Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​FC Fredericia-bussen ubesejret

Vejle Turisttrafik er med indgangen til foråret blevet sponsor i FC Fredericia, og vi kører bussen til klubbens udekampe i Nordicbet Ligaen. Det er gået rigtig godt. FCF er ubesejret i de to første udekampe. I går blev den flotte 4-2 sejr over Esbjerg fB fulgt op med 0-0 ude mod et af de andre tophold, Vendsyssel FF. 


Begge resultater er blevet kørt hjem i vores Mercedes Tourismo.

Med det uafgjorte resultat holder FC Fredericia sig til i toppen af rækken. Vejle Turisttrafiks ”anden” klub i NordicBet Ligaen, Vejle Boldklub fører rækken.

Arkivfoto: Mercedes Tourismo på stadion i Esbjerg.

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476