Buskørsel i moderne busser fra Fredericia

Ønsker du, at din bustur, udflugt eller grupperejse fra Fredericia og omegn foregår i komfortable og nye busser? Hos Vejle Turisttrafik er afsættet for din tur med vores busser altid dine ønsker og behov. Det sikrer, at vi rammer dine forventninger til turistkørsel og bustransport. Med andre ord du får en god oplevelse i moderne turistbusser. Vi kører for foreninger, virksomheder og private og løfter med vores vognpark store og små opgaver inden for turistkørsel.

Rammen om din tur er behagelige turistbusser

Fra Fredericia og de omkringliggende byer kører vi alle typer af turistkørsel i moderne busser, og med Vejle Turisttrafiks mere end 45 års erfaring bliver din tur kørt af et erfarent og professionelt busselskab. Det er uanset om dig og dit selskab efterspørger kørsel af busture, firmakørsel eller en grupperejse til udlandet i bus. Bag rattet i vores komfortable turistbusser sidder én af vores mange dygtige og erfarne turistbuschauffører, som får din bus ud og hjem til tiden trygt og sikkert.

Savner du inspiration til din udflugt eller bustur fra Fredericia? Lad os komme et bud på spændende seværdigheder til din tur. Du kan vælge udelukkende at lade os stå for buskørslen, eller vælge at lade Vejle Turisttrafik arrangere hele dagen med booking af aktiviteter, museer og lignende samt restaurantbesøg. Så slipper du for alt besværet og kan nyde dagen og samværet i bussen i fulde drag.

Vi tilbyder følgende inden for kørsel med busser fra Fredericia og de nærliggende byer:

For yderligere information om turistkørsel med behagelige busser fra Fredericia eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på transport med busser fra Fredericia og de omkringliggende byer.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport