Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik støtter den lokale fodbold

Vi sponsorer en række lokale fodboldklubber - De eneste hold, der var i kamp i weekenden, var VB’s Jyllandsseriehold og Hedensted IF i Danmarksserien. 


Efter fire sejre i streg måtte Vejle Boldklubs lørdag ”nøjes” med 0-0 hjemme mod Agerbæk SF/Starup IF. Med fire kampe tilbage i turneringen fører Vejle Boldklub en tæt række.

Hedensted IF tabte fredag aften hjemme i topkampen mod Vejgaard med cifrene 2-0, og De Grønne måtte dermed desværre nok se oprykningschancen fordufte. ​​

Vejle Turisttrafik støtter og bakker om følgende lokale seriefodboldklubber: Hedensted IF (DS), VB (JS), Vejle FC (Serie 1), Hover IF (Serie 2), Vejle Kammeraterne (Serie 4).


​Hover IF og Vejle Kammeraterne spiller, ligesom Hedensted og Vejle Boldklub med i toppen af deres respektive rækker. Hover IF kæmper med Hedensted IF’s reserver om oprykning til serie 1. 

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476