Nye turistbusser kører buskørsel fra Middelfart

Efterspørger du og din gruppe, at jeres udflugt, bustur eller busrejse bliver kørt i komfortable og nye turistbusser? I Vejle Turisttrafik kører vi din bustransport med udgangspunkt i dit behov for kørsel. Det sikrer, at vi lever op til dine forventninger til turen. Siden begyndelsen i 1975 har vi løftet mindre og større opgaver inden for buskørsel for foreninger, virksomheder og privatpersoner med vores busser.

Vejle Turisttrafik gør din tur behagelig med vores komfortable turistbusser

Fra Middelfart og Vestfyn kører vi alle typer af turistkørsel, og Vejle Turisttrafik tilbyder blandt andet: Kørsel af endagsture og udflugter, firmakørsel, grupperejser i bus samt firmakørsel. Fællesnævneren for alle vores tilbud inden for buskørsel er, at du og dit selskab kører i moderne og behagelige turistbusser og bag rattet sidder en rutineret turistbuschauffør.

Mangler du inspiration til din endagstur eller udflugt i Danmark eller det nordtyske?

I Vejle Turisttrafik giver vi gerne inspiration til din bustur. Uanset om du efterspørger en færdigarrangeret tur, hvor vi klarer alt lige fra transport over forplejning undervejs til booking af museumsbesøg, aktiviteter og restaurantbesøg, eller du selv har arrangeret en tur og efterspørger transport i nye turistbusser. Lader du os arrangere hele din tur, kan du fuldt ud koncentrere dig om det sociale samvær på turen og slippe for at spekulere på alt det praktiske med billetter og så videre.

Har du behov for en professionel partner til din grupperejse i bus fra Middelfart eller Vestfyn? Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2476, og Vejle Turisttrafik har i seks årtier kørt busrejser i Danmark og udlandet.

I Vejle Turisttrafik kører vi følgende typer af turistkørsel fra Middelfart og Vestfyn:

Få yderligere information om buskørsel i behagelige turistbusser fra Middelfart eller et tilbud på din tur

Kontakt os på telefon 75 85 94 88 eller mail vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på din bustur i komfortable turistbusser fra Middelfart og Vestfyn. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport