Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Så er de ”gule” minibusser igen på vejene

Efter en velfortjent ferie til både passagerer og chauffører er vi igen godt i gang med vores faste daglige kørsel på skole-, handicap- og institutionsområdet, hvor vi hovedsageligt kører for Vejle Kommune og Region Syddanmark. ​


- Vi er glade for, at der er kommet nye ruter til henover sommeren, og vi ser frem til at servicere både vores nye og vores mange faste passagerer i moderne og komfortable busser og minibusser på de daglige ture med vores dygtige og servicemindede chauffører, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

- På langt de fleste ruter har vi en fast chauffør, og det er noget, vi prioriterer højt, for det skaber en høj grad af tryghed for vores passagerer. Hvad enten det er skolebørn eller mennesker med en funktionsnedsættelse, så skal den daglige transport være en god oplevelse, siger Benny Petersen. ​​


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476