Nye og komfortable turistbusser kører turistkørsel fra Esbjerg, Varde og Ribe

Har du brug for bustransport og ønsker, at din tur fra Sydvestjylland og byer som Esbjerg, Ribe og Varde bliver kørt i nye turistbusser? Hos Vejle Turisttrafik har vi siden 1975 kørt alle typer af turistkørsel, så din transport udføres af et erfarent busselskab. Vi løfter altid din buskørsel med afsæt i dine ønsker og med nye turistbusser. Det sikrer, at din bustur lever helt op til dine forventninger.

Vi har siden begyndelsen for mere end 45 års siden kørt buskørsel for virksomheder, foreninger og institutioner samt private, og vi løser hver dag store som små transportopgaver med vores vognpark af komfortable turistbusser og vores hold af erfarne og servicemindede chauffører. Så din tur er i sikre hænder hos Vejle Turisttrafik.

Rammen om din tur er dygtige chauffører og behagelige turistbusser

Ligegyldigt hvilken type af turistkørsel, du efterspørger. Så er udgangspunktet for alt vores buskørsel, at din bustur bliver kørt i komfortable og nye turistbusser og med en rutineret chauffør bag rattet. Det får din gruppe ud og hjem til tiden trygt og behageligt. Vi tilbyder alle typer af buskørsel med udgangspunkt i Esbjerg, Varde, Ribe, eller Sydvestjylland.

Blandt vores mest populære services er: Firmakørsel, busture og udflugter, leje af bus med chauffør samt grupperejser i bus. Vejle Turisttrafik er som en professionel udbyder af grupperejser i turistbusser medlem af Rejsegarantifonden.

Dyrk det sociale samvær med en bustur eller udflugt

Kunne du og din gruppe tænke sig en skøn dag i Danmark eller Nordtyskland, så tag på en dejlig bustur i en moderne turistbus med det sociale samvær i fokus. Du kan vælge udelukkende at lade os stå for transporten på din udflugt eller bustur, eller du kan lade os arrangere hele dagen. Dermed slipper du for at tænke på alt det praktiske som eksempelvis booking af aktiviteter, museer og eventuelle restaurantbesøg. I stedet kan du fokusere fuldt ud på at nyde dagen og dyrke samværet med de andre passagerer i turistbussen.

Du skal vælge Vejle Turisttrafik som dit busselskab, når du vil:

  • Køre med et hold af erfarne chauffører
  • Lade nye turistbusser være en behagelig ramme om din tur
  • Sikre, at dit selskab kommer fra A til B til aftalte tid
  • Samarbejde med et rutineret turistbusselskab, der løfter små som store opgaver
  • Have en hyggelig dag med en bustur med socialt samvær i højsædet

For yderligere information eller et konkret tilbud på din buskørsel i nye turistbusser fra Esbjerg, Varde, Ribe og Sydvestjylland

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport