Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik sponsorer bus til Roliganklubben


Når Pernille Harder og co. på det danske kvindelandshold i fodbold fredag møder Holland i en EM-revanche i Horsens, er Vejle Turisttrafik med til at sikre en god opbakning på lægterne. 


Busselskabet er nemlig sponsor for en bus til Roliganklubben Trekanten.

- Vejle Turisttrafik har et rigtig godt samarbejde med Roliganklubben Trekanten, som vi kører for til landskampe i Parken. Vi vil gerne kvittere for det godt samarbejde ved at sponsorere transporten til landskampen i Horsens. Så det danske landshold kan få en farverig og festlig opbakning på lægterne. Det fortjener holdet efter den flotte præstation ved sommerens EM i Holland, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Fredagens kamp på Casa Arena i Horsens er udsolgt.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Vejle Turisttrafik kan tilbyde inden for buskørsel. Så ring til os på tlf. 75 85 94 88 eller skriv til os på vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476