til Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Vi håber I får nogle suveræne dage med ski, hygge og socialt samvær i centrum.
Læs hele nyheden
Skal du og din gruppe eller forening på en hyggelig bustur i foråret 2023? Book turistbussen nu hos Vejle Turisttrafik
13-01-2023
Der er ikke noget som en bustur ud i skønne Danmark. Vores nye og komfortable turistbusser er en behagelig ramme om din dag, hvor hygge og socialt samvær i bussen er i centrum sammen med spændende seværdigheder.
Læs hele nyheden
Trekantområdets busselskab medspiller for idrætten
11-01-2023
Vejle Turisttrafik og VT Bus er en aktiv medspiller i Trekantområdets idrætsliv både, når det gælder eliteidræt og breddeidræt.
Læs hele nyheden
Vidste du, at du kan læse feedback fra vores kunder på vores hjemmeside
09-01-2023
​Vidste du, at du kan læse feedback fra vores kunder på vores hjemmeside på siden https://www.vejleturisttrafik.dk/referencer/det-siger-kunderne.aspx
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik på ski med Campus Vejle
04-01-2023
Så er vi igen på ski. Denne gang med Campus Vejle til Tröpolach i Østrig. Tak for turen til Campus Vejle. Vi håber, at I får nogle gode dage på de østrigske pister. Bag rattet på turen sidder vores to gode chauffører Klaus og Alexander.
Læs hele nyheden
Setra 531 DT på opgave for FlixBus
02-01-2023
Vores lækre Setra 531 DT, dobbeltdækker fotograferet på Ingerslevsgade i København den 20. december 2022.
Læs hele nyheden
​Gør som Ældresagen Børkop tag på bustur med Vejle Turisttrafik
12-12-2022
Torsdag (den 8. december, red.) i sidste uge kørte vi for Ældresagen i Børkop, der besøgte det hyggelige julemarked på Gram Slot.
Læs hele nyheden
​Flotte tilbagemeldinger fra Campus Vejle
09-12-2022
I onsdags den 7. december var Vejle Turisttrafik en tur i Flensborg med Campus Vejle, og vi har fået denne flotte tilbagemelding på turen med store roser til vores chauffør Klaus Tjerrild fra Campus Vejle. Tak for den gode feedback og tak for turen.
Læs hele nyheden
Børn fra Grejs Friskole og Sct. Norberts Børnehus har pyntet to af vores rutebusser
07-12-2022
Eleverne i 0. og 1. klasse på Grejs Friskole og børnehavebørn fra Sct. Norberts Skole & Børnehus har gjort to af vores busser juleklar med den flotteste julepynt. Busserne kører rute 350 og 321 for Sydtrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik stærk fra start som lokalbusoperatør
05-12-2022
I en god måned har Vejle Turisttrafik været i gang med vores store nye opgave som lokalbusoperatør i Vejle Kommune for Sydtrafik . Dagligt kører vi 25 ruter, der bringer skoleelever og elever på ungdomsuddannelser frem og tilbage, med hovedparten af ruterne i Vejle Kommune samt en enkelt i henholdsvis Hedensted og Fredericia Kommune.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik i Flensborg med Fertin Pharma
28-11-2022
Har du brug for en turistbus eller minibus til en udflugt, endagstur eller til transport af kunder eller medarbejdere? Med leje af en bus med chauffør fra Vejle Turisttrafik får du effektiv og sikker bustransport med dygtige chauffører bag rattet i komfortable og moderne turistbusser og minibusser. I lørdags den 26. november var vi i Flensborg med Fertin Pharma.
Læs hele nyheden
Dobbeltdækkeren kørte for Brandbjerg Højskole til skulpturpark
25-11-2022
I onsdags den 23. november 2022 var Brandbjerg Højskole en tur i Tørskind Grusgrav og se Robert Jacobsen og Jean Clareboudts imponerende landskabs­skulptur.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kørte for Tørring Gymnasium
21-11-2022
I sidste uge var 3.a fra Tørring Gymnasium en tur i Berlin, og turen blev kørt af en af Vejle Turisttrafiks nye og komfortable turistbusser. Skal vi køre din studietur eller ekskursion?
Læs hele nyheden
Tillykke med oprykningen til Skibet IF og Vejle FC
02-11-2022
I weekenden blev efterårsturneringen i seriefodbolden afsluttet for ”vores” lokale fodboldklubber. Fra Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort tillykke til Skibet IF og Vejle FC med oprykningen fra henholdsvis serie 2 og serie 3.
Læs hele nyheden
Flere tusinde kører Flixbus med Vejle Turisttrafik hver måned
27-10-2022
I Vejle Turisttrafik er vi et busselskab, der står på flere ben. Vi kører turistbuskørsel, kører transport af mennesker med funktionsnedsættelser for Vejle Kommune, og er lige begyndt på en spændende opgave som lokalbus-operatør for Sydtrafik.
Læs hele nyheden
Vi har fået seks nye rutebusser
25-10-2022
​I sidste uge fik vi leveret seks splinternye Intouro busser, der kommer til at køre nogle af vores ruter for Sydtrafik De nye rutebusser er leveret af Daimler Buses EvoBus Danmark A/S.
Læs hele nyheden
Skitur uge 7 2023 med Bus Dorfgastein i Østrig 11. – 18. februar 2023
13-10-2022
​Dorfgastein er en lille men meget hyggelig Østrigsk bjerglandsby. Dorfgastein - Groβarl har i alt 80 km. pister af forskellige sværhedsgrader, så både nybegyndere, øvede og specialister har gode udfordringer.
Læs hele nyheden
Seriefodbolden: ”Vores” klubber ubesejrede i weekenden
10-10-2022
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om en række lokale seriefodboldklubber i Vejle-området. I weekenden har de fleste af ”vores” klubber været i kamp på grønsværen, og det gav følgende resultater.
Læs hele nyheden
​Højen Ældreklub på tur med musikalsk chauffør
05-10-2022
​I Vejle Turisttrafik har vi fornøjelsen af køre for aktive ældre for en række af foreninger og organisationer med vores nye og behagelige turistbusser og minibusser. I fredags den 30. september havde Højen Ældreklub en god tur til Bindeballe Købmandsgård med chauffør Danny Holm bag rattet.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik står for transporten til og fra VM i Kørestolsrugby i Vejle
03-10-2022
Næste mandag fløjtes VM i kørestolsrugby i gang i DGI Huset i Vejle. I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne tage aktiv del i et kæmpe arrangement, der sætter streg under, at Vejle er parasportens hovedstad.
Læs hele nyheden
​Stark Hedensted og Vejle Turisttrafik tog en stærk sejr med hjem
30-09-2022
I søndags var vi en tur i Parken med Stark Hedensted. De kunne se Danmark vinde en flot 2-0 sejr over Frankrig. Tak til Stark Hedensted for en god tur.
Læs hele nyheden
Danmark Rundt med Vejle Turisttrafik
26-09-2022
Skallingen ved Ho, Aarhus Domkirke, Glasmuseet i Ebeltoft og Brøndby Stadion er bare nogle af de steder i Danmark vores nye og komfortable turistbusser besøgte i sidste uge. Ønsker du, at din bustur, bustransport eller busrejse sker i moderne turistbusser og med erfarne chauffører bag rattet. Vælg Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vores første rutebus med Sydtrafiks logo klar
23-09-2022
Inden længe begynder vi som lokalbus-operator i Vejle Kommune for Sydtrafik. Vi er godt i gang med at gøre vores rutebusser klar til den nye og spændende opgave.
Læs hele nyheden
Har du mødt Vejle Turisttrafiks busser på vejene?
16-09-2022
Vores turistbusser kommer vidt omkring, og du kan møde vores nye og komfortable turistbusser mange steder både i Danmark og ude i Europa.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik i Franken med Jelling Rejser
15-09-2022
I sidste uge besøgte én af vores komfortable turistbusser byer som Bamberg og Würzburg, da vi kørte en kulturrejse for Jelling Rejser til Franken i Sydtyskland.
Læs hele nyheden
​Gulkrogcentret oplevede Harzen med Vejle Turisttrafik
08-09-2022
I sidste uge var vi endnu en gang på en busrejse med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i Tjekkiet med Jelling Rejser
05-09-2022
Vores nye Mercedes-Benz Tourismo RH med plads til 54 passagerer har kørt sin første tur.
Læs hele nyheden
På besøg i Søren Ryges Have
02-09-2022
Vi har endnu en gang haft fornøjelsen af at køre for Brandbjerg Højskole. Onsdag gik turen med vores to rappe Isuzu Novo’er til Søren Ryges Have ved Rønde.
Læs hele nyheden
​Vi udvider vognparken med endnu en Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus
29-08-2022
For 14 dage siden sagde vi goddag til en splinterny SETRA 531 DT-dobbeltdækker, og i dag kan vi præsentere endnu en tilføjelse til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Daimler Buses EvoBus Danmark A/S har leveret vores nye Mercedes-Benz Tourismo RH.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik på tur til tartelet-paradiset Alrø
26-08-2022
I onsdags var Vejle Turisttrafik på en udflugt til idylliske Alrø i Horsens Fjord med Gulkrogcentret fra Vejle. Det var en dag med hygge og socialt samvær i højsædet, og ingen tur til Alrø uden at smage Café Alrøs berømte tartelet.
Læs hele nyheden
Vi kører for Triangle Razorbacks
24-08-2022
I Vejle Turisttrafik er vi stolte af at sponsorer og være mangeårig busleverandør til de ottedobbelte danske mestre i amerikansk fodbold, Triangle Razorbacks
Læs hele nyheden
På rundtur i Nordfyn med Alzheimerforeningen Trekanten
19-08-2022
Tirsdag var vi en tur Nordfyn rundt med Alzheimerforeningen Trekanten. Den hyggelige udflugt blev kørt i en vores nye og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik siger goddag til helt ny dobbeltdækker
17-08-2022
I morgen kører vores helt nye dobbeltdækker sin første tur. Dobbeltdækkeren af modellen SETRA 531 DT kommer fast til at køre på FlixBus-ruten Sønderborg til København, fem dage om ugen.
Læs hele nyheden
Vi søger en chauffør til 15-25 timer om ugen
11-08-2022
Er du vores nye kollega? I Vejle Turisttrafik søger vi en chauffør til minibus- og turistbuskørsel i 15-25 timer om ugen.
Læs hele nyheden
VB-bussen kørte tre point hjem efter 6-0 sejr i Helsingør
25-07-2022
Vejle Boldklub fik lørdag en forrygende start på den nye sæson med en flot 6-0 sejr over FC Helsingør. En dejlig sejr, som blev kørt hjem i en af vores nye og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kører naturligvis for VB til premieren
22-07-2022
I morgen lørdag den 23. juli kl. 18.30 sparker Vejle Boldklub efterårssæson i gang i NordicBet Ligaen, når klubben på udebane møder FC Helsingør.
Læs hele nyheden
​Få transport i topklasse med Vejle Turisttrafiks VIP-minibus
18-07-2022
I går kørte vores VIP-minibus passagerer fra Hotel Legoland i Billund til Vejle Banegård. Ønsker du at give din gruppe, kunder eller medarbejdere en eksklusiv transportoplevelse? Så book Vejle Turisttrafiks VIP-minibus til din tur.​
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kørte med Horsens Garden til DM
15-07-2022
I weekenden deltog Horsens Garden, der er Danmarks ældste provinsgarde, i DM i Slagelse. Transporten skete i vores lækre Van Hool konferencebus.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god sommerferie – efter et forrygende forår for Vejle Turisttrafik
07-07-2022
I Vejle Turisttrafik ønsker vi en rigtig god sommer til vores mange dejlige kunder, passagerer, samarbejdspartnere og ansatte. Vi håber I får en skøn sommerferie sammen med familie og venner.
Læs hele nyheden
Owen Luft Kånsert, Jelling Festival og Midland Festival – musikalske højdepunkter for Vejle Turisttrafik
29-06-2022
Den danske sommer er lig med festivaler og koncerter, og i Vejle Turisttrafik er vi en glad medspiller for nogle af sommerens mange musikalske højdepunkter.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik ’kører’ Tour De France
27-06-2022
I weekenden står Vejle og store dele af Trekantområdet i Tour De France-tegn, når det legendariske cykelløb gæster Danmark med sine tre første etaper i årets udgave.
Læs hele nyheden
​Flere af ”vores” klubber spillede med i toppen af seriefodbolden
20-06-2022
I weekenden blev sidste runde spillet i seriefodbolden, og det er nu tid til at gøre status over de klubber, som Vejle Turisttrafik bakker op.
Læs hele nyheden
Fem stjerner fra Ældresagen i Egtved
15-06-2022
I Vejle Turisttrafik lever vi af glade passagerer. Derfor er det dejligt, når vi modtager roser fra vores kunder.
Læs hele nyheden
​Ønsker du en behagelig bustur? Så vælg Vejle Turisttrafik
13-06-2022
I Vejle Turisttrafik bliver din tur i nye turistbusser kørt af erfarne og dygtige chauffører. Den kombination får dig og din gruppe behageligt fra A til B. Vi er et familieejet busselskab, der har mere end 45 års erfaring med alle typer af turistkørsel.
Læs hele nyheden
​Stort tillykke til VB med oprykningen til Serie 1
10-06-2022
Onsdag aften vandt VB’s ubesejrede hold i serie 2 med 1-0 over Juelsminde IF, dermed rykkede holdet under ledelse af Brian Rasmussen og Marc Pedersen op i Serie 1.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik holdt Jelling Musikfestival kørende
30-05-2022
​Kristi Himmelfartsferien stod i høj grad i Jelling Musikfestivals tegn for Vejle Turisttrafik, der leverede buskørslen til årets festival.
Læs hele nyheden
Med Vejle Turisttrafik kommer du godt hjem fra Jelling Musikfestival
24-05-2022
Så er det i morgen festen begynder i Jelling! I Vejle Turisttrafik glæder vi os til et brag af en festival.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik spiller med i den lokale idræt
09-05-2022
I Vejle Turisttrafik er vi stolte af at kunne bakke op om en lang række lokale idrætsklubber. Herunder kan du se, hvilke klubber, som vi støtter.
Læs hele nyheden
Kom godt hjem fra Jelling Musikfestival med Vejle Turisttrafik
06-05-2022
I Vejle Turisttrafik glæder vi os til at køre for de mange glade festivaldeltagere til årets udgave af Jelling Musikfestival (25.- 28. maj).
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik præsenterer ny Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus
04-05-2022
Så har vi igen tilføjet en ny lækker bus til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Vores flotte nye Mercedes-Benz Tourismo RH er leveret af Daimler Buses EvoBus Danmark A/S.
Læs hele nyheden
TAK til stemningsafsnittet på Vejle Stadion – Oplev stemningen på søndag
29-04-2022
Snyd ikke dig selv for at opleve stemningen og den flotte lydkulisse til Vejle Boldklubs hjemmekampe. På søndag den 1. maj kl. 14.00 kan du selv opleve lyden fra tribunerne, når SønderjyskE kommer på besøg i Nørreskoven.
Læs hele nyheden
Skibet IF og Vejle Boldklub ligger i top
28-04-2022
I Vejle Turisttrafik støtter vi en række lokale seriefodboldklubber, og de er nu kommet godt i gang med forårsturneringen.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik står for bustransporten til Midland Festival
19-04-2022
Musikgenrerne Americana, Country, Bluegrass og Roots er I centrum på dette års Midland Festival. Musikfestivalen løber af stablen fra torsdag den 16. juni til lørdag den 18. juni i Hampden.
Læs hele nyheden
​Hvordan er Vejle Turisttrafik som medspiller på bustransport?
13-04-2022
Ønsker du at blive klogere på, hvordan vores kunder og samarbejdspartnere oplever Vejle Turisttrafik som busselskab
Læs hele nyheden
Vi kører Flixbus-ruten Esbjerg-København
08-04-2022
I slutningen af marts kunne Vejle Turisttrafik offentliggøre, at vi kører Flixbus’ rute 627 Sønderborg til København, og i går havde vi premieretur på Flixbus-ruten 625 Esbjerg til København.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kører endnu en FlixBus-rute
25-03-2022
I går torsdag den 24. marts kørte vi første tur på vores nye FlixBus-rute. Der er tale om rute 627 Sønderborg til København, hvor passagererne kunne nyde turen i en ny og komfortabel turistbus. Vi bemander ruten med busser og chauffører fem dage i ugen.
Læs hele nyheden
I weekenden sparker vores serieklubber hul på et spændende forår
21-03-2022
Efter en velfortjent vinterpause er det igen blevet tid til, at de lokale seriefodboldspillere skal på græs.
Læs hele nyheden
Jelling Musikfestival kører med Vejle Turisttrafik
08-03-2022
Jubii! Så er det igen blevet festivaltid, efter to trælse og tavse Corona-somre uden musik. I Vejle Turisttrafik glæder vi os til igen at stå for bustransporten af de mange festglade deltagere på Jelling Musikfestival.
Læs hele nyheden
Det spiller, når Luftens Helte kører med Vejle Turisttrafik
02-03-2022
Vejle Turisttrafik leverer tourbussen og chaufføren, når 19-mands bandet Luftens Helte turnerer rundt i Danmark og optræder live med alle de fedeste sange fra de største tegnefilm gennem tiderne
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik forlænger samarbejdet med Vejle FC
16-02-2022
Sponsoraftalen mellem Vejle FC og Vejle Turisttrafik, der er busselskabets længstvarende sponsorat, er netop blevet forlænget med endnu et år. I mere end 25 år har Vejle Turisttrafik bakket op om ”De Grønne” fra Vestre Stadion.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik Kong Hans Eg-sponsor for Edgar Babayan
14-02-2022
Vejle Turisttrafik har bakket op om Vejle Boldklubs Kong Hans Eg-initiativ siden begyndelsen. Først som Kong Hans Eg-sponsor for Malte Amundsen, siden for Lukas Engel og nu for Edgar Babayan.
Læs hele nyheden
Gulkrogcentret har gode erfaringer med Vejle Turisttrafik
02-02-2022
Overvejer du og din pensionistforening eller efterlønsklub at tage på en bustur, udflugt eller busrejse. Læs om brugerrådet ved Gulkrogcentrets erfaringer med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik køber 19 rutebusser
26-01-2022
Endnu en brik er faldet på plads for Vejle Turisttrafik i arbejdet med at blive klar til opgaven som lokalbus-operatør for Sydtrafik i Vejle Kommune. Busselskabet har købt 19 Volvo 8900 busser hos Dansk Bus Renovering i Tørring.
Læs hele nyheden
​Nu kan du og familien igen komme på ski med Vejle Turisttrafik - Tag med til Zell am See i uge 8
24-01-2022
Det er igen blevet tid til vores traditionelle skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag familien med på Vejle Turisttrafiks skitur til Zell am See i uge 8, 2022.
Læs hele nyheden
​Stor interesse efter artikel i Ekstra Bladet
17-01-2022
I lørdags den 15. januar 2022 offentliggjorde Ekstra Bladet en artikel med overskriften ”Vi kunne ansætte 10 nye chauffører nu og her”, om Vejle Turisttrafik og situationen generelt med mangel på chauffører i busbranchen. Det har ført til, at vi har modtaget rigtig mange henvendelser fra mennesker, som ønsker at blive chauffører hos Vejle Turisttrafik. Tak for den store interesse, men i dag er virkeligheden en anden. ​​
Læs hele nyheden
Buskørsel for kirker og menighedsråd
14-01-2022
Arrangerer din kirke eller menighedsråd busture og udflugter for kirkegængere og sognebørn? Når du vælger Vejle Turisttrafik som dit busselskab, bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser og med erfarne chauffører bag rattet.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår
22-12-2021
Nu nærmer den dejlige juletid sig med hastige skridt, og her i Vejle Turisttrafik håber vi, alle får en god højtid præget af kvalitetstid med familien.
Læs hele nyheden
God jul til den lokale idræt
17-12-2021
I Vejle Turisttrafik bakker vi op om i alt 12 lokale og regionale idrætsklubber, og vi vil gerne takke alle klubber for samarbejdet i det forgangne år
Læs hele nyheden
Vores konferencebus giver mange muligheder
15-12-2021
Søger dit firma, forening eller sportsklub en eksklusiv køreoplevelse? Vores nye Van Hool-konferencebus giver dig og deltagerne på din bustur en komfortabel transportoplevelse i en topmoderne turistbus.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik køber seks splinternye Mercedes Benz Intouro rutebusser
10-12-2021
Tidligere på året vandt Vejle Turisttrafik et større udbud om at blive lokalbus-operatør for Sydtrafik i Vejle Kommune. Aftalen gælder fra efter efterårsferien 2022, og vi er godt i gang med arbejdet med at blive klar til at løfte opgaven.
Læs hele nyheden
Hvordan oplever kunderne Vejle Turisttrafik?
29-11-2021
Her på siden kan du læse en række kundecases og bliv klogere på, hvordan vores kunder oplever os som medspiller på turistkørsel.
Læs hele nyheden
​Bustransport til og fra Billund Lufthavn
19-11-2021
Har du brug for transfers af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere eller flypersonale til og fra Billund Lufthavn?
Læs hele nyheden
Få store sportsoplevelser med Vejle Turisttrafik
17-11-2021
En Bundesligakamp i Berlin, en tur til Le Mans, eller til et Formel 1-løb. I Vejle Turisttrafik tilbyder vi gruppe rejser i bus til store sportsbegivenheder i Europa.
Læs hele nyheden
​Kørsel med behagelige og komfortable turistbusser
15-11-2021
Skal din tur fra Vejle eller de omkringliggende byer i Trekantområdet foregå i nye turistbusser og minibusser? I Vejle Turisttrafik har vi mere end 45 års erfaring med turistkørsel.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik er medspiller for den lokale idræt
12-11-2021
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at bakke op om en lang række idrætsklubber og foreninger i Vejle Kommune. Vi støtter både eliteklubber og breddeklubber og samarbejder med i alt 12 klubber.
Læs hele nyheden
Har du kørt med Vejle Turisttrafik? Så bedøm oplevelsen på Facebook
10-11-2021
Har du været på en bustur eller busrejse med os? Så håber vi, at du og din gruppe har nydt turen i vores behagelige turistbusser og minibusser.
Læs hele nyheden
Tillykke med oprykningen til Hover IF – Status på efteråret
01-11-2021
I weekenden blev de sidste kampe i efterårsturneringen spillet for seks af de syv klubber, og det er nu tid til at gøre status og ønske klubber, spillere, trænere og ledere en god vinterpause, inden der venter en ny sæson til foråret.
Læs hele nyheden
​Endnu et flot VB-comeback i pokalen
27-10-2021
I aftes kørte vi en fin pokalsejr hjem fra Horsens for Vejle Boldklub.
Læs hele nyheden
Stigende efterspørgsel på turistkørsel får Vejle Turisttrafik til at investere i to nye busser
25-10-2021
Vejle Turisttrafik har i de seneste måneder kunne præsentere kunderne for to nye busser.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafiks Engel bag forrygende pokal-comeback for VB
23-09-2021
Vejle Boldklub tog efter et vanvids-comeback en 4-3 sejr med hjem i bussen fra Vejle Turisttrafik, da klubben i aftes mødte Vanløse IF fra 3. Division i Sydbank Pokalen.
Læs hele nyheden
Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald
20-09-2021
I slutningen af august og begyndelsen af september var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var Vejle Turisttrafik, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.
Læs hele nyheden
​Nu kan du og familien igen komme på ski med Vejle Turisttrafik - Tag med til Zell am See i uge 4
17-09-2021
Det er igen blevet tid til vores traditionelle skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag familien med på Vejle Turisttrafiks skitur til Zell am See i uge 4, 2022.
Læs hele nyheden
Skidt weekend for vores lokale serieklubber
30-08-2021
I Vejle Turisttrafik bakker vi op om syv lokale serieklubber. Desværre bød weekendens kampe på lutter nederlag for ”vores” klubber, kun Hover IF som tirsdag aften kl. 19 spiller hjemme mod Billund kan redde lidt af æren.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik vinder stort udbud
27-08-2021
I går blev det afgjort, at Vejle Turisttrafik har vundet Sydtrafiks udbud om at blive lokalbusoperatør i Vejle Kommune. Aftalen betyder, at vi kommer til at køre 26 lokalbusruter efter efterårsferien 2022.
Læs hele nyheden
​Sikker transport til og fra julefrokosten – vælg Vejle Turisttrafik
20-08-2021
Kom sikkert, let og ansvarligt til og fra julefrokosten, lad os stå for din transport.
Læs hele nyheden
​Seriefodbolden er tilbage - Vi glæder os
04-08-2021
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om syv lokale serieklubber lige fra Hedensted IF i Danmarksserien til Hover IF og Vejle Kammeraterne i serie 3.
Læs hele nyheden
Tag din pensionistforening eller efterlønsklub med på en hyggelig bustur eller busrejse og dyrk det sociale samvær med Vejle Turisttrafik
02-08-2021
En bustur til bunkermuseet Tirpitz i Blåvand. En udflugt til det nye H. C. Andersens hus i Odense eller en busrejse til Mosel.
Læs hele nyheden
Tag med Gulkrogcentret til Spreewald
28-07-2021
Har du lyst til at komme med Gulkrogcentret på en hyggelig busrejse til Spreewald i Tyskland i slutningen af august og begyndelsen af september?
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god sommer
09-07-2021
Hos Vejle Turisttrafik mærker vi, at sommeren er over os. Mange af vores minibusser får et hvil, da meget af vores faste kørsel er lukket ned for sommeren, og vores chauffører holder sommerferie.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører gerne sportslige oplevelser og sejre hjem
02-07-2021
Skal du og din klub til et sportsstævne eller turnering i ind- eller udlandet? Lad Vejle Turisttrafik stå for transporten.
Læs hele nyheden
Alzheimerforeningen Trekanten nød en dag i Grenelejren
30-06-2021
I torsdags var Alzheimerforeningen Trekanten på en hyggelig endagstur til Grenelejren nær Billund.
Læs hele nyheden
Så er vi igen klar til at køre for Flixbus
24-06-2021
Efter en coronapause glæder vi os til fra i morgen fredag den 25. juni igen at servicere FlixBus og selskabets mange passagerer.
Læs hele nyheden
Seriefodbolden: Oprykning til VB
23-06-2021
​Seriefodbolden spillede i weekenden sidste runde i den ordinære turnering. Fem af de seks klubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om i serie 2, var placeret i samme pulje. I ”Vejle Turisttrafik-puljen” blev det til en flot førsteplads og oprykning til Vejle Boldklub, mens Skibet IF sluttede sæsonen på tredjepladsen.
Læs hele nyheden
Stort tillykke til Vejle FC
18-06-2021
I søndags kunne Vejle FC fejre 75-års jubilæum. Herfra Vejle Turisttrafik skal lyde et kæmpe tillykke til ”De Grønne” fra Vestbyen.
Læs hele nyheden
​Giv eleverne en skioplevelse med Vejle Turisttrafik
11-06-2021
Skal dine elever have en skirejse rig på oplevelser og med mulighed for at dyrke kammeratskabet?
Læs hele nyheden
​Tag bussen på ski og styrk dine kunder eller medarbejderes relationer
03-06-2021
Ønsker du at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en skirejse til vinter? I Vejle Turisttrafik tilbyder vi i samarbejde med Ski-Claudi skræddersyede skiture.
Læs hele nyheden
​Få din egen chauffør - lav en fast aftale om firmakørsel med Vejle Turisttrafik
21-05-2021
Efterspørger dit firma eller virksomhed fast buskørsel til transport af samarbejdspartnere, medarbejdere eller forretningsforbindelser? Vælg Vejle Turisttrafik som din buspartner.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik – Når turen skal være forkælelse
19-05-2021
En bustur kan være meget mere end kørsel fra A til B. Vil du og dit selskab forkæle jer selv med en eksklusiv oplevelse? Så vælg vores lækre VIP-minibus og kombiner oplevelsen med lækkerier som bobler og små snacks undervejs på turen.
Læs hele nyheden
​Su-, Su-, Superliga: Stort tillykke til VB
10-05-2021
Med en flot 4-2 sejr hjemme over SønderjyskE sikrede oprykkerne Vejle Boldklub sig søndag overlevelse i Superligaen. VB’s sidste mål blev sat ind af vores ”egen” Lukas Engel, der har Vejle Turisttrafik som buksesponsor og Kong Hans Eg Sponsor.
Læs hele nyheden
Vores nye skilt er kommet op på Hover Stadion
28-04-2021
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om Hover IF, og nu er vores nye skilt kommet op på Hover Stadion.
Læs hele nyheden
​Vi glæder os til vores nye konferencebus
22-04-2021
På Van Hools fabrik i Belgien holder Vejle Turisttrafiks nye konferencebus, som vi ser frem til snart at tage i brug.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik forlænger Razorbacks-sponsorat
16-04-2021
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi har forlænget vores sponsorat med Triangle Razorbacks
Læs hele nyheden
​Hedensted IF fint i gang i Danmarksserien
09-04-2021
Topholdet i Danmarksserien Hedensted IF fik sparket godt gang i foråret hen over påsken, hvor det blev til fire point i to kampe. I morgen går turen med Vejle Turisttrafik til Odense, hvor OKS venter på Okson Park.
Læs hele nyheden
Seriefodbolden sparkes i gang i påsken
22-03-2021
I Vejle Turisttrafik glæder vi os til, at seriefodbolden for alvor skydes i gang med første spillerunde fra skærtorsdag og frem
Læs hele nyheden
​Efterspørger du transport i minibusser med lift til kørestol?
19-03-2021
Vi har stor erfaring i transport af mennesker med funktionsnedsættelse og tilbyder buskørsel med tryg kørsel og høj service i centrum.
Læs hele nyheden
​Busture i behagelige busser
17-03-2021
Skal du og dit selskab på en bustur, så kan Vejle Turisttrafik tilbyde busser fra en moderne vognpark og til netop dit behov. Vejle Turisttrafik har alt fra minibusser til dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
Engel med Vejle Turisttrafik på bukserne
15-03-2021
Vejle Turisttrafik har siden Vejle Boldklub præsenterede initiativet Kong Hans Eg, der har til formål at støtte arrangementer for udsatte børn og unge, været Kong Hans Eg-sponsor.
Læs hele nyheden
​Tag din seniorklub med på tur med Vejle Turisttrafik
12-03-2021
Skal din seniorklub på udflugter eller endagsture i sensommeren eller efteråret 2021? Hos Vejle Turisttrafik kan vi både klare transporten og arrangere dagen, så bliver det ikke lettere at nyde vores smukke land.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafiks klubber endelig på græs
10-03-2021
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om og støtte en lang række lokale idrætsklubber og idrætsforeninger. Desværre blev idrætten i 2020 og starten 2021 hårdt ramt af Coronaens ødelæggende påvirkning.
Læs hele nyheden
Vigtig Vejle-sejr i jysk-fynsk derby
08-03-2021
Vejle Boldklub vandt i aftes en fortjent 2-0 sejr hjemme over OB i Superligaen.
Læs hele nyheden
Vigtig Vejle-sejr i jysk-fynsk derby
08-03-2021
Vejle Boldklub vandt i aftes en fortjent 2-0 sejr hjemme over OB i Superligaen.
Læs hele nyheden
​Skoleudflugter og ekskursioner i behagelige busser
01-03-2021
Skal din institution eller skoleklasse på en oplevelsesrig ekskursion, udflugt eller heldagstur? Lad turen foregå i moderne turistbusser og minibusser fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Derby i Nørreskoven
24-02-2021
Fredag aften kl. 19 gæster lokalrivalerne fra AC Horsens Vejle Boldklub i Nørreskoven.
Læs hele nyheden
​Tillykke til Elin med 25-års jubilæet
15-02-2021
​I dag kan Elin Skov Hansen fejre 25-års jubilæum som chauffør hos Vejle Turisttrafik. Den 12. februar 1996 kørte hun sin første tur med plejehjemsbeboere i Billund Kommune.
Læs hele nyheden
Tag Seniorklubben med på tur med Vejle Turisttrafik
21-12-2020
Skal din seniorklub på udflugter eller endagsture i foråret eller sommeren 2021? Hos Vejle Turisttrafik kan vi både klare transporten og arrangere dagen, så bliver det ikke lettere at nyde vores smukke land.
Læs hele nyheden
Hvordan har Coronaen ramt Vejle Turisttrafik?
25-11-2020
Vi får tit spørgsmålet: Hvordan går det for Vejle Turisttrafik i disse Corona-tider? Derfor har vi lavet en statusartikel på, hvordan Coronavirussens konsekvenser har påvirket Vejle Turisttrafik. ​
Læs hele nyheden
- Vejle Turisttrafik er en professionel og engageret samarbejdspartner
10-11-2020
I små tre år har Vejle Turisttrafik kørt for FC Fredericia til holdets udekampe i 1. division, og i FC Fredericia oplever salgsansvarlig Christian Holm Johansen et busselskab, der er kendetegnet ved stor professionalisme og et stærkt engagement, som eksponeringspartner i klubben fra Fæstningsbyen.​
Læs hele nyheden
​Oprykning til Kammeraterne og Hover
03-11-2020
Det blev til to oprykninger for de lokale seriefodboldklubber, som Vejle Turisttrafik bakker op om, og i Danmarksserien indtager Hedensted IF en flot førsteplads inden forårssæsonen.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafiks klubber stærkt fra start
27-10-2020
Det kører for ”vores” to elitefodboldklubber, Vejle Boldklub og FC Fredericia, og mon ikke det skyldes, at turene til klubbernes udekampe foregår i busser fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Kom med Vejle Turisttrafik på skiferie til Zell am See i uge 4
20-10-2020
Ønsker du og din familie at deltage på en skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag med på Vejle Turisttrafiks skitur til Zell am See i uge 4, 2021.
Læs hele nyheden
​Sikker transport til og fra julefrokosten – vælg Vejle Turisttrafik
25-09-2020
Kom sikkert, let og ansvarligt til og fra julefrokosten, lad os stå for din transport.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik har solgt Pubbussen
22-09-2020
​Vi har solgt Pubbussen og konceptet bag til GF Taxi / GF Busser i Nordborg.
Læs hele nyheden
​Flot VB-sejr over SønderjyskE
21-09-2020
Vejle Boldklub begyndte i aftes stærkt på hjemmebane i Superligaen med en fortjent 4-1 sejr over SønderjyskE. Det glæder naturligvis Vejle Turisttrafik, der er guldsponsor i VB og kører holdet til udekampe.
Læs hele nyheden
​Ny Ford minibus klar som vogn 107
15-09-2020
Har du brug for kørsel af forretningsforbindelser til lufthavnen...
Læs hele nyheden
Velkommen til vogn nr.104, 105 og 106
11-09-2020
Busserne og minibusserne har fået nye legekammerater i vores vognpark
Læs hele nyheden
Tag dit selskab med på en hyggelig heldagstur
28-08-2020
Ønsker du og dit selskab eller forening en vellykket dagstur i Danmark, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din tur.
Læs hele nyheden
​VIGTIGT! Husk mundbind i vores turistbusser
21-08-2020
Kravet om mundbind, der træder i kraft i morgen lørdag den 22. august, gælder også i alle Vejle Turisttrafiks turistbusser.
Læs hele nyheden
​Heldagsture og udflugter i komfortable busser
13-08-2020
Skal din skoleklasse eller institution på en heldagstur, ekskursion eller udflugt? Vælg bustransport fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Så er det endelig blevet tid til seriebold
07-08-2020
Forårssæsonen for vores lokale seriefodboldhold blev ødelagt af corona-situationen, derfor ser vi frem til, at de klubber, Vejle Turisttrafik bakker op, kan sparke efterårssæsonen i gang.
Læs hele nyheden
God sommer til alle
10-07-2020
Sommeren er så småt over os, og Vejle Turisttrafik ønsker alle vores kunder, passagerer, ansatte og samarbejdspartnere en fantastisk sommer.
Læs hele nyheden
Turistbussen – Den grønne måde at rejse på
12-06-2020
Vidste du, at det er meget grønnere at køre med bus end de fleste andre transportformer? Når du rejser i en turistbus fra Vejle Turisttrafik vælger du end grønnere løsning end transport med tog eller fly.
Læs hele nyheden
​Så kører vi igen handicapkørsel
28-05-2020
I forbindelse med nedlukningen af Danmark i midten af marts måtte vi indstille vores handicapkørsel for det offentlige. I denne uge er der blevet åbnet for handicapkørslen, og vi glæder os over, at vi igen kan køre for vores mange passagerer fra deres bosteder til deres dagtilbud og retur
Læs hele nyheden
​VIP-Kørsel i lækker minibus
20-05-2020
Ønsker du at give dine kunder eller medarbejdere en eksklusiv oplevelse? Med vores VIP-minibus begynder oplevelsen allerede ved afhentningen.
Læs hele nyheden
​Stort tillykke til Vejle Kommune og Parasport Danmark med værtskabet for VM i Kørestolsrugby i 2022
12-05-2020
I slutningen af sidste uge blev det offentliggjort, at parasportens hovedstad Vejle bliver vært for VM i kørestolsrugby i 2022. Tildelingen kommer efter et flot afviklet EM i august 2019.
Læs hele nyheden
Hel- og halvdagsture med erfarent busselskab
05-05-2020
Skal du og dit selskab på en hel- eller halvdagsture, så tilbyder Vejle Turisttrafik busser fra en moderne vognpark til netop dit behov. Vi har alt fra minibusser til dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
​Vi savner at se jer i aktion
01-05-2020
I Vejle Turisttrafik bakker vi op om en lang række lokale og regionale sportsklubber på både elite- og breddeplan, og vi savner at se vores klubber i kamp eller konkurrence.
Læs hele nyheden
​Skolekørsel tilbage på næsten fuld styrke
30-04-2020
I forbindelse med den delvise nedlukning af Danmark i midten af marts lukkede vi ned for skole- og handicapkørsel for det offentlige.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik lukker ned for skole- og handicapkørsel grundet Coronavirus
13-03-2020
Som følge af myndighedernes anvisning i forhold til Coronavirus holder de af vores busser og minibusser, der kører med skole og handicapkørsel for det offentlige stille.
Læs hele nyheden
​Vi er glade for at bakke op om VB’s Kong Hans Eg-initiativ
11-03-2020
I forbindelse med forårspremieren mod HB Køge præsenterede Vejle Boldklub initiativet Kong Hans Eg. Et initiativ, der har til formål at vise Vejle Boldklubs hjerte for udsatte børn og unge.
Læs hele nyheden
​Kom med Aktive Pensionister og Vejle Turisttrafik til Mosel
12-02-2020
Aktive Pensionister i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en busrejse til Mosel. Seks dages turen til Cochem i Mosel er fra den 24. til 29. maj 2020.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik hæver sponsoratet hos de danske mestre
05-02-2020
Vejle Turisttrafik har forlænget samarbejdet med Triangle Razorback. Med den nye aftale gældende for sæsonen 2020 hæver Vejle Turisttrafik sponsoratet hos de danske mestre i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden
Læs om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik
29-01-2020
​Hos Vejle Turisttrafik har vi mange gode kunder og samarbejdspartnere. På vores hjemmeside kan du læse en række artikler, som kredser om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik glæder sig til at være en del af folkefesten Jelling Musikfestival
24-01-2020
Det er ikke kun musikken, som spiller på Jelling Musikfestival, også festivalens to busruter til Vejle og til og fra Faarup Sø Camping er et hit.
Læs hele nyheden
VINGSTED kører med Vejle Turisttrafik
15-01-2020
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter ved Vejle har Vejle Turisttrafik som busleverandør, og salg og marketingschef Brian Runge er glad for det længerevarende samarbejde med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik forlænger sponsoraftale med Vejle Boldklub med tre år
08-01-2020
Vejle Turisttrafik er også i de næste tre år Guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub. Det lokale busselskab har i mere end femten år kørt for og bakket op om VB.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår
23-12-2019
Så står julen snart for døren, og derfor sender vi en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Kom med til Formula E i Berlin
09-12-2019
Thales Travel arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik tur til Formula E i Berlin den 20.-21. juni 2020.
Læs hele nyheden
​Flot efterår af Vejle Turisttrafiks ”klubber”
04-12-2019
I sidste uge sluttede efterårssæsonen i NordicBet Ligaen i fodbold, da Vejle Boldklub ude slog Viborg FF 4-3 i et topopgør.
Læs hele nyheden
​VIP-Kørsel i lækker minibus
20-11-2019
Ønsker du at give dine kunder eller medarbejdere en eksklusiv oplevelse? Med vores VIP-minibus begynder oplevelsen allerede ved afhentningen.
Læs hele nyheden
Busfuld fans bakkede Vejle FC op i sidste kamp
05-11-2019
I weekenden spillede vores lokale seriefodboldklubber efterårets sidste kampe. Vejle FC jagtede oprykningschancen ude mod Horsens United...
Læs hele nyheden
Sdr. Vang Skole og Vejle Turisttrafik et godt match
30-10-2019
8. klasserne på Sdr. Vang Skole i Kolding var i slutningen af september på studietur til Prag. Sædvanen tro foregik studieturen for Koldingskolen i samarbejde med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Husk lokalopgøret mellem VB og Kolding IF
16-10-2019
Lørdag den 19. oktober kl. 16.15 er landskampspausen endelig ovre, og det betyder lokalopgør i Nørreskoven
Læs hele nyheden
Vælg Pubbussen, når din fest skal køre
11-10-2019
Skal transporten til dit selskab eller din fest ske i festlige rammer, så book vores Pubbus.
Læs hele nyheden
Vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din busrejse
08-10-2019
Ønsker du at slippe for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din busrejse.
Læs hele nyheden
TILLYKKE Triangle Razorbacks
05-10-2019
Tidligere lørdag vandt Triangle Razorbacks Mermaid Bowl med en 20-14 sejr over Copenhagen Towers
Læs hele nyheden
Flot opbakning til FC Fredericia og Triangle Razorbacks
04-10-2019
I aftes kørte vi med to busser 110 tilhængere fra FC Fredericias fanklub til lokalopgøret ude mod Kolding IF. Den flotte opbakning blev fulgt op på banen, hvor FC Fredericia vandt med 2-1.
Læs hele nyheden
​Kom på stadion og nyd den lokale bold
27-09-2019
Hos Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om en række lokale og regionale fodboldklubber. I weekenden har du lejlighed til at komme på stadion og se ”vores” klubber i aktion.
Læs hele nyheden
​Kom så Razorbacks
26-09-2019
Med en sejr på 20-16 ude mod Søllerød Golddiggers i semifinalen har vores lokale hold i amerikansk fodbold, Triangle Razorbacks kvalificeret sig til finalen om det danske mesterskab, Mermaid Bowl.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik støtter Parasport Danmark
18-09-2019
Vejle Turisttrafik støtter Parasport Danmark og de danske paraatleter frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.
Læs hele nyheden
Kom på ski med Vejle Turisttrafik i uge 4, 2020
18-09-2019
Kunne du og din familie tænke sig en uge på de østrigske pister med det førsteklasses Hotel Alpenblick som udgangspunkt? På Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur til Zell am See i uge 4, 2020 er der plads til alle.
Læs hele nyheden
Vi kørte for Alzheimerforeningen
17-09-2019
​Tidligere på sensommeren var Alzheimerforeningen Trekantens torsdagcafe på 4 dages ferie i Grenå. I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om Alzheimerforeningens store arbejde.
Læs hele nyheden
​- Et professionelt og fleksibelt busselskab
04-09-2019
Har du været på busrejse med Jelling Rejser? Så har du højest sandsynligt kørt med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Så er det igen tid til at komme på stadion og se seriebold
16-08-2019
Hos Vejle Turisttrafik bakker vi op om en del af områdets seriefodboldklubber. I weekenden sparkes efterårssæsonen for alvor i gang, selvom enkelte klubber har tyvstartet.
Læs hele nyheden
​Velkommen til vogn nr. 103
09-08-2019
Vores vognpark har fået nyt medlem med vogn nr. 103. Den nye tilføjelse til vognparken er en Mercedes Sprinter 516 CDI fra 2019 med plads til 22 passagerer.
Læs hele nyheden
Busrejser i moderne og komfortable turistbusser
06-08-2019
​Ønsker du at slippe for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din busrejse.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik ønsker god sommer
12-07-2019
Så er sommeren over os, og de fleste busser er kørt i garage, og vores chauffører holder en velfortjent sommerferie.
Læs hele nyheden
​Sådan gik det vores hold i foråret
28-06-2019
I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om en række lokale seriefodboldklubber. Vi ønsker alle spillere, ledere, fans og klubber en god sommerferie efter den afsluttede forårssæson.
Læs hele nyheden
​Roser efter udflugter til Ebeltoft og Kolding
21-06-2019
Vi er så heldige, at Vejle Turisttrafik får lov til at køre med aktive ældre for en lang række foreninger og organisationer, og bedømt ud fra tilbagemeldingerne fra Højen Ældreklub og Egeskov Aktivitet og Træning er glæden gengældt.
Læs hele nyheden
Jelling Musikfestival og Vejle Turisttrafik et godt match
19-06-2019
I år kørte vi for første gang Jelling Musikfestivals to festivalruter, og vi vil gerne sige tak til alle de glade festivalpassagerer...
Læs hele nyheden
​Få en sommer med fart over feltet – Tag med til Formel 1
06-06-2019
Spænd hjelmen og tag med Vejle Turisttrafik og Panter Rejser på busrejse til Formel 1.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kørte for englændere på inspirationstur
05-06-2019
Midt i maj havde vi fornøjelsen af at køre en gruppe af engelske landmænd rundt i Danmark for Holt Farm Tour Group.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik har helt ny Mercedes-bus på prøve​
24-05-2019
​EvoBus Danmark A/S, der er ejet af Europas største busproducent Daimler, har stillet en spritny og topmoderne turistbus til rådighed for Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Kom godt hjem fra Jelling Festival 2019 med Pubbussen
15-05-2019
Hvorfor lade en god fest slutte før tid? Pubbussen fra Vejle Turisttrafik giver dig mulighed for at fortsætte festen, når du skal hjem fra Jelling Musikfestival 2019.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i samarbejde med Jelling Musikfestival
08-05-2019
Efter en god dag med fest og musik kan de glade festivalgæster til Jelling Musikfestival 2019 blive transporteret hjem af Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik støtter ”De Grønne”
01-05-2019
Hos Vejle Turisttrafik er vi utrolige glade for at kunne bakke op om vores hjerteklub Vejle FC og støtte lokalsporten i Vejles Vestby.
Læs hele nyheden
Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden
Tag på udflugt, lejrskole eller studietur med Vejle Turisttrafik
22-03-2019
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur?
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik præsenterer ny turistbus
01-03-2019
Så er vores nye Volvo bus kommet i drift, og den er vogn nr. 100 i Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik indgår sponsoraftale med Ammitsbøl Fodbold
26-02-2019
Vejle Turisttrafik er blevet sponsor i Ammitsbøl Fodbold. Med aftalen får det vejlensiske busselskab en bandereklame på Ødsted Stadion.
Læs hele nyheden
​Tag med på fem dages tur til Tyskland i maj
22-02-2019
Idræt for Ældre i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en fem dages tur til Schwalenberg i Tyskland. Turen er fra den 1. maj til 5. maj 2019.
Læs hele nyheden
​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Fart over feltet! Tag med til Formel 1 i Østrig eller Belgien
11-12-2018
Ønsker du fart over feltet med en tur til Formel 1, spænd hjelmen og tag med Vejle Turisttrafik og Panter Rejser på busrejse til Formel 1 i 2019.
Læs hele nyheden
Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden
Husk aftenens lokalbrag mellem VB og ACH
05-11-2018
​Er du klar til aftenens lokalbrag i Nørreskoven? I aften kl. 19.00 møder Vejle Boldklub hjemme på Vejle Stadion lokalrivalerne fra AC Horsens.
Læs hele nyheden
Bustransport med erfarne chauffører i topmoderne busser
30-10-2018
​Ønsker du, at transporten foregår i topmoderne og komfortable turistbusser kørt af erfarne chauffører? I Vejle Turisttrafik tilbyder vi pakkerejser, hel og halvdagsudflugter, enkeltstående transfers, forenings- og sportsrejser.
Læs hele nyheden
​Vælg Trekantens Erhvervscenter til reparationer og service af din bil
26-10-2018
Ønsker du service eller reparationer til din personbil? Så kør en tur til Trekantens Erhvervscenter i Børkop. Værkstedet laver service og reparationer af høj kvalitet på din personbil - og til fornuftige priser.
Læs hele nyheden
​Slut efterårsferien af med en fodboldoplevelse i Nørreskoven
19-10-2018
Kom og støt op om Vejle Boldklub, når klubben søndag den 21. oktober kl. 16.00 hjemme tager imod topholdet fra FC København.
Læs hele nyheden
​Kom på stadion og bak op om dit lokale hold
18-10-2018
Seriefodbolden er gået ind i sin afgørende fase i efterårssæsonen. Hos Vejle Turisttrafik bakker vi op og sponsorerer en række lokale serieklubber.
Læs hele nyheden
​Kom så Razorbacks - tag guldet hjem!
12-10-2018
I morgen aften lørdag den 13. oktober spiller vores lokale drenge fra Triangle Razorbacks om Mermaid Bowl 2018 i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden
​Vælg Trekantens Erhvervscenter til din virksomheds køretøjer
09-10-2018
Ønsker du, at din virksomheds vognpark bliver serviceret hos et erhvervscenter med stor faglig ekspertise? Så vælg Trekantens Erhvervscenter i Børkop.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik udvider samarbejdet med Flixbus
09-10-2018
Fra begyndelsen af november udvider Flixbus og Vejle Turisttrafik samarbejdet med endnu en rute. Det betyder, at vi fremover kører Flixbus linje 620 fra Aarhus til København om fredagen og om søndagen.
Læs hele nyheden
​Kan Razorbacks, VB og FC Fredericia følge op på sidste weekends sejre?
28-09-2018
I Vejle Turisttrafik glæder vi os over at kunne bakke op om den lokale og regionale elitesport. I sidste weekend vandt tre af ”vores” elitehold.
Læs hele nyheden
Lad os stå for transporten til julefrokosten
28-09-2018
​Slip for diskussionen om hvem, der skal køre hjem fra julefrokosten, lad os stå for transporten til jeres julefrokost.
Læs hele nyheden
​Tag med Vejle Turisttrafik på skitur til Zell am See i uge 4
18-09-2018
Drømmer du allerede nu om en tur ned ad de østrigske alper, så tilmeld dig og din familie til Vejle Turisttrafiks traditionsrige skitur i uge 4. Turen går også i 2019 til Zell am See.
Læs hele nyheden
Vigtig VB-kamp i Nørreskoven
18-09-2018
VB-bussen fra Vejle Turisttrafik kørte mandag aften et point hjem til Nørreskoven, da Vejle Boldklub spillede 1-1 ude mod AaB.
Læs hele nyheden
​Razorbacks klar til kvartfinalen
18-09-2018
Lørdag er der amerikansk fodbold for alle pengene på Danmarks smukkest beliggende Football-stadion i Nørreskoven.
Læs hele nyheden
​Vi støtter de lokale hold - gør du?
14-09-2018
I weekenden har du igen muligheden for at bakke op om dit lokale seriefodboldhold. Herunder finder du et overblik over de kampe, som ”vores” klubber spiller i weekenden.
Læs hele nyheden
​Dagens minibus: ​Mercedes Sprinter 516 CDI
13-09-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser og minibusser her på hjemmesiden. Vores eget serviceværksted med fem ansatte er din garanti for busser af høj standard.
Læs hele nyheden
​Kun Vejle Kammeraterne tog tre point
12-09-2018
Sådan gik det for ”vores” lokale seriefodbold i weekenden. Der var kun sejr til Vejle Kammeraterne, mens Hover og Vejle FC delte i lokalopgøret i serie 2.
Læs hele nyheden
​Ønsker du en god tur – vælg Vejle Turisttrafik
11-09-2018
Vi tilbyder pakkerejser, hel og halvdagsudflugter, enkeltstående transfers, forenings- og sportsrejser i topmoderne og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
​Seriefodbolden: Lokalbrag på Vestre
07-09-2018
​Husk weekenden byder på lækker seriefodbold i Vejle og Omegn. Søndag formiddag gælder det lokal- og bundbraget mellem VFC og Hover IF på Vestre Stadion. Opgøret fløjtes i gang kl. 10.30.
Læs hele nyheden
​Razorbacks storsejrede i sidste hjemmekamp
04-09-2018
Oplev knusende tacklinger, stærke løb, Touch Downs og Field Goals - og i mindst maskotten Preben, når Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks spiller hjemme i Nørreskoven i landets bedste række.
Læs hele nyheden
​Vi kørte for fartgale skatere
04-09-2018
Vejle Turisttrafik stod for transporten, da 70 fartglade skatere fra otte lande i weekenden deltog i stævnet ”King of The North”, der for fjerde gang blev afholdt på bakken ved Munkebjerg
Læs hele nyheden
​Lad festen få hjul at køre på - Book vores Pub bus
03-09-2018
Ønsker du den ultimative start og afslutning på din fest, så lad vores Pub bus stå for transporten eller hold din fest med Pubbussen som et anderledes og ”skævt” festlokale.
Læs hele nyheden
​Støt op om Triangle Razorbacks og FC Fredericia
31-08-2018
I weekenden spiller to af de eliteklubber, som vi bakker op om med sponsorater på hjemmebane.
Læs hele nyheden
​Kom så ”De røde”!
30-08-2018
I morgen aften fredag den 31. august kl. 19.00 gælder det lokalopgøret over alle lokalopgør, når Vejle Boldklub og VB Bussen tager turen nord på til Horsens og Superligakampen mod AC Horsens
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Bova Maqic
29-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Kom sikkert ud og hjem fra julefrokosten
28-08-2018
Slip for diskussionen om hvem, der skal køre hjem fra julefrokosten, lad os stå for transporten til jeres julefrokost.
Læs hele nyheden
​Bak op om HK Give Fremad i pokalen
23-08-2018
Vi bakker op om den lokale sport. En af de klubber, vi sponsorer er håndboldklubben HK Give Fremad.
Læs hele nyheden
Dagens bus: Setra 431 DT
22-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Så er de ”gule” minibusser igen på vejene
21-08-2018
Efter en velfortjent ferie til både passagerer og chauffører er vi igen godt i gang med vores faste daglige kørsel på skole-, handicap- og institutionsområdet.
Læs hele nyheden
​Behagelig transport i komfortable og moderne turistbusser
20-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik tilbyder vi bustransport, der matcher dine behov. Så ønsker du og dit selskab en hel- eller halvdagstur i komfortable og behagelige rammer​ - vælg Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Seriefodbolden tilbage på græs
17-08-2018
Vi bakker op om den lokale og regionale sport. I seriefodbolden glæder vi os over, at efterårssæsonen er gået i gang.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Mercedes Tourismo
14-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Kom så FC Fredericia og VB!
10-08-2018
Vi kører for FC Fredericia til holdets udekampe, og i denne sæson er klubben begyndt med to ture til Sjælland.
Læs hele nyheden
​Go Razorbacks!
09-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte sponsorer af vores lokale hold i amerikansk fodbold, Triangle Razorbacks
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører for Flixbus
07-08-2018
Skal du fra Jylland til Sjælland eller Fyn eller den anden vej? Og ønsker du, at rejsen foregår behageligt og komfortabelt, så kører vi Flixbus’ rute fra Aarhus til Helsingør.
Læs hele nyheden
​Kom på stadion og støt VB mod FCM
03-08-2018
Efter en fin start på Superligasæsonen for Vejle Boldklub med fem point i tre kampe venter der endnu et fodboldbrag i Nørreskoven, når Danmarksmestrene fra FC Midtjylland lørdag aften gæster Vejle.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Setra 416 HD
01-08-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik ønsker alle en god sommerferie
13-07-2018
De fleste af vores ansatte og hovedparten af vores busser er gået på sommerferie. Vi vil gerne ønske alle vores kunder, passagerer, ansatte og samarbejdspartnere en god sommerferie.
Læs hele nyheden
​I morgen vender VB hjem til Superligaen
12-07-2018
Vejle Turisttrafik har etlængerevarende og godt samarbejde med Vejle Boldklub, og derfor ser vi naturligvis frem til, at klubben er tilbage i det fine selskab, Superligaen.
Læs hele nyheden
​Et blik tilbage i tiden
11-07-2018
Jesper Rosholm har sendt dette billede fra en tur med Vejle Garden til Gardasøen omkring 1990. Bussen er vores Bova Futura, som vi købte som ny i 1986.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Temsa Safari
10-07-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Dagens Bus: Isuzu Turquoise
05-07-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Slap af – tag bussen på ferie
03-07-2018
Så er sommeren så småt over os, og vi glæder os til i den kommende tid at sende flere busser med ferieklare gæster til Italien, Tjekkiet og Østrig.
Læs hele nyheden
​God ferie til vores lokale seriefodbold-klubber
29-06-2018
I sidste weekend sluttede de lokale seriefodboldhold turneringen. Hos Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om en række lokale klubber.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Volvo 9900
26-06-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Tillykke med de 90 år til Hedensted IF
22-06-2018
I dag fylder Hedensted IF 90 år, og fra os hos Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort tillykke til Hedensted IF med jubilæet.
Læs hele nyheden
​Brug for buskørsel? Prøv vores nye dobbeltdækker
20-06-2018
Var det noget med en tur i vores nye dobbeltdækker eller i en af de andre komfortable busser fra vores moderne vognpark
Læs hele nyheden
​Lad festen få hjul at køre på - Book vores Pub bus
18-06-2018
Ønsker du den ultimative start og afslutning på din fest, så lad vores Pub bus stå for transporten
Læs hele nyheden
​Tre af vores klubber med i oprykningskampen
15-06-2018
Seriefodbolden går ind i sin afgørende fase, og tre af de klubber, som vi sponsorerer, spiller med om oprykning.
Læs hele nyheden
​Vi er månedens vognmand hos FlixBus
12-06-2018
Vi er blevet kåret til Flixbus’ månedens vognmand for maj, og vi glæder os over den flotte hæder.
Læs hele nyheden
​Tilbage til 80’erne
07-06-2018
Billede af vores fantastiske Fiat 343 fra en tur med Vejle Garden til Wörgel i Østrig i 1980’erne.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik klar med ny dobbeltdækker
07-06-2018
Vejle Turisttrafik har investeret i en ny dobbeltdækkerbus.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører for Flixbus
04-06-2018
Skal du fra Jylland til Sjælland eller Fyn eller den anden vej? Og ønsker du, at rejsen foregår behageligt og komfortabelt...
Læs hele nyheden
​Razorbacks tager imod topholdet
01-06-2018
På søndag møder Triangle Razorbacks topholdet fra Copenhagen Towers. Kom på Vejle Atletikstadion og støt regionens hold i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik støtter den lokale fodbold
29-05-2018
Vi sponsorer en række lokale fodboldklubber - De eneste hold, der var i kamp i weekenden...
Læs hele nyheden
​Lad Vejle Turisttrafik arranger din rejse
28-05-2018
Med en pakkerejse fra Vejle Turisttrafik slipper du for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter.
Læs hele nyheden
​Kom i Mosen i aften og støt Hedensted IF
25-05-2018
I aften spiller vores lokale Danmarksseriehold Hedensted IF topkamp hjemme på Hedensted Stadion mod Vejgaard.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker VB tillykke med oprykningen
23-05-2018
Søndag sikrede Vejle Boldklub sig oprykningen til Superligaen med en 2-0 sejr ude over Thisted.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik godt i gang med vundet udbud
16-05-2018
​1. maj begyndte Vejle Turisttrafik at køre den kørsel, som det tidligere Nørremarkens Fritidscenter kørte i den gl. Give Kommune.
Læs hele nyheden
​Sejre til VB, Razorbacks og Hedensted IF
14-05-2018
Kristi Himmelfarts ferien bød på flere sejre til vores lokale sportshold – Godt gået!
Læs hele nyheden
Den røde hær indtager Skive
11-05-2018
Vejle Turisttrafik kører, når en rød og hvid hær af VB-tilhængere i morgen lørdag invaderer Skive.
Læs hele nyheden
​Hel og halvdagsudflugter i moderne og komfortable turistbusser
09-05-2018
Ønsker du og dit selskab en hel- eller halvdagsudflugt i komfortable og behagelige rammer​, r​, så kan vi tilbyde busser fra en moderne vognpark.
Læs hele nyheden
​Tag en tur i Nørreskoven og bak op om Razorbacks
08-05-2018
Er du til fart og action, touch downs og field goals eller har du lyst til at stifte bekendtskab med amerikansk fodbold på dansk?
Læs hele nyheden
​Sejre til to gange VB, Kammeraterne og Hedensted
07-05-2018
Weekenden og midtugen bød på flere sejre til de lokale fodboldmandskaber, som vi støtter.
Læs hele nyheden
Vores lokale hold med i toppen
01-05-2018
Vi sponsorerer flere lokale seriehold i fodbold. I Danmarksserien er Hedensted IF i gang med et flot forår.
Læs hele nyheden
​VB-bussen op i det høje pointgear
30-04-2018
I de seneste tre udekampe har vores VB-bus kørt maksimumpoint hjem til Nørreskoven. Sejrene er kommet i hus mod de tre andre tophold, Vendsyssel FF, Esbjerg fB og Viborg FF.
Læs hele nyheden
​Sig goddag til vores nye Volvo 9900
25-04-2018
Ønsker du en behagelig bustur i en komfortabel moderne turistbus? Så book vores nye Volvo 9900 og bliv godt kørende.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører fjernbusrejser for Flixbus
20-04-2018
Skal du fra Jylland til Sjælland eller Fyn eller den anden vej? Og ønsker du, at rejsen foregår behageligt og komfortabelt.
Læs hele nyheden
​Meget mere end Turisttrafik
18-04-2018
Måske undrer du dig over, at du ofte møder minibusser i Vejle Turisttrafiks karakteristiske gule farve i morgen- og eftermiddagstrafikken i og omkring Vejle. Her får du forklaringen.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik på udebane
13-04-2018
Vi kører for Vejle Boldklub og FC Fredericia i weekenden.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik opgrader med ny bus
06-04-2018
I næste uge får Vejle Turisttrafik leveret en ny turistbus. Der er tale om en Volvo 9900 med plads til 57 passagerer samt en rejseleder.
Læs hele nyheden
​Første tur med Flixbussen
05-04-2018
I dag kører vi første tur for Flixbus, og vi ser frem til at servicere Flixbus’ kunder i vores Volvo 9700 fra 2017.
Læs hele nyheden
​Bolden ruller igen i påsken
28-03-2018
I påsken begynder seriefodbolden igen, og her fra Vejle Turisttrafik glæder vi os til, at foråret bliver sparket i gang.
Læs hele nyheden
Chauffør deltager i DR-historie
26-03-2018
​En af vores dygtige chauffører Poul Henning Løwendahl har medvirket i en historie på DR Trekanten om mennesker, der dropper pensionen og fortsætter med at arbejde.
Læs hele nyheden
​Hedensted IF godt kørende til sæsonpremieren
23-03-2018
Vi kører, når Brian Rasmussen og Kasper Skov Adelfreds tropper fra Hedensted IF i morgen tager hul på foråret i Danmarksserien.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik vinder udbud
22-03-2018
Vejle Kommune har sendt kørslen fra det tidligere Nørremarkens Fritidscenter i udbud. Vejle Turisttrafik har vundet den ene af de fire pakker kørsel, der var i udbud.
Læs hele nyheden
​FC Fredericia-bussen ubesejret
19-03-2018
Vejle Turisttrafik er med indgangen til foråret blev sponsor i FC Fredericia, og vi kører bussen til klubbens udekampe i Nordicbet Ligaen. Det er gået rigtig godt. FCF er ubesejret i de to første udekampe.
Læs hele nyheden
​Vores Volvo 9700 er så småt klar til første Flixtur
14-03-2018
Vores Volvo 9700 årgang 2017 er nu klar i Flixbus’ farver og logo, kun navkapslerne mangler at blive skiftet før den moderne bus er klar til sin jomfru-tur i Flixbus’ regi.
Læs hele nyheden
​FC Fredericia kørte flot sejr hjem med Vejle Turisttrafik
12-03-2018
FC Fredericia fik en flot start på forårssæsonen, da holdet i går slog Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg med 4-2 på udebane. Sejren blev kørt hjem i vores ​Mercedes Tourismo. Godt gået drenge!
Læs hele nyheden
​Kom så Jyllands rubin!
01-03-2018
I morgen går det løs med forårspremieren i NordicBet Ligaen. Vejle Boldklub tager imod Thisted. Vi håber og satser på en sejr til de røde og glæder os til at køre VB-bussen i et spændende forår.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører for Flixbus
23-02-2018
Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Flixbus, der tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser.
Læs hele nyheden
​Skal din bil til service - vælg Trekantens Erhvervscenter
23-02-2018
Ønsker du service eller reparationer til din personbil? Så kør en tur til Bosch Car Service - Trekantens Erhvervscenter i Børkop.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik på ski
16-02-2018
Vinterferien står for mange danskere på skiferie, og det har kunnet mærkes hos os i Vejle Turisttrafik. Tre af vores busser kører således for skiglade danskere, der tester evnerne på de østrigske pister.
Læs hele nyheden
​Sportsklubber og Vejle Turisttrafik i win-win
16-02-2018
I det seneste halve år har Vejle Turisttrafik lavet sponsoraftaler med FC Fredericia, Vejle Svømmeklub og HK Give Fremad, dermed bakker busselskabet op om i alt 12 klubber i Vejle- og Trekantområdet. ​
Læs hele nyheden
​To helt nye korte turistbusser klar for Vejle Turisttrafik
08-02-2018
To nye Isuzu Novo busser er ankommet til Lunddahl Nielsens Vej og klar til at køre for Vejle Turisttrafik. De to korte turistbusser, der er bygget i Tyrkiet, har plads til 29 passagerer.
Læs hele nyheden
Billeder af vores nye Isuzu Turquoise
08-02-2018
Se billeder af vores nye Isuzu Turquoise.
Læs hele nyheden
​Isuzu Turquoise får roser for første tur
08-02-2018
I weekenden kørte vores nye Isuzu Turquoise sin jomfrutur, og turen fra Vejle til København og retur var en succes.
Læs hele nyheden
​Ny turistbus klar for Vejle Turisttrafik
02-02-2018
Så er vores nye Isuzu Turquoise klar til at indtage danske og udenlandske veje. Den splinternye korte turistbus har plads til 24 passagerer og en rejseleder. Bussen er bygget på Isuzus fabrik i Tyrkiet.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kører for FC Fredericia​
26-01-2018
Vejle Turisttrafik bliver Eksponeringspartner i fodboldklubben FC Fredericia. Den 3-årige aftale betyder samtidig, at Vejle Turisttrafik fremover kører for FC Fredericia til klubbens udekampe i NordicBet Ligaen.
Læs hele nyheden
​Har du brug for service til din personbil, så vælg Trekantens Erhvervscenter
19-01-2018
Bosch Car Service – Trekantens Erhvervscenter i Børkop laver service og reparationer af høj kvalitet på din personbil - og til fornuftige priser.
Læs hele nyheden
​Dagens minibus: Mercedes Sprinter 519 CDI, årgang 2009.
15-01-2018
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på vores hjemmeside.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik køber aktiemajoriteten i Bosch Car Service - Trekantens Erhvervscenter
05-01-2018
Vejle Turisttrafik køber sig ind i Bosch Car Service - Trekantens Erhvervscenter i Børkop. Med aftalen får busselskabet aktiemajoriteten i serviceværkstedet, der servicerer privatbiler, lastbiler og busser.
Læs hele nyheden
Ros til tur med minibus
05-01-2018
Vi og vores chauffør Klaus har fået flotte roser for en tur.
Læs hele nyheden
​God jul og godt nytår ønsker vi fra Vejle Turisttrafik
22-12-2017
Nu nærmer juletiden sig, og fra Vejle Turisttrafik har vi sat følgende ord på vores julekort.
Læs hele nyheden
​Nye busser har fået farve
18-12-2017
Så har vores to nye Isuzu Novo-busser fået den helt rigtige ”Vejle Turisttrafik-farve”
Læs hele nyheden
​Dagens minibus: Mercedes Sprinter 519 CDI, Årg. 2016​
18-12-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på vores hjemmeside.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafiks to nye busser ankommet til Danmark
11-12-2017
Det sidste arbejde med at klargøre Vejle Turisttrafiks to nye Isuzu Novo-busser er i gang hos importøren VBI-Group i Christiansfeld, så busserne kan leveres til Vejle Turisttrafik først i det nye år.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik bakker op om Vejle Svømmeklub
11-12-2017
Vejle Turisttrafik sponsorer Vejle Svømmeklub. Busselskabet har lavet en aftale med Vejle Svømmeklub om et sølvsponsorat gældende for 2018.
Læs hele nyheden
​Dagens minibus: Mercedes Sprinter 316 CDI
11-12-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på vores hjemmeside.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik bestiller to nye busser
04-12-2017
​Tidligere på efteråret bestilte Vejle Turisttrafik en splinterny kort turistbus fra Japanske Isuzu. Nu har det vejlensiske busselskab bestilt yderligere to nye busser. Denne gang af modellen Isuzu Novo, der har plads til 29 passagerer.
Læs hele nyheden
Dagens minibus: Mercedes Sprinter 518 CDI
04-12-2017
​Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på vores hjemmeside.
Læs hele nyheden
​Tag bussen på skiferie med Vejle Turisttrafik
27-11-2017
Vejle Turisttrafik arrangerer skitur til Østrig i vinterferien, uge 7 2018. Har du og din familie lyst til at få sne under skiene og nyde vinterferien på de østrigske pister, så tag med Vejle Turisttrafik til Dorfgastein midt i Gasteinerdalen.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik støtter ”Jul i Fællesskab” med 5760 kroner
27-11-2017
Vejle Turisttrafiks medarbejdere har samlet ind til ”Jul i Fællesskab”, der holder tre juleaftens-arrangementer for mennesker med intet eller lille netværk i Vejle.
Læs hele nyheden
​Dagens minibus: ​Mercedes Sprinter 516 CDI
13-11-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Vi bakker op om ”Jul i Fællesskab”​
06-11-2017
Vejle Turisttrafik og firmaets medarbejdere bakker op om ”Jul i Fællesskab”, der holder juleaften tre steder i Vejle for mennesker med intet eller lille netværk.
Læs hele nyheden
Dagens bus: Mercedes Tourismo
06-11-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik bestiller ny turistbus
31-10-2017
Vejle Turisttrafik bliver endnu bedre kørende. Busselskabet har nemlig bestilt en splinterny kort turistbus fra japanske Isuzu med 24 pladser. Købet betyder, at den i forvejen moderne vognpark får endnu et nyk opad til glæde for vores kunder.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Bova Synergy, dobbeltdækker
23-10-2017
​Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
​Gratis Wi-Fi i alle turistbusser
23-10-2017
Vejle Turisttrafik glæder sig over at kunne tilbyde gratis Wi-Fi - trådløst internet - i alle firmaets seks turistbusser.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik ny sponsor i HK Give Fremad
09-10-2017
Vejle Turisttrafik og HK Give Fremad spiller bold i den kommende sæson. Med sponsoraftalen bliver Vejle Turisttrafik busleverandør til klubben og kommer fast til at køre HK Give Fremads 2. divisions herrer til holdets udekampe.
Læs hele nyheden
Lad os stå for transporten til julefrokosten
09-10-2017
Vil du slippe for bøvlet med at tænke på transporten til julefrokosten og diskussionen om hvem, der skal køre hjem? Så vælg en løsning fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kører for Engelsholm Højskole
02-10-2017
Gennem flere år har Vejle Turisttrafik kørt for Brandbjerg Højskole og Vejle Idrætshøjskole, og nu kan busselskabet føje endnu en højskole til kundekartoteket.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Setra 416 HD
02-10-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Dagens bus: Bova Maqic “VB-bussen”
25-09-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Ungvejle bliver godt kørende
25-09-2017
Elever og lærere fra Vejle Kommunale Ungdomsskole, Ungvejle kommer fremover til at køre i Vejle Turisttrafiks karakteristiske gule busser, når de skal på ekskursioner, udflugter og til arrangementer.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat med Vejle HK
18-09-2017
Vejle Håndbold Klub og Vejle Turisttrafik forlænger sponsorat, så aftalen gælder for den kommende sæson
Læs hele nyheden
Pletskud fra Vejle Turisttrafik
18-09-2017
Vores chauffører Andrea, Henrik og Idris har ”skudt” tre af vores busser i godt selskab.
Læs hele nyheden
​Tillykke til Razorbacks med pladsen i semifinalen
18-09-2017
​Touch down! Et stort tillykke til vores samarbejdspartner Triangle Razorbacks, der vandt en 53-7 sejr i lørdagens Wild-Card kamp mod Herlev Rebels.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik sponsorer bus til Roliganklubben
11-09-2017
Når Pernille Harder og co. på det danske kvindelandshold i fodbold fredag møder Holland i en EM-revanche i Horsens, er Vejle Turisttrafik med til at sikre en god opbakning på lægterne.
Læs hele nyheden
​Dagens bus: Volvo 9700
11-09-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Dagens bus: Temsa Safari
04-09-2017
Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte af vores vognpark af moderne og komfortable turist- og minibusser. Vi vil løbende præsentere vores busser her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Kom nemt ud og sikkert hjem fra julefrokosten
21-08-2017
​Slip for bøvlet med at tænke på transport til jeres julefrokost og diskussionen om hvem, der skal køre hjem - vælg en løsning fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i luften med ny hjemmeside
04-08-2017
I samarbejde med vores webpartner Danaweb har Vejle Turisttrafik lanceret ny hjemmeside.
Læs hele nyheden
​”The Summer is Magic”
13-07-2017
De fleste af vores busser er kørt i garage, og hovedparten af vores ansatte og busser nyder en velfortjent sommerferie.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik og Vejle​
13-06-2017
Se galleri med billeder af Vejle Turisttrafiks busser i det vejlensiske bybillede. Billederne er taget af Frank Rundstrøm.​
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik ønsker lokale hold tillykke med oprykningen​
13-06-2017
Stort tillykke til Hedensted IF og Vejle Boldklub med oprykningen til henholdsvis Danmarksserien og Jyllandsserien i fodbold.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik kørte for vovehalse​
06-06-2017
Vejle Turisttrafik kørte shuttlebus med deltagerne ved weekendens DM i skateboard-disciplinen Longboard på Munkebjergbakken ved Vejle.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik skyder bjørnen…næsten!​
19-05-2017
Jagtselskab fra Jelling Jagtrejser & Scotsport med det nedlagte bytte efter jagtrejse til Polen. Rejsen foregik i bus fra Vejle Turisttrafik.​
Læs hele nyheden
Indflytningsklart hus udlejes​
24-04-2017
1. marts 2017 overtog Vejle Turisttrafik grunden Vindingvej 99 med villa og 120 m2 værksted, siden er det 124m2 (plus 55 m2 kælder) hus fra 1980 blev shinet op, blevet nymalet og har fået nyt badeværelse i kælderen.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik uddelte ”Årets Parasportpris”
28-03-2017
​I forbindelse med torsdagens Sportsgalla i Vejle Musikteater blev kommunens sportsfolk hyldet, og Vejle Turisttrafik uddelte for andet år i træk ”Årets Parasportpris”.
Læs hele nyheden
Nyt punkt på hjemmesiden
02-03-2017
Som noget nyt kan du læse kommentarer og feedback fra Vejle Turisttrafiks kunder her på hjemmesiden.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik køber nabogrund
08-02-2017
I efteråret 2016 overtog Vejle Turisttrafik nabogrunden Vindingvej 101 og den tilhørende værkstedsbygning, og nu udvider busselskabet igen. Pr. 1. marts har firmaet købt endnu en grund.
Læs hele nyheden
​Ny firestjernet Volvo-bus hentet i Finland
21-12-2016
Vejle Turisttrafik er klar til at præsentere en splinterny firestjernet Volvo-bus i det nye år. I sidste uge hentede brødrene bag Vejle Turisttrafik Henning og Benny Petersen vognparkens nye perle på Volvos fabrik i Finland.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik ønsker god jul og godt nytår​
21-12-2016
Året 2016 går så småt på hæld, og det er derfor tid til at sende en julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik køber tre nye busser
25-11-2016
​Vejle Turisttrafik skyder 2017 i gang med et brag. Busselskabet har nemlig investeret i tre splinternye busser, så den i forvejen moderne vognpark står endnu skarpere.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik får mere plads
14-09-2016
Vejle Turisttrafik og firmaets omkring 50 ansatte får nu mere plads at boltre sig på. Det lokale busselskab har nemlig overtaget grunden bag domicilet på Lundahl Nielsens Vej 4 i Vinding.
Læs hele nyheden
Fun facts første halvår 2016
21-06-2016
Snart er halvdelen af året 2016 gået, og sommerferieperioden nærmer sig så småt. Her på Vejle Turisttrafik benytter vi lejligheden til at kigge tilbage på årets første godt seks måneder.
Læs hele nyheden

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport