Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så Razorbacks - tag guldet hjem!

I morgen aften lørdag den 13. oktober spiller vores lokale drenge fra Triangle Razorbacks om Mermaid Bowl 2018 i amerikansk fodbold. I finalen om DM-titlen er modstanderen Copenhagen Towers. Opgøret spilles på Harboe Arena i Slagelse med kickoff kl. 18.00.


Vejle Turisttrafik sponsorerer Triangle Razorbacks og kører med holdet til udekampe.


- Herfra os i Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort Go Backs! Vi håber og tror på, at Razorbacks tager klubbens ottende Mermaid Bowl-titel med hjem til Nørreskoven, og det er en fornøjelse at bakke op om klubben, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


#WeAreRazorbacks


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Fart over feltet! Tag med til Formel 1 i Østrig eller Belgien
11-12-2018
Ønsker du fart over feltet med en tur til Formel 1, spænd hjelmen og tag med Vejle Turisttrafik og Panter Rejser på busrejse til Formel 1 i 2019.
Læs hele nyheden
Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476