Nye turistbusser kører bustransport fra Herning, Ikast og Brande

Efterspørger du nye og behagelige turistbusser til din buskørsel fra Midtjylland og byer som Ikast, Brande og Herning? I Vejle Turisttrafik tager vi altid afsæt i dit behov og ønsker til turen, for det gør, at din bustur rammer 100 procent plet i forhold til dine forventninger. Vi har stor erfaring med turistkørsel fra vores mere end 45 år i branchen, og vores komfortable og moderne turistbusser løser hver dag opgaver for private, virksomheder og foreninger samt institutioner.

Med vores erfaring som turistbusselskab er din tur i gode hænder. Uanset om du har behov for en dobbeltdækker eller en minibus. Vi har vognparken til at løfte din transportopgave og matche dine ønsker til komfort og størrelse på bussen. Fælles for alt vores bustransport er, at din tur bliver kørt i nye turistbusser med erfarne chauffører bag rattet. Det sikrer en behagelig transportoplevelse for dig og din gruppe, og får jer frem til aftalte tid trygt og sikkert.

Dygtige chauffører og komfortable turistbusser får dit selskab trygt og sikkert ud og hjem

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi alle typer af kørsel med nye turistbusser fra Herning, Ikast og Brande samt Midtjylland. Blandt vores mest populære tilbud inden for turistkørsel er: Busture og udflugter, grupperejser i bus, firmakørsel og leje af en bus med chauffør. VI har gennem årene sendt utallige danskere på busrejser i Europa, og Vejle Turisttrafik er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Ønsker du en hyggelig bustur eller udflugt til en af de mange skønne steder i Danmark eller Nordtyskland? Så løfter vi gerne opgaven. Uanset om du kun mangler en behagelig turistbus og en erfaren chauffør til din bustur, eller du vælger at lade os arrangere hele din udflugt med booking af aktiviteter og museumsbesøg og lignede samt forplejning og måltider. Når vi arrangerer din bustur, kan du koncentrere dig om det vigtigste nemlig det sociale samvær med de andre deltagere på turen.

Du skal vælge Vejle Turisttrafik til din buskørsel, når du vil:

  • Køre med erfarne chauffører bag rattet
  • Sikre, at din gruppe kommer ud og hjem til aftalte tid – trygt og sikkert
  • Samarbejde med et erfarent familieejet busselskab
  • Have behagelige og nye turistbusser som rammen om din bustur
  • På en dejlig bustur eller udflugt med socialt samvær i centrum

For yderligere information eller et konkret tilbud på din tur i nye turistbusser fra Herning, Brande, Ikast og Midtjylland

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk og få et tilbud på din tur i moderne og komfortable turistbusser med afgang fra Herning, Ikast, Brande og Midtjylland.

​​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport