Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Razorbacks storsejrede i sidste hjemmekamp

Oplev knusende tacklinger, stærke løb, Touch Downs og Field Goals - og i mindst maskotten Preben, når Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks spiller hjemme i Nørreskoven i landets bedste række. 


- Jeg kan kun opfordre alle sportsinteresserede vejlensere til at komme forbi Vejle Atletikstadion, når Razorbacks spiller på hjemmebane. Det er en fest i bedste amerikanske stil og elitesport i en hyggelig atmosfære, når de syvdobbelte danske mestre går på banen i Nørreskoven, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


​Søndag var vi tilstede for at bakke om Triangle Razorbacks i sidste hjemmekamp i grundspillet, og hjemme på Vejle Atletikstadion blev det til en sikker 42-0 sejr over Frederikssund Oaks. Inden længe gælder det i de afgørende kampe om en plads i finalen, Mermaid Bowl.

I skrivende stund ligger Razorbacks på en delt anden plads i National Ligaen. Læs mere om og bliv klogere på Razorbacks på klubbens hjemmeside: Razorbacks.dk, hvor du også kan livestreame hjemmekampe.

Vejle Turisttrafik bakker op om Triangle Razorbacks.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476