Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Meget mere end Turisttrafik

Måske undrer du dig over, at du ofte møder minibusser i Vejle Turisttrafiks karakteristiske gule farve i morgen- og eftermiddagstrafikken i og omkring Vejle. Her får du forklaringen. Selvom om vores navn er Vejle Turisttrafik, er en stor del af vores forretning daglig skole-, handicap- og institutionskørsel, hvor vi primært kører for Vejle Kommune og Region Syddanmark. 


På en typisk hverdag har vi 33 minibusser og rutebiler ude på vejene. De dækker i alt 129 ruter.

- Vi prioriterer højt, at vores passagerer møder en fast chauffør, og sådan er det på langt de fleste ruter. Det gør vi fordi, det skaber en stor tryghed for vores passagerer, som enten er skolebørn til folkeskoler eller specialskoler eller mennesker med en funktionsnedsættelse, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

- Vores opgave er at sikre, at de kommer sikkert frem og til tiden, og samtidig skal vores dygtige chauffører gøre den daglige transport til en god oplevelse, siger Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476