Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kan Razorbacks, VB og FC Fredericia følge op på sidste weekends sejre?

I Vejle Turisttrafik glæder vi os over at kunne bakke op om den lokale og regionale elitesport. I sidste weekend vandt tre af ”vores” elitehold, og det bliver spændende at se om de kan følge op på resultaterne i denne weekend. I aften skal Vejle Boldklub møde Randers FC hjemme kl. 19.00 i Nørreskoven, mens FC Fredericia søndag kl. 14.45 tager imod nedrykkerne fra Silkeborg IF i topstriden i NordicBet Ligaen. 


Triangle Razorbacks skal lørdag kl. 14.00 møde Aarhus Tigers på udebane. I semifinalen gælder det en plads i mesterskabskampen, Mermaid Bowl. ​HK Give Fremad, der tabte i sæsonpremieren til Skovbakken, møder søndag kl. 15.00 Rækker Mølle på udebane. Her fra Vejle Turisttrafik skal der lyde god kamp til de fire elitehold og til de mange seriefodboldhold, vi sponsorerer. ​

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Fart over feltet! Tag med til Formel 1 i Østrig eller Belgien
11-12-2018
Ønsker du fart over feltet med en tur til Formel 1, spænd hjelmen og tag med Vejle Turisttrafik og Panter Rejser på busrejse til Formel 1 i 2019.
Læs hele nyheden
Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476