Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Razorbacks storsejrede i sidste hjemmekamp

Oplev knusende tacklinger, stærke løb, Touch Downs og Field Goals - og i mindst maskotten Preben, når Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks spiller hjemme i Nørreskoven i landets bedste række. 


- Jeg kan kun opfordre alle sportsinteresserede vejlensere til at komme forbi Vejle Atletikstadion, når Razorbacks spiller på hjemmebane. Det er en fest i bedste amerikanske stil og elitesport i en hyggelig atmosfære, når de syvdobbelte danske mestre går på banen i Nørreskoven, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


​Søndag var vi tilstede for at bakke om Triangle Razorbacks i sidste hjemmekamp i grundspillet, og hjemme på Vejle Atletikstadion blev det til en sikker 42-0 sejr over Frederikssund Oaks. Inden længe gælder det i de afgørende kampe om en plads i finalen, Mermaid Bowl.

I skrivende stund ligger Razorbacks på en delt anden plads i National Ligaen. Læs mere om og bliv klogere på Razorbacks på klubbens hjemmeside: Razorbacks.dk, hvor du også kan livestreame hjemmekampe.

Vejle Turisttrafik bakker op om Triangle Razorbacks.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476