Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tre af vores klubber med i oprykningskampen

Seriefodbolden går ind i sin afgørende fase, og tre af de klubber, som vi sponsorerer, spiller med om oprykning. Vejle Kammeraterne fører sin kreds i serie 4, og i serie 2 kæmper vores to ”klubber” Hedensted IF og Hover IF indbyrdes om oprykningen. I weekenden tørner de to hold sammen i Hedensted. Topopgøret spilles lørdag kl. 15.15. 


Bak om din lokale klub - tag på stadion.

Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over at bakke op om følgende lokale og regionale klubber: Triangle Razorbacks, Vejle Boldklub, FC Fredericia, Vejle Boldklub (amatørafdelingen), Vejle FC, Vejle Håndbold Klub, Vejle Kammeraterne, Hedensted IF, Hover IF​, HK Give Fremad, Vejle Svømmeklub.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476