Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så ”De røde”!

I morgen aften fredag den 31. august kl. 19.00 gælder det lokalopgøret over alle lokalopgør, når Vejle Boldklub og VB Bussen tager turen nord på til Horsens og Superligakampen mod AC Horsens. Hos Vejle Turisttrafik, der guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub ser vi frem til kampen, der handler om meget mere end tre point. 


- Det kan godt være vores busser er gule, men vores fodboldhjerter banker for ”De Røde”. Opbakningen til Vejle Boldklub i Superligaen har været fænomenal. Jeg håber den fortsætter på lægterne i Horsens, og jeg vil gerne opfordre alle med røde hjerter til at bakke op, så VB får ”hjemmebane” på CASA Arena, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


- Vi har et søsterfirma Thykjær Turisttrafik i Horsens, så en VB-sejr er vigtig, for udover de tre point, vil det også give håneretten på og ro på fra ”De Gule”, lyder det med et smil fra Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk


Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476