Komfortable busser rammen om din bustransport fra Billund

Ønsker du, at din udflugt, bustur eller busrejse fra Billund, Grindsted eller de omkringliggende byer skal køres i behagelige og nye busser? I Vejle Turisttrafik bliver din bustransport altid kørt med afsæt i dine ønsker for turen. Det gør, at din oplevelse med vores busser matcher dine forventninger. Vi kører større og mindre opgaver inden for turistkørsel for privatpersoner, virksomheder og foreninger.

Nye turistbusser sikrer en behagelig bustur

Med Grindsted, Billund eller én af omegnsbyerne som udgangspunkt kører vi alle former for buskørsel. De mest efterspurgte tilbud på vores busser er: Leje af bus med en chauffør, kørsel af busture og udflugter, firmakørsel samt grupperejser i bus. Fælles for alle services er, at din tur bliver kørt i nye og behagelige busser og minibusser med dygtige og erfarne chauffører bag rattet. Det får dig og din gruppe sikkert ud og hjem og til tiden.

Savner du forslag til din udflugt eller bustur i Danmark eller Nordtyskland? I Vejle Turisttrafik kommer vi hjertens gerne med inspiration til din tur. Ønsker du en færdigarrangeret endagstur, hvor vi arrangerer dagen lige fra booking af museer, aktiviteter og lignende til besøg på restaurant og forplejning undervejs. Så er det en opgave, som vi gerne løfter. Og du slipper for at tænke på billetter og menukort og kan i stedet koncentrere dig om at nyde det sociale samvær med de andre deltagere i bussen.

Har du behov for en professionel medspiller på din grupperejse i bus fra Billund og Grindsted? I Vejle Turisttrafik er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, og vi har siden starten i 1975 kørt busrejser i hele Europa.

Vi tilbyder følgende inden for kørsel med nye busser med Billund Kommune som udgangspunkt:

For yderligere information om turistkørsel fra Billund og Grindsted eller et tilbud på din tur

Kontakt Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88  eller mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på kørsel med nye turistbusser fra Grindsted, Billund eller omegnsbyerne i Billund Kommune. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport