Buskørsel i nye turistbusser fra Aarhus og leje af bus med chauffør 

Efterspørger du komfortable turistbusser til at køre din bustur, busrejse eller en anden form for turistkørsel fra Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Odder og Østjylland? Med Vejle Turisttrafik som dit busselskab sker din buskørsel i moderne busser og med dygtige chauffører bag rattet. Din tur bliver altid kørt med afsæt i dine ønsker til bustransport. Det sikrer, at vi lever fuldt ud op til dine forventninger til bustransport og buskørsel. I Vejle Turisttrafik løfter vores turistbusser på dagligt basis små og store opgaver for virksomheder, privatpersoner og foreninger. Leje af bus med chauffør til kørsel til eller fra Aarhus. 

Komfortable turistbusser rammen om den gode tur fra Aarhus & Østjylland

Fra Aarhus, Skanderborg, Odder og Silkeborg samt de omkringliggende byer i Østjylland løser vi alle typer af buskørsel og bustransport med behagelige turistbusser og minibusser, og med mere end 45 års erfaring kører du og dit selskab med et professionelt og erfarent busselskab. Lige meget hvilken type buskørsel eller leje af bus med chauffør, du har brug for. Så sikrer vores team af rutinerede chauffører, at du og din gruppe kommer sikkert ud og hjem - og til tiden med tryg og effektiv bustransport. Blandt vores mest populære services inden for buskørsel og transport i bus er: Busture, grupperejser i bus og leje af en bus med chauffør med fra Aarhus og Østjylland.

​Ønsker du inspiration til din bustur eller udflugt fra Aarhus, Silkeborg, Odder og Skanderborg? Lad Vejle Turisttrafik komme med gode bud på spændende udflugtsmål og seværdigheder til din bustur. Du kan vælge at lade os stå for transporten i bus, eller vi kan arrangere hele din dag med booking af alt fra aktiviteter, museer og lignende samt restaurantbesøg og forplejning. Det bliver ikke lettere at nyde dagen og det gode samvær i turistbussen.

​Efterspørger du en professionel partner til din grupperejse i nye turistbusser fra Aarhus og Østjylland. Vejle Turisttrafik har erfaring med busrejser i Europa gennem seks årtier, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi følgende inden for bustransport med Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Odder  & Østjylland som udgangspunkt:

For yderligere information om buskørsel med moderne busser eller leje af bus med chauffør fra Aarhus eller et konkret tilbud

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på leje af bus med chauffør, buskørsel med turistbusser fra Aarhus, Odder, Silkeborg, Skanderborg eller Østjylland.​ Vejle Turisttrafik bustransport, der matcher dit behov.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport