Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kan Razorbacks, VB og FC Fredericia følge op på sidste weekends sejre?

I Vejle Turisttrafik glæder vi os over at kunne bakke op om den lokale og regionale elitesport. I sidste weekend vandt tre af ”vores” elitehold, og det bliver spændende at se om de kan følge op på resultaterne i denne weekend. I aften skal Vejle Boldklub møde Randers FC hjemme kl. 19.00 i Nørreskoven, mens FC Fredericia søndag kl. 14.45 tager imod nedrykkerne fra Silkeborg IF i topstriden i NordicBet Ligaen. 


Triangle Razorbacks skal lørdag kl. 14.00 møde Aarhus Tigers på udebane. I semifinalen gælder det en plads i mesterskabskampen, Mermaid Bowl. ​HK Give Fremad, der tabte i sæsonpremieren til Skovbakken, møder søndag kl. 15.00 Rækker Mølle på udebane. Her fra Vejle Turisttrafik skal der lyde god kamp til de fire elitehold og til de mange seriefodboldhold, vi sponsorerer. ​

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476