Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tre af vores klubber med i oprykningskampen

Seriefodbolden går ind i sin afgørende fase, og tre af de klubber, som vi sponsorerer, spiller med om oprykning. Vejle Kammeraterne fører sin kreds i serie 4, og i serie 2 kæmper vores to ”klubber” Hedensted IF og Hover IF indbyrdes om oprykningen. I weekenden tørner de to hold sammen i Hedensted. Topopgøret spilles lørdag kl. 15.15. 


Bak om din lokale klub - tag på stadion.

Hos Vejle Turisttrafik er vi stolte over at bakke op om følgende lokale og regionale klubber: Triangle Razorbacks, Vejle Boldklub, FC Fredericia, Vejle Boldklub (amatørafdelingen), Vejle FC, Vejle Håndbold Klub, Vejle Kammeraterne, Hedensted IF, Hover IF​, HK Give Fremad, Vejle Svømmeklub.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476