Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Meget mere end Turisttrafik

Måske undrer du dig over, at du ofte møder minibusser i Vejle Turisttrafiks karakteristiske gule farve i morgen- og eftermiddagstrafikken i og omkring Vejle. Her får du forklaringen. Selvom om vores navn er Vejle Turisttrafik, er en stor del af vores forretning daglig skole-, handicap- og institutionskørsel, hvor vi primært kører for Vejle Kommune og Region Syddanmark. 


På en typisk hverdag har vi 33 minibusser og rutebiler ude på vejene. De dækker i alt 129 ruter.

- Vi prioriterer højt, at vores passagerer møder en fast chauffør, og sådan er det på langt de fleste ruter. Det gør vi fordi, det skaber en stor tryghed for vores passagerer, som enten er skolebørn til folkeskoler eller specialskoler eller mennesker med en funktionsnedsættelse, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

- Vores opgave er at sikre, at de kommer sikkert frem og til tiden, og samtidig skal vores dygtige chauffører gøre den daglige transport til en god oplevelse, siger Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476