Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Meget mere end Turisttrafik

Måske undrer du dig over, at du ofte møder minibusser i Vejle Turisttrafiks karakteristiske gule farve i morgen- og eftermiddagstrafikken i og omkring Vejle. Her får du forklaringen. Selvom om vores navn er Vejle Turisttrafik, er en stor del af vores forretning daglig skole-, handicap- og institutionskørsel, hvor vi primært kører for Vejle Kommune og Region Syddanmark. 


På en typisk hverdag har vi 33 minibusser og rutebiler ude på vejene. De dækker i alt 129 ruter.

- Vi prioriterer højt, at vores passagerer møder en fast chauffør, og sådan er det på langt de fleste ruter. Det gør vi fordi, det skaber en stor tryghed for vores passagerer, som enten er skolebørn til folkeskoler eller specialskoler eller mennesker med en funktionsnedsættelse, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

- Vores opgave er at sikre, at de kommer sikkert frem og til tiden, og samtidig skal vores dygtige chauffører gøre den daglige transport til en god oplevelse, siger Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476