Skræddersy din grupperejse, pakkerejse og busrejse i Europa med Vejle Turisttrafik

Efterspørger du og din gruppe en busrejse i Europa, Danmark eller Norden? Med Vejle Turisttrafik bliver din grupperejse i bus kørt i nye og moderne turistbusser med erfarne chauffører bag rattet.

Vi har haft pakkerejser i bus som en stor del af vores DNA siden begyndelsen i 1975. Vælger du Vejle Turisttrafik som dit busrejse-selskab skræddersyr vi din tur efter dine ønsker til hoteller, seværdigheder og aktiviteter. Det sikrer, at busrejsen bliver en god oplevelse, som du og din gruppe husker. Vi er et familieejet busselskab.

En grupperejse i bus er oplagt for dig som ønsker en rejse med socialt samvær og hygge i højsædet. Uanset om omdrejningspunktet for turen er en europæisk storby, en sportsbegivenhed, eller store seværdigheder er turistbussen som ramme med til at skabe perfekte betingelser for at dyrke og styrke det sociale sammenhold og hyggen.

Vejle Turisttrafik er som en seriøs udbyder af pakkerejser og busrejser naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Vælg en pakkerejse i bus med Vejle Turisttrafik - når du vil rejse nemt og behageligt fra Danmark

Når du rejser med Vejle Turisttrafik som arrangør af hele din grupperejse i bus, så slipper du for at tænke på alt det praktiske med booking af overnatninger, måltider samt museumsbesøg og aktiviteter. Med andre ord slipper du for alt bøvlet og kan i stedet bruge din energi på at slappe af, nyde det gode selskab og skabe nye rejseminder.

Ønsker du selv at arrangere hele din rejse og mangler kun en behagelig og ny turistbus til transporten af din busrejse, så er det også en oplagt opgave for Vejle Turisttrafik. Vi løfter begge typer af grupperejser med afsæt i dine ønsker til rejsen, så rejseoplevelsen i Danmark eller Europa matcher jeres forventninger.

Grupperejser i nye og lækre turistbusser i Norden, Danmark eller ud i Europa

Når vi kan ramme netop dine ønsker til en busrejse i Europa med hensyn til forventninger til seværdigheder, hoteller og restauranter skyldes det, at vi har en bred vifte af stærke samarbejdspartnere i Europa på grupperejser i bus. Den gode transport på din grupperejse sker i vores nye turistbusser og et hold af rutinerede turistbus-chauffører sikker, at du kommer sikkert og trygt fra A til B på din pakkerejse.

Du skal vælge busrejser fra Vejle Turisttrafik, når du vil:

  • have en erfaren rejsearrangør til at stå for transport, hotel og arrangementer
  • rejse med et familieejet busselskab, der har dig i fokus fra tilbud til hjemkomst
  • nyde godt af Vejle Turisttrafiks netværk af professionelle samarbejdspartnere i hele Europa
  • køre med et rutineret team af chauffører
  • transporteres i komfortable turistbusser fra en moderne vognpark

For yderligere information eller et konkret tilbud på en pakkerejse eller busrejse

Kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Busrejser og pakkerejser fra Østjylland, Midtjylland, Sydjylland og hele Danmark

Med vores beliggenhed i Vejle er kunderne til vores busrejser primært fra Vejle, Kolding, Billund, Horsens, Hedensted, Middelfart og Fredericia, men vi tager dig gerne med på en oplevelsesrig pakkerejse og grupperejse i bus. Uanset om dig og dit rejseselskab er fra Trekantområdet, Sydjylland, Midtjylland, Fyn, Østjylland eller resten af Danmark.

​​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport