Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så ”De røde”!

I morgen aften fredag den 31. august kl. 19.00 gælder det lokalopgøret over alle lokalopgør, når Vejle Boldklub og VB Bussen tager turen nord på til Horsens og Superligakampen mod AC Horsens. Hos Vejle Turisttrafik, der guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub ser vi frem til kampen, der handler om meget mere end tre point. 


- Det kan godt være vores busser er gule, men vores fodboldhjerter banker for ”De Røde”. Opbakningen til Vejle Boldklub i Superligaen har været fænomenal. Jeg håber den fortsætter på lægterne i Horsens, og jeg vil gerne opfordre alle med røde hjerter til at bakke op, så VB får ”hjemmebane” på CASA Arena, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


- Vi har et søsterfirma Thykjær Turisttrafik i Horsens, så en VB-sejr er vigtig, for udover de tre point, vil det også give håneretten på og ro på fra ”De Gule”, lyder det med et smil fra Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk


Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476