Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tillykke med de 90 år til Hedensted IF

I dag fylder Hedensted IF 90 år, og fra os hos Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort tillykke til Hedensted IF med jubilæet. 


- Vi ønsker Hedensted IF og klubbens mange frivillige tillykke med jubilæet, og vi glæder os over at bakke op om en aktiv 90-årig, der et vigtigt samlingspunkt i lokalområdet og giver store oplevelser til små som store Hedensted-borgere, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er sponsor i Hedensted IF og kører for klubben. ​​​

Hedensted IF fejrer jubilæet med et stævne torsdag den 28. april, hvor klubbens Danmarksseriehold tager imod regionens to Superliga-klubber Vejle Boldklub og AC Horsens.

Læs mere her 

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk


Arkivfoto: Dorte Adelfred, Hedensted IF.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476