Tag turistbussen og skån miljøet

Vidste du, at turistbussen er en grøn måde at rejse på? I forhold til personbil, tog eller fly mindsker du CO2-aftrykket ved rejse og transport med en turistbus. I Vejle Turisttrafik lever alle vores turistbusser og minibusser op til den nyeste miljønorm, Euro6.

Vi er medlem af brancheforening Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer*, som du kan læse i nedenstående illustration. Turistbussen slår både personbilen, toget og flyet, når det kommer til CO2-udledning på for eksempel en tur fra Aarhus til Harzen, og en tur fra Aalborg til København. Så du kan med god samvittighed sætte dig tilbage i bussædet og lade dig transportere grønt og klimabevidst med en turistbus fra Vejle Turisttrafik.

turistbussen-er-grønnere (1)

Vi prioriterer din sikkerhed med kvalitetskontrol og veluddannede chauffører

Når du kører med os prioriteret vi din sikkerhed højt. Vores nye og komfortable turistbusser og minibusser bliver både serviceret på vores eget værksted og på autoriseret værksted. Det sikrer dig turistbusser af høj kvalitet og en behagelig tur. Kombinationen af en opdateret vognpark og vores hold af veluddannede og dygtige chauffører er din garanti for sikker buskørsel.

Vil du have et uforpligtende tilbud på din buskørsel eller yderligere information?

Kontakt Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk, og hør om vores tilbud inden for buskørsel i Danmark, på Fyn, Jylland og Sjælland, samt i Europa.

* https://www.danskpersontransport.dk/nyheder/flyer-turistbussen-den-groenne-maade-at-rejse-paa/

Nyhed fra Dansk PersonTransport offentliggjort 20. juni 2020.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport