Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik sponsorer bus til Roliganklubben


Når Pernille Harder og co. på det danske kvindelandshold i fodbold fredag møder Holland i en EM-revanche i Horsens, er Vejle Turisttrafik med til at sikre en god opbakning på lægterne. 


Busselskabet er nemlig sponsor for en bus til Roliganklubben Trekanten.

- Vejle Turisttrafik har et rigtig godt samarbejde med Roliganklubben Trekanten, som vi kører for til landskampe i Parken. Vi vil gerne kvittere for det godt samarbejde ved at sponsorere transporten til landskampen i Horsens. Så det danske landshold kan få en farverig og festlig opbakning på lægterne. Det fortjener holdet efter den flotte præstation ved sommerens EM i Holland, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Fredagens kamp på Casa Arena i Horsens er udsolgt.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Vejle Turisttrafik kan tilbyde inden for buskørsel. Så ring til os på tlf. 75 85 94 88 eller skriv til os på vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476