Behagelige busser rammen om gode oplevelser fra Hedensted, Tørring og Juelsminde

Ønsker du at køre i moderne busser på din bustur eller busrejse fra Hedensted, Juelsminde, Tørring eller en af de andre byer i Hedensted Kommune? Med Vejle Turisttrafik som dit busselskab på turistkørsel bliver din tur kørt af vores dygtige chauffører, og du kan nyde turen ud i det smukke Danmark eller rejsen ud i Europa i vores behagelige og komfortable busser. Vi planlægger altid din buskørsel med udgangspunkt i dine ønsker til transport, forplejning og aktiviteter på turen. Det giver dig og dit selskab gode oplevelser, som skaber minder. Uanset om du skal på en bustur eller grupperejse i bus med afgang fra Hedensted, Juelsminde eller Tørring.

Kørsel med moderne busser fra Hedensted, Juelsminde og Tørring

I Vejle Turisttrafik er vi et busselskab med mere end 45 års erfaring i turistkørsel, og vi tilbyder en bred vifte af tilbud inden for buskørsel fra Hedensted, Tørring, Juelsminde og omegnsbyerne. Det drejer sig blandt andet om busture, grupperejser med bus og firmakørsel. Fællesnævneren for de forskellige typer af bustransport er, at du kører i moderne busser, og vores hold af rutinerede chauffører får dig og dit selskab ud og hjem til tiden - trygt og sikkert. Med vores busser løser vi både store og små transportopgaver.

Vi kommer gerne med inspiration til din bustur og med forslag til interessante udflugtsmål, men du kan også vælge at lade os arrangere hele dagen og turen. Dermed slipper du for at skulle booke museer, aktiviteter samt eventuelle restaurantbesøg. I stedet kan du koncentrere dig om samværet med de andre i bussen og nyde dagen i fulde drag.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi følgende typer af buskørsel

For yderligere information om kørsel med busser fra Hedensted, Juelsminde og Tørring eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på kørsel med busser med afgang fra Hedensted, Juelsminde, Tørring eller en af omegnsbyerne.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport