Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Razorbacks storsejrede i sidste hjemmekamp

Oplev knusende tacklinger, stærke løb, Touch Downs og Field Goals - og i mindst maskotten Preben, når Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks spiller hjemme i Nørreskoven i landets bedste række. 


- Jeg kan kun opfordre alle sportsinteresserede vejlensere til at komme forbi Vejle Atletikstadion, når Razorbacks spiller på hjemmebane. Det er en fest i bedste amerikanske stil og elitesport i en hyggelig atmosfære, når de syvdobbelte danske mestre går på banen i Nørreskoven, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


​Søndag var vi tilstede for at bakke om Triangle Razorbacks i sidste hjemmekamp i grundspillet, og hjemme på Vejle Atletikstadion blev det til en sikker 42-0 sejr over Frederikssund Oaks. Inden længe gælder det i de afgørende kampe om en plads i finalen, Mermaid Bowl.

I skrivende stund ligger Razorbacks på en delt anden plads i National Ligaen. Læs mere om og bliv klogere på Razorbacks på klubbens hjemmeside: Razorbacks.dk, hvor du også kan livestreame hjemmekampe.

Vejle Turisttrafik bakker op om Triangle Razorbacks.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476