Vores cases​

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Vejle Turisttrafik kan 

tilbyde inden for buskørsel? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Det spiller, når Luftens Helte kører med Vejle Turisttrafik

Vejle Turisttrafik leverer tourbussen og chaufføren, når 19-mands bandet Luftens Helte turnerer rundt i Danmark og optræder live med alle de fedeste sange fra de største tegnefilm gennem tiderne.

Aarhus-bandet bestående af fuldtids- og deltidsmusikere med en fælles passion for de store Disney-klassikere har gennem flere år kørt fast med Vejle Turisttrafik.


​- Vi benytter Vejle Turisttrafik som vores busselskab, fordi de giver os den sikkerhed og tryghed, vi har brug for som musikere. Vi kan koncentrere os om vores arbejde, der er at spille musik, for vi ved, at bussen kommer til tiden, og chaufføren har styr på turen. Det spiller bare med Vejle Turisttrafik og ikke en eneste gang er en aftale kikset, siger Sune Aaes-Jørgensen, der spiller bas i Luftens Helte og har kontakten til Vejle Turisttrafik.


​- Udover, at Vejle Turisttrafik overholder vores aftaler til punkt og prikke, så er de gode til at danne relationer, og det betyder bare noget, at jeg mærker, at vi ikke bare er et nummer i køen, når jeg ringer til Vejle Turisttrafik. Som et orkester har vi brug for bustransport på skæve tidspunkter og nogle gange af lidt skæve ruter, og her er Vejle Turisttrafik altid løsningsorienteret og får tingene til at gå op i en højere enhed, fortæller Sune Aaes-Jørgensen.


​Luftens Helte spiller i en normal sæson 15-20 koncerter, og bandet glæder sig over at være godt kørende med Vejle Turisttrafik.


​- I Luftens Helte kan vi anbefale Vejle Turisttrafik til alle, for vi bliver behandlet godt som kunde og får bustransport til en god pris, og så oplever vi aldrig, at vi er på tværs som kunde blot, fordi vi har nogle specifikke ønsker, siger Sune Aaes-Jørgensen.


​Vil du opleve Luftens Helte for fuld udblæsning med sangene fra de store Disney-tegnefilm, så giver bandet koncerter til april 2022 i Odense, Holstebro, Skive og Greve. Læs mere på www.luftens-helte.dk


​Foto: Andreas Sahl www.andreassahl.dk


Teksten er offentliggjort første gang 2. marts 2022​

Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald

I slutningen af august og begyndelsen af september 2021 var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var Vejle Turisttrafik, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.

- Tilbagemeldingerne fra deltagerne og min oplevelse er, at det har været en rigtig god tur til Spreewald. Alle var glade for chaufføren og rejselederen, og vi boede på et dejligt 3-stjernet hotel. Chaufførens køreevner gjorde turen i bussen behagelig, og det var rart, at han også kørte på mindre veje undervejs, så vi rigtigt kunne nyde Spreewald-området og den flotte natur, fortæller formand for brugerrådet ved Gulkrogcentret, Stig Rosthof.

Det er anden gang, at brugerrådet ved Gulkrogcentret har været på en busrejse med Vejle Turisttrafik, og formanden fortæller, at det ikke bliver sidste gang.​​

- Vi er allerede ved at tale med Vejle Turisttrafik om, hvor turen skal gå hen til næste år. Jeg kan i høj grad anbefale Vejle Turisttrafik som rejsearrangør af en grupperejse i bus. Alting fungerer som aftalt, og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Chaufføren og rejselederen fra Vejle Turisttrafik var dygtige til at tage hensyn til, at vi havde nogle deltagere, som var dårligt gående. Vi har tidligere oplevet chauffører og rejseledere fra andre selskaber, der ikke formåede at sætte tempoet efter vores deltagere, og det har stor betydning for rejseoplevelsen, siger Stig Rosthof. ​​


Teksten er offentliggjort første gang 20. september 2021​

FC Fredericia​​

- Vejle Turisttrafik er en professionel og engageret samarbejdspartner​​

I små tre år har Vejle Turisttrafik kørt for FC Fredericia til holdets udekampe i 1. division, og i FC Fredericia oplever salgsansvarlig Christian Holm Johansen et busselskab, der er kendetegnet ved stor professionalisme og et stærkt engagement, som eksponeringspartner i klubben fra Fæstningsbyen.​

- Vejle Turisttrafik har i efterhånden et par år kørt for vores 1. divisionshold, og her er det vigtigt, at vi kommer fra A til B og til aftalte tid, og det samarbejde kører utrolig professionelt. Firmaets dygtige chauffører og komfortable busser sikrer optimale forhold for transport til vores udekampe. I samme periode har Vejle Turisttrafik også kørt vores fans til udekampe, og busselskabet har haft en god tilgang til og forståelse for fodboldens fankultur, siger Christian Holm Johansen. ​

Han glæder sig over, at Vejle Turisttrafik er en aktiv en medspiller i FC Fredericia.

- Det er dejligt med engagerede samarbejdspartnere, og det er Vejle Turisttrafik. Vejle Turisttrafik er stort set altid repræsenteret til vores hjemmekampe, og vi oplever en kæmpe opbakning fra Henning og Benny, der altid er i godt humør på Monjasa Park. De vil FC Fredericia og markedsfører gerne samarbejdet mellem Vejle Turisttrafik og FC Fredericia. Engagerede sponsorer som Vejle Turisttrafik har rigtig stor værdi for FC Fredericia, siger Christian Holm Johansen. ​

Vejle Turisttrafik bakker op om og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber. Det drejer sig udover FC Fredericia om Vejle Boldklub, Triangle Razorbacks, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.​

Teksten er offentliggjort første gang 10. november 2020

Sdr. Vang Skole

- Sdr. Vang Skole og Vejle Turisttrafik et godt match​

8. klasserne på Sdr. Vang Skole i Kolding var i slutningen af september på studietur til Prag. Sædvanen tro foregik studieturen for Koldingskolen i samarbejde med Vejle Turisttrafik og med Svend Erik Blom Kristensen, som den ene af to chauffører. Sammen med chaufførkollega Ole Sørensen var han med til give elever og lærere en god tur til den tjekkiske hovedstad.​

- Sdr. Vang Skole har kørt med Vejle Turisttrafik på vores studieture gennem de seneste seks år. Vi har blandt andet været i Budapest, Krakow og Prag, og alle turene har været succeser. Turene planlægger Svend Erik Blom Kristensen og jeg i fællesskab. Det gode samarbejde mellem ham og jeg helt tilbage fra, at jeg var lærer på 10. Klassernes Egen Skole i Vejle, er grunden til, at vi kører med Vejle Turisttrafik, siger Henrik Dagsberg, lærer på Sdr. Vang Skole.

- I Svend Erik Blom Kristensen har Vejle Turisttrafik en chauffør med en professionel tilgang, der udviser stor ro, og samtidig er han god til at tackle eleverne. Kvaliteter, som gør, at vi vælger Vejle Turisttrafik til vores studieture, og det var en fornøjelse at køre med ham og Ole Sørensen som chauffører på turen til Prag, siger Henrik Dagsberg.

Teksten er offentliggjort første gang 30. oktober 2019​

Jelling Musikfestival

​- Jelling Musikfestival og Vejle Turisttrafik et godt match​

I år (2019, red.) kørte vi for første gang Jelling Musikfestivals to festivalruter, og vi vil gerne sige tak til alle de glade festivalpassagerer, der kørte med vores busser hjem fra festivalen eller til og fra Fårup Sø Camping, og til Jelling Musikfestival for et godt samarbejde.

- Det har været en fornøjelse at bidrage til den folkefest, som Jelling Musikfestival er, og sikre, at de mange glade festivaldeltagere kom godt hjem. Vores chauffører oplevede glade mennesker og en god stemning, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Hos Jelling Musikfestival er der stor tilfredshed med det nye samarbejde med Vejle Turisttrafik om festivalens buskørsel.

- Vi har haft et kanon godt samarbejde med Vejle Turisttrafik, som vi glæder os til at fortsætte. De to festivalruter er blevet serviceret professionelt af dygtige chauffører, og tilbagemeldingerne fra vores gæster i forhold til vores bustransport har været rigtig gode, siger Christina Arkil, koordinator ved Jelling Musikfestival.​

Teksten er offentliggjort første gang 19. juni 2019​

VINGSTED aktivt hotel

VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter ved Vejle har Vejle Turisttrafik som busleverandør, og salg og marketingschef Brian Runge er glad for det længerevarende samarbejde med Vejle Turisttrafik.​

- Vi har 110.000 kunder om året i Vingsted og har ofte brug for bustransport. Uanset om det er til afhentning på banegården, kørsel til og fra Vingsted eller det er kørsel til eksterne hoteller ved større arrangementer, hvor vi ikke har kapacitet til at have alle gæster boende i Vingsted, så leverer Vejle Turisttrafik varen, siger salg- og marketingschef i Vingsted, Brian Runge.

- Ved større events, hvor vi har opsamling i hele landet, har vi tidligere brugt andre selskaber, men i dag bruger vi stort set kun Vejle Turisttrafik. Det fortæller noget om den service, som Vejle Turisttrafik leverer, at vi nu kun har en leverandør i dag. Vejle Turisttrafik er en virksomhed med benene solidt plantet på jorden, og de slår ikke større brød op end de kan bage. Nøgleordene er stabilitet og troværdighed, fortæller Brian Runge.

Han oplever, at Vingsteds kunder er tilfredse med transporten i Vejle Turisttrafiks busser.

- Selvom det er Vejle Turisttrafik, der kører busserne, så er det os, der får feedbacken og lægger navn til ydelsen, derfor skal det være i orden, og vi får god feedback på vores bustransport. Kvaliteten af Vejle Turisttrafiks busser passer perfekt til de opgaver, som Vingsted har behov for, og vi oplever en stab af dygtige og sympatiske chauffører, og det er vigtigt for vores gæsters oplevelse, siger Brian Runge.

- Vi er inde i en kraftig vækst og har mere eller mindre udsolgt på firmaevents i efteråret frem til 2023, så der bliver også godt brug for Vejle Turisttrafiks busser og chauffører i fremtiden, siger Brian Runge.

Læs mere om det aktive hotel på vingsted.dk ​​​

Teksten er offentliggjort første gang 15. januar 2020​

Jelling Rejser

​- Et professionelt og fleksibelt busselskab​​

Har du været på busrejse med Jelling Rejser? Så har du højest sandsynligt kørt med Vejle Turisttrafik. I de seneste fire år har det vejlensiske busselskab kørt for Jelling Rejser, der blandt andet arrangerer gruppe- og firmaevents.

- Samarbejdet mellem Jelling Rejser og Vejle Turisttrafik begyndte med, at vi fik anbefalet Vejle Turisttrafik af en partner i branchen, og så har det udviklet sig stille og roligt derfra. Vi er rigtig glade for, hvordan samarbejdet med Vejle Turisttrafik fungerer. Det er professionelt, og vi har intet at sætte en finger på, siger rejsekonsulent i Jelling Rejser, Mette Marie Andersen.

- Vi oplever, at Vejle Turisttrafik er meget fleksible, er hurtige til at svare og løser opgaverne professionelt med deres moderne og komfortable turistbusser. Tilbagemeldingerne fra vores gæster, der har kørt med Vejle Turisttrafik er positive, og der er særligt ros til chaufførerne, siger Mette Marie Andersen.

Læs mere om Jelling Rejser på rejsebureauets hjemmeside jellingrejser.dk

Fakta om Jelling Rejser

Jelling Rejser er et lille og seriøst gruppe- og specialrejsebureau, der blev grundlagt i Jelling. I mere end 25 år har Jelling Rejser oparbejdet et godt og solidt netværk i udlandet, der gør det muligt for os at arrangere stort set alle former for gruppe- og specialrejser uanset tema, indhold og mål. (kilde: Jelling Rejsers hjemmeside).​

Teksten er offentliggjort første gang 4. september 2019​.

HTH

​- Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere​

En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.

- En fantastisk tur, hvor vi fik meget for pengene, og det er ingen hemmelighed, at vi er ved at arrangere den næste tur, lyder det begejstret fra indehaver af HTH i Vejle, Horsens og Kolding, Jesper Andreasen, når talen falder på den medarbejdertur til Berlin, som Vejle Turisttrafik arrangerede for køkkenfirmaet.

Oprindelig var planen en weekendtur i fly til Sydeuropa for de 60 ansatte, men logistikken og økonomien i at få flyvebilletter til så mange mennesker fik de lokale HTH-afdelinger til at tænke i andre baner. I stedet faldt valget på en busrejse med Vejle Turisttrafik til Berlin.

- Det har vi ikke haft grund til at fortryde. Vejle Turisttrafik lavede en velarrangeret tur, hvor alt kørte på skinner. I forhold til, at vores formål med turen var skabe bedre relationer mellem medarbejderne, og samtidig give dem en god oplevelse, så var det bare perfekt at køre i bus til Berlin. Det giver bare noget at sidde i en bus sammen i så mange timer, som vi ikke havde fået med en flyrejse. Busturen var meget værd for udbyttet af vores tur, siger Jesper Andreasen.

- Timingen i programmet var tilpasset til vores ønsker, så der var rig lejlighed til at hygge sig og have det sjovt, og samtidig var vores restaurantbesøg og indlagte arrangementer kvalitetsmæssig af højt niveau. Vi fik fremragende mad, boede centralt på et godt hotel, og vi fik en byrundtur med en dansk guide, så det var en rigtig god tur. Og så var det nemt for alle, at vi havde vores egen bus i Berlin. Det havde vi ikke haft med en flyrejse, siger Jesper Andreasen.

Teksten er offentliggjort første gang 2. april 2019.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport