​Razorbacks storsejrede i sidste hjemmekamp

Oplev knusende tacklinger, stærke løb, Touch Downs og Field Goals - og i mindst maskotten Preben, når Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks spiller hjemme i Nørreskoven i landets bedste række. 


- Jeg kan kun opfordre alle sportsinteresserede vejlensere til at komme forbi Vejle Atletikstadion, når Razorbacks spiller på hjemmebane. Det er en fest i bedste amerikanske stil og elitesport i en hyggelig atmosfære, når de syvdobbelte danske mestre går på banen i Nørreskoven, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


​Søndag var vi tilstede for at bakke om Triangle Razorbacks i sidste hjemmekamp i grundspillet, og hjemme på Vejle Atletikstadion blev det til en sikker 42-0 sejr over Frederikssund Oaks. Inden længe gælder det i de afgørende kampe om en plads i finalen, Mermaid Bowl.

I skrivende stund ligger Razorbacks på en delt anden plads i National Ligaen. Læs mere om og bliv klogere på Razorbacks på klubbens hjemmeside: Razorbacks.dk, hvor du også kan livestreame hjemmekampe.

Vejle Turisttrafik bakker op om Triangle Razorbacks.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport