Moderne busser rammen om buskørsel fra Jelling, Give og Thyregod

Efterspørger du, at din bustur, udflugt eller busrejse fra Give, Jelling eller Thyregod bliver kørt i behagelige busser? Så vælg Vejle Turisttrafik som dit busselskab. Vi har mere end 45 års erfaring i alle typer af turistkørsel, og kombinationen af dygtige chauffører og nye turistbusser giver dig og din gruppe en god oplevelse på turen. Din bustur med Vejle Turisttrafik tager altid afsæt i dine ønsker til bustype og størrelse samt evt. forplejning og aktiviteter på dagen. Det sikrer en busoplevelse, der lever fuldt ud op til dine forventninger.

Gode oplevelser i komfortable turistbusser fra Give, Jelling og Thyregod

Vi tilbyder et bredt sortiment inden for buskørsel for både virksomheder, foreninger og privatpersoner med Give, Jelling og Thyregod som udgangspunkt. Heriblandt firmakørsel, busture og grupperejser med bus. Uanset om du skal på en endagstur i bus, på en grupperejse i Europa eller har brug for buskørsel af forretningsforbindelser og medarbejdere, så sørger vores hold af erfarne turistbuschauffører for, at du og dit selskab kommer ud og hjem til tiden – trygt og sikkert – i busser fra vores moderne vognpark.

Savner du inspiration til busturen ud i det smukke Danmark? Vi kommer gerne med inspiration til spændende seværdigheder. Du kan også lade os stå for at arrangere hele din dag og tur. Så slipper du for at tænke på entrebilletter og menukort på dagen, og du kan i stedet nyde samværet i bussen fuldt ud.

Vejle Turisttrafik er medlem af Rejsegarantifonden.

Vi tilbyder følgende typer af buskørsel i Vejle Turisttrafik

For yderligere information om turistkørsel med busser fra Jelling, Give eller Thyregod eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på buskørsel med turistbusser fra Give, Thyregod og Jelling.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport