​Det siger kunderne om Vejle Turisttrafik

Her kan du læse feedback og kommentarer fra vores kunder. 

13. februar 2024

Tak for en god og behagelig langtur. Både bussens kvalitet og chaufførerne har stor betydning for hvordan sådan en rejse forløber for vores børn. Det gjorde I til UG. 

Tine Wiendel Jakobsen,

pædagogisk leder Børne og Unge Center Vejle Fjord.

13. februar 2024

Tak for turen.  Det gik bare godt. Skituren var en kæmpe oplevelse for vores børn og unge. Vi gør det gerne igen næste år. 

Jesper Hilligsø,

viceforstander Børne og Unge Center Vejle Fjord. 

6. oktober 2023

Vi havde en rigtig god tur til Polen med VT Bus, og vores chauffør Alexander var utrolig hjælpsom og serviceminded, ligesom han sørgede for, at vi kom sikkert frem og tilbage. Samtidig glæder vi os over, at turistbussen er en bæredygtig måde at rejse på i forhold til for eksempel at flyve.

Julie Andersen, 

Language Secretary hos Rambøll Energy.

23. august 2023

I mandags den 21. august 2023 var jeg med rute 111 med afgang kl. 13.25 fra Vejen mod Vejle. Lidt udenfor Egtved fik bussen nedbrud og kunne ikke køre videre. Det var så heldigt, at der kom en bus fra Vejle Turisttrafik, som skulle køre tomkørsel til Vejle. Chaufføren kunne se der var noget galt, så hun var så sød at tage os med til Vejle, samt samle dem op, der stod ved stoppestederne undervejs til Vejle.

Et eksempel på rigtig god kundeservice, samt samarbejde på tværs af vognmændene. Stor ros og tak for indsatsen til denne chauffør.

Kirsten Jensen, 

kundecentermedarbejder, Kunde og Marked i Sydtrafik. 

20. juni 2023

Jeg vil gerne have, hvis du kan sende videre til chaufføren, at vi var virkelig glade for ham som chauffør. Han kørte så pænt, var glad og smilende og megahøflig. Som leder, der skulle blive hjemme og stå med bekymringen for at sende 84 børn og voksne på langtur, var det bare en dejlig tryghed og det samme var oplevelsen. 

Gitte Pors, 

afdelingsleder Sct. Norberts Børnehus.

20. juni 2023

Diana var en fantastisk chauffør med kundeservice i topklasse, og det hele forløb efter planen.

Lars Holm Hansen,

Key account manager hos N.C. Nielsen A/S.

16. juni 2023

Tusind tak for en dejlig tur med Svend Erik, han er en super god chauffør.

Ruth Krag Nielsen,

Øster Nykirke Menighedsråd.

23. marts 2023

Kan anbefales!

VT Bus kørte for os (Røde Kors, Jelling) til samtlige udekampe i Asylligaen under Dansk Boldspil-Union (DBU) og TrygFonden i sin tid.

På et godt møde med Benny Petersen blev det aftalt, at VT altid stillede med erfarne chauffører, der havde forståelse for vores beboeres udfordringer, og som ikke “bare” var ratholdere. Og det klappede hver eneste gang!

Michael Møller Pedersen.

27. februar 2023

Tusind tak for en super god tur i dag. Alt fungerede perfekt. Stor ros til jeres meget venlige chauffør.


​Mie Haugsted, 

Associate Project Director i COWI.

9. december 2022

Vi havde en super tur mandag og tirsdag. Meget flot bus og ikke mindst vores chauffør Maher han kørte meget professionelt og gjorde det bare rigtig godt. Han er en god mand. 

Arne Spejlborg,

Head of Service ved Danish Agro Machinery A/S.

7. december 2022

 Jeg vil bare skrive for at rose en chauffør, vi i dagens anledning havde lånt med til Flensburg fra Campus Vejle. Klaus var meget behagelig, sjov og professionel - super tag på de unge. Det var en rigtig god oplevelse, vi havde med ham. Han havde styr på, hvilke muligheder der var for parkering, da vi blev sat af og samlet op igen og mødte op i god tid, så eleverne kunne komme ind i en varm bus allerede en halv time før tid, og så vi kunne komme hurtigt afsted. Selve turen var behagelig og vi følte os i trygge hænder på både ud- og hjemrejse. Vi håber at få Klaus med på ture fremadrettet og vil anbefale ham og jer til andre, der måtte have brug for en bus. 

Anne-Sofie West, 

Adjunkt Campus Vejle

3. oktober 2022

Vellykket tur til Bindeballe. Stor ROS til chaufføren. Han var populær og var god til at fortælle om det, vi kørte forbi, og så kunne han synge for.

Grethe Rathleff,
​Højen Ældreklub

8. september 2022

Der er stor ros til jeres chauffør, Desbele. Han var ualmindelig høflig og kørte utrolig roligt og sikkert på de mindre veje etc. Deltagerne er kommet med positive tilkendegivelser.

Kent Jensen

Tovholder for Egtvedgruppen/Egetoft

29. august 2022

Vi havde en fantastisk god tur til Belgien for at se formel 1. Chaufføren Alexander var fantastisk og sørgede for at vi fik en forrygende oplevelse. Han var virkelig sjov og flink og jeg syntes ikke det kunne klares bedre.

Tak for en god tur til Alexander.

Nikolaj Møller Nielsen.

14.juli 2022

- Vi havde en super tur og Maher kørte til UG. Drengene var vildt imponeret og hils ham mange gange fra os.

Niels Peter Hansen, 

forretningsfører i Horsens Garden.

8. juni 2022

Vi er igen supertaknemmelige for vores tur med jer i dag. Jeres chauffør Danny er super god til sit arbejde. Selv om min mand kendte ham godt fra sin tid på Vejle Busterminal, og jeg kendte ham lidt, vil vi med resten af flokken give ham 5 stjerner ud af 5. Dejlig med frisklavet kaffe og smurte rundstykker. Vi havde en fornøjelig tur til Verdenskortet og Søndermarkskirken i Viborg. Vi sluttede af med kaffe og kage i Dollerup bakker.

Liv Thorbjørnsrød

Ældresagen i Egtved

9. maj 2022

Vi vil gerne sige tak, for en helt igennem fantastisk tur i fredags.

Børge var en rigtig god chauffør, og alle borgerne synes han var så flink og hjælpsom.

Det er en fornøjelse, at hver gang vi bestiller ved jer så fungere det bare altid.

I kommer til tiden, søde chauffør og altid meget oplyst på hvor vi skal hen.

Mette Elfrida Bertelsen

Plejecenter Gulkrog Vejle

30. september 2019

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør.

Rasmus Harlev Steffensen
Agroskolen

Hammerum

4. september 2019

Tak for en dejlig tur med Egtvedgruppen i går. Maher var en rigtig god chauffør. Han fik sin sag for ad de mindre veje og bakker i Egtvedområdet. Det er noget andet end at køre Århus - København. Han gjorde det meget fint og var rigtig hyggelig at snakke med. Jeg fik snakket en del med ham. Dejligt, at han efter bare 3 år, er kommet så godt i gang med dansk. Han var meget hjælpsom overfor de ældre. Dejligt at møde sådan en rar fyr.

Kent Jensen

Egtvedgruppen

2. september 2019

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

18. juni 2019

Den 14. juni var vi 15 deltagere fra Højen Ældreklub på udflugt. Turen gik til Ebeltoft med guidet tur i Mols Bjerge. Vi havde en fantastisk tur, alt fungerede perfekt og chauffør Benjamin Madsen var fantastisk hjælpsom og sjov.

Aase Hvornum

Højen Ældreklub.​

13. juni 2019

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.

Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning

Egtved

5. juni 2019

​Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

28. maj 2019

I would like to pass a big thanks to you for the excellent service provided during our Danish Tour. The coach was very good and the driver was really excellent in the way he made us feel really relaxed. Vejle Turisttrafik is a very professional company and a pleasure to work with. Many thanks and regards,

Malcolm Greves

Holt Farm Tour Group

28. maj 2019

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

​Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

13. maj 2019

Vi vil gerne sige tak for en dejlig tur. Det levede fuldt op til vores forventninger.

Vi vil helt sikkert gøre brug af jer en anden gang.

Anette Lyng Ørskov

DAL•BO A/S

28. marts 2019

Vi vil bare lige sige tak for en god studietur her i uge 12, det var igen en fornøjelse at køre med Vejle Turisttrafik. Vi har lige evalueret turen med klassen, og alle var rigtigt glade for chaufføren – og det var vi som lærere også.

Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen

12. december 2018

Vi havde en rigtig god tur i går til Kruse mølle. Alt var som aftalt og en dygtig chauffør, der fuldt ud levede op til vore forventninger. Så mange tak for det.

Søren Kjærgård Jensen
​Nørremarkskirken


​28. august 2018
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer og den søde chauffør.

​Vicky Bøgelund


31. maj 2018
​Vi havde en dejlig tur, selvom “busse-manden” ikke var fra lokalområdet, så kørte han ad små veje, så vi så mange skønne steder.

Og tusind tak for “trappetrinnet” – eller hvad det hedder. Det vakte glæde hos alle – især dem med rollator.

Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub


​14. maj 2018

Super god service med en god bus og en behagelig chauffør.

Martin Søgård Olsen

Accountor Denmark A/S3. april 2018​
​Mange tak for god kørsel af flere omgange. Det var særligt en rigtig god oplevelse at køre med chaufføren om onsdagen, Erland.


Marie Elisabeth Dam
​INSPIRING DENMARK


​6. februar

Det var en fantastisk tur i jeres nye bus, og Michael var en super chauffør​.

​Lone Egeskov
​SG Syd

​4. januar 2018
​Vi vil gerne sende en kæmpe ros til jer og specielt til jeres chauffør. Han var simpelthen så fantastisk kompetent, flink og professionel. Alle var

virkelig imponeret af ham. Håber du vil sende roserne videre. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger jer. Tak.


Tina Lundsgaard


​4. december 2017
​Tusind tak. Vi havde en rigtig dejlig dag, og stor tak til chaufføren for venligheden og hjælpen til vores beboere.

​Mette Arnold
​AAB


11. oktober 2017
​Tak for en dejlig udflugt, bus til tiden, og en meget dygtig Svend Erik som chauffør, så kan det kun blive en dejlig udflugt. Idræt for Ældre har nu i 15 år haft glæde af jeres gode busser og vor favorit chauffør Svend Erik, og vi håber på mange flere ture i fremtiden.


Jytte Mortensen
​Idræt for Ældre


​11. september 2017
​Vores oplevelse med Vejle Turisttrafik har været meget positiv. Fra bestilling af bussen til turen med buschaufføren. Utrolig venlig fleksible service. Det var rigtig godt.

​Claudine Mørk
​Malermestrene Mørk

​11. september 2017

Jeg kan sige, at vi har kun positive udsagn om vores samarbejde. Hvis det kan fortsætte, er vi meget tilfredse.

Så tak skal i have.​

​Eigil Kristensen
​Hvejsel-Ildved Menighedsråd

5. september 2017

Vi havde en dejlig dag selvom, det regnede.Vores chauffør kørte så blidt og behageligt. Så det var en fornøjelse at køre med ham, og vi så mange smukke steder. Tak for turene i år. Vi vender tilbage næste år.

Hanne Clausen​
​Juelsminde mandagsklub

29. juni 2017
Jeg er medarrangør af King in the North Downhill challenge (som blev afholdt den 3.-4. juni). I gjorde som altid et flot stykke arbejde mht transport på Munkebjergvej til eventet. Chauffør Frank er og bliver en guttermand.

Christoffer Kenter
Flatspot Denmark

13. juni 2017
Jeg vil bare lige sige tak for en dejlig oplevelse med jeres selskab i år. I har lyttet til os bare dejlig en rigtig chauffør en god oplevelse, vi kommer tilbage.

Inger Lise Kristensen
Fjordmarken

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport