Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tag en tur i Nørreskoven og bak op om Razorbacks

Er du til fart og action, touch downs og field goals eller har du lyst til at stifte bekendtskab med amerikansk fodbold på dansk? Så brug Kristi himmelfartsdag på at støtte Triangle Razorbacks i sæsonens tredje kamp. Modstanderne er rivalerne fra Søllerød Golddiggers, der er kick off kl. 17.00 torsdag den 10. maj på det gl. Vejle Stadion. 


Go Backs!

Vejle Turisttrafik er stolt sponsor af Triangle Razorbacks. Læs mere om det lokale amerikanske fodboldhold på klubbens hjemmeside http://razorbacks.dk/ eller på klubbens facebookside https://da-dk.facebook.com/VejleRazorbacks/

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476