Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tillykke med de 90 år til Hedensted IF

I dag fylder Hedensted IF 90 år, og fra os hos Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort tillykke til Hedensted IF med jubilæet. 


- Vi ønsker Hedensted IF og klubbens mange frivillige tillykke med jubilæet, og vi glæder os over at bakke op om en aktiv 90-årig, der et vigtigt samlingspunkt i lokalområdet og giver store oplevelser til små som store Hedensted-borgere, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er sponsor i Hedensted IF og kører for klubben. ​​​

Hedensted IF fejrer jubilæet med et stævne torsdag den 28. april, hvor klubbens Danmarksseriehold tager imod regionens to Superliga-klubber Vejle Boldklub og AC Horsens.

Læs mere her 

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk


Arkivfoto: Dorte Adelfred, Hedensted IF.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476