Leje af bus med chauffør

Efterspørger du behagelige og moderne turistbusser til bustransport? Hos Vejle Turisttrafik kan du leje en bus eller minibus med chauffør. Vores team af dygtige buschauffører sikrer, at din gruppe kommer frem til aftalte tid og får en god transportoplevelse. 

Du kan leje en bus med chauffør til alle former for buskørsel, og vi kører gerne både kortere og længere ture, og det sker altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov for bustransport.

Nyd en hyggelig endagstur med Vejle Turisttrafik

Du kan leje en bus med chauffør, hvor vi udelukkende står for buskørslen, men skal du og din gruppe på en endagstur eller en busrejse, så har vi stor erfaring med at booke aktiviteter, museumsbesøg, restauranter og eventuelle hotelovernatninger. 

Når du lader Vejle Turisttrafik arrangere hele turen efter dine ønsker ved leje af en bus, så kan du nyde dagen eller rejsen fuldt ud. Du slipper for at tænke på billetter og menukort og kan koncentrere dig om samværet med gruppen.

Du skal vælge at leje en bus hos Vejle Turisttrafik, når du vil:

  • køre med en erfaren og servicemindede chauffør
  • ​komme sikkert og effektiv fra A til B og til aftalte tid

  • ​transporteres i moderne og behagelige turistbusser og minibusser

  • sikre, at din bustransport er i trygge hænder

  • nyde turen og slippe for at tænke på kørsel og parkering

For yderligere information eller et konkret tilbud på at leje en bus

​Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk for at høre om de mange muligheder, der er ved at leje en bus eller minibus med chauffør.

Leje af bus med kørsel fra Trekantområdet, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland og Fyn

Vejle Turisttrafiks beliggenhed betyder, at vores kunder til leje af en turistbus eller minibus med chauffør primært er fra Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Billund, Hedensted, Give og Middelfart. 

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi leje af komfortable turistbusser til alle, der ønsker at køre med et professionelt busselskab. Det er uanset om dig og din gruppe, der vil leje en bus, er fra Østjylland, Sydjylland, Trekantområdet, Fyn, Midtjylland eller fra et helt andet sted i landet.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport