Vejle Turisttrafik kører buskørsel med nye turistbusser i Jylland, Danmark og Europa

Ønsker du, at din buskørsel sker i moderne og behagelige turistbusser? Med Vejle Turisttrafik bliver din bustur tilpasset efter dine ønsker og behov. Det sikrer en god busoplevelse, samt at din kørsel i vores komfortable busser rammer dine forventninger til turistkørsel i Jylland, på Fyn, på Sjælland, i Danmark og i Europa.

I Vejle Turisttrafik foregår din buskørsel med en erfaren chauffør bag rattet, og kombinationen af dygtige chauffører og en vognpark med turistbusser af høj standard får dig og din gruppe fra A til B sikkert og komfortabelt. Uanset om du er på en bustur med din forening i Danmark, har hyret os til buskørsel af din virksomheds kunder og samarbejdspartnere i Jylland, på Fyn eller Sjælland, eller er på en grupperejse med os til nogle af Europas mange seværdigheder.

Buskørsel fra og i Danmark, Jylland eller Europa - Altid med afsæt i dine ønsker

Vejle Turisttrafik har siden begyndelsen i 1975 levet af at tilbyde vores kunder kørsel med turistbusser af høj kvalitet, og med vores alsidige vognpark har vi busserne til at matche dit kørselsbehov. Vi løfter både dine store og mindre opgaver inden for bustransport. Hvert år kører vi buskørsel i ind og udlandet for både virksomheder, foreninger, rejseselskaber, skoler og uddannelsesinstitutioner, samt for private.

Erfarent busselskab giver dig bustransport af høj kvalitet

En udflugt til H.C. Andersens Hus, en ekskursion til Moesgaard Museum, eller en busrejse til Berlin? I Vejle Turisttrafik løser vi alle typer af buskørsel med baggrund i mere end 45 års erfaring. Vi tilbyder alt fra enkeltstående ture, over busture og udflugter i Jylland, på Fyn og Sjælland, til grupperejser i bus i Danmark og Europa. Vi er medlem af DanskPersonTransport, og i forhold til pakkerejser i bus er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Vejle Turisttrafik tilbyder blandt andet følgende inden for kørsel med nye turistbusser:​

For et uforpligtende tilbud på din kørsel eller yderligere information

Kontakt Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk, og hør om vores tilbud inden for buskørsel i Danmark, på Fyn, Jylland og Sjælland.​​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport