Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så ”De røde”!

I morgen aften fredag den 31. august kl. 19.00 gælder det lokalopgøret over alle lokalopgør, når Vejle Boldklub og VB Bussen tager turen nord på til Horsens og Superligakampen mod AC Horsens. Hos Vejle Turisttrafik, der guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub ser vi frem til kampen, der handler om meget mere end tre point. 


- Det kan godt være vores busser er gule, men vores fodboldhjerter banker for ”De Røde”. Opbakningen til Vejle Boldklub i Superligaen har været fænomenal. Jeg håber den fortsætter på lægterne i Horsens, og jeg vil gerne opfordre alle med røde hjerter til at bakke op, så VB får ”hjemmebane” på CASA Arena, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


- Vi har et søsterfirma Thykjær Turisttrafik i Horsens, så en VB-sejr er vigtig, for udover de tre point, vil det også give håneretten på og ro på fra ”De Gule”, lyder det med et smil fra Benny Petersen.

​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk


Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476