Udflugter i komfortable turistbusser og minibusser

Efterspørger du et busselskab til at køre din udflugt eller ekskursion? Med Vejle Turisttrafik foregår din bustur i moderne og behagelige turistbusser. Vores erfarne chauffører sikrer, at du og din gruppe kommer sikkert og trygt ud og hjem på jeres hyggelige tur i Danmark eller Nordtyskland.

Heldagsture og udflugter fra Egtved, Ågård og Vester Nebel

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi og løser en bred vifte af opgaver inden for buskørsel i turistbusser. Med udgangspunkt i Egtved-området kører vi blandt andet udflugter, busture, firmakørsel samt grupperejser. Vi har mere end 40 års erfaring med turistkørsel til virksomheder, foreninger, institutioner og private, og i Vejle Turisttrafik sammensætter vi altid din bustur ud fra dine ønsker. Det sikrer, at vi rammer dine forventninger til professionel bustransport.

Din buskørsel foregår i komfortable turistbusser og minibusser fra vores vognpark, der tæller alt fra minibusser til dobbeltdækker. Så vi løser både store og små transportopgaver i Vejle Turisttrafik.

Efterspørger du og dit selskab grupperejser i bus, så er vi en seriøs medspiller, der naturligvis er medlem af Rejsegarantifonden.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer af turistkørsel

• Firmakørsel

• Grupperejser i bus

• Enkeltstående bustransfers

• Busture og udflugter

• Handicapkørsel

• Lufthavnskørsel til og fra Billund Lufthavn

• Kørsel med VIP-minibus

For yderligere information om udflugter i turistbusser eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller email vt@vejleturisttrafik.dk og hør om mulighederne for udflugter og andre typer af buskørsel fra Egtved og omegn.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport