Turistkørsel i behagelige busser fra Kolding

Skal din bustur, udflugt eller busrejse fra Kolding og omegnsbyerne køres i moderne busser? I Vejle Turisttrafik tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker til turistkørsel. Det sikrer, at din transportoplevelse i vores nye turistbusser lever fuldt ud op til dine forventninger. Vi løfter små som store opgaver inden for buskørsel for virksomheder, foreninger og privatpersoner.

Komfortable busser får din tur til at køre

Med Kolding eller de nærliggende byer som udgangspunkt kører vi alle typer af turistkørsel. Blandt vores mest populære services er: Kørsel af busture og udflugter, grupperejser i bus og firmakørsel samt leje af en bus med chauffør. Uanset hvilken type af buskørsel, du efterspørger. Så bliver din tur kørt i moderne busser og minibusser, og vores hold af rutinerede chauffører får dig og dine medpassagerer ud og hjem til tiden – sikkert og effektivt.

Mangler du inspiration til din bustur i Danmark eller Nordtyskland? Vi kommer gerne med forslag til interessante udflugtsmål. Ønsker du, at vi arrangerer hele din dag med booking af aktiviteter, museer og lignende samt eventuelle restaurantbesøg og forplejning? Så løser vi også den opgave, og du kan i stedet fokusere på at nyde dagen og samværet i bussen.

Har du brug for en seriøs buspartner til din grupperejse i bus fra Kolding? Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har mere 45 års erfaring med busrejser i Europa.

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi følgende inden for turistkørsel med Kolding som udgangspunkt:

For yderligere information om buskørsel med moderne busser fra Kolding eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på kørsel med busser fra Kolding og de nærliggende byer.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport