​Vejle Turisttrafik støtter den lokale fodbold

Vi sponsorer en række lokale fodboldklubber - De eneste hold, der var i kamp i weekenden, var VB’s Jyllandsseriehold og Hedensted IF i Danmarksserien. 


Efter fire sejre i streg måtte Vejle Boldklubs lørdag ”nøjes” med 0-0 hjemme mod Agerbæk SF/Starup IF. Med fire kampe tilbage i turneringen fører Vejle Boldklub en tæt række.

Hedensted IF tabte fredag aften hjemme i topkampen mod Vejgaard med cifrene 2-0, og De Grønne måtte dermed desværre nok se oprykningschancen fordufte. ​​

Vejle Turisttrafik støtter og bakker om følgende lokale seriefodboldklubber: Hedensted IF (DS), VB (JS), Vejle FC (Serie 1), Hover IF (Serie 2), Vejle Kammeraterne (Serie 4).


​Hover IF og Vejle Kammeraterne spiller, ligesom Hedensted og Vejle Boldklub med i toppen af deres respektive rækker. Hover IF kæmper med Hedensted IF’s reserver om oprykning til serie 1. 

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport