Turistkørsel i moderne busser

Har du brug for turistkørsel i behagelige og komfortable turistbusser og minibusser? Vælg Vejle Turisttrafik som dit busselskab. Vi er et erfarent busselskab, der tilbyder turistkørsel både til private og til virksomheder. I Vejle Turisttrafik tager vi altid afsæt i dit behov for bustransport, og det sikrer, at din kørsel lever op til dine forventninger.

Turistkørsel fra og i Hedensted, Juelsminde og Tørring

I Hedensted Kommune tilbyder vi en lang række former for turistkørsel. Vi kører blandt andet busture og udflugter, firmakørsel og grupperejser i bus med eksempelvis Hedensted, Tørring og Juelsminde som udgangspunkt. I Vejle Turisttrafik bliver dine ture kørt af vores hold af dygtige og rutinerede chauffører, som får din gruppe ud og hjem til tiden med fokus på tryg og sikker transport.

Din bustransport sker i turistbusser og minibusser fra vores moderne vognpark, og kombinationen af busser med god komfort og professionelle chauffører giver de optimale betingelser for en god transportoplevelse.

I forhold til grupperejser er Vejle Turisttrafik medlem af Rejsegarantifonden, og det er din garanti for en seriøs samarbejdspartner.

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi blandt andet følgende typer af buskørsel:

• Grupperejser i bus

• Firmakørsel

• Busture og udflugter

• Enkeltstående bustransfers

• Kørsel med VIP-minibus

• Lufthavnskørsel til og fra Billund Lufthavn

• Handicapkørsel

For yderligere information eller et konkret tilbud på turistkørsel

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​ og hør om mulighederne for buskørsel med udgangspunkt i Hedensted Kommune.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport