Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så Razorbacks - tag guldet hjem!

I morgen aften lørdag den 13. oktober spiller vores lokale drenge fra Triangle Razorbacks om Mermaid Bowl 2018 i amerikansk fodbold. I finalen om DM-titlen er modstanderen Copenhagen Towers. Opgøret spilles på Harboe Arena i Slagelse med kickoff kl. 18.00.


Vejle Turisttrafik sponsorerer Triangle Razorbacks og kører med holdet til udekampe.


- Herfra os i Vejle Turisttrafik skal der lyde et stort Go Backs! Vi håber og tror på, at Razorbacks tager klubbens ottende Mermaid Bowl-titel med hjem til Nørreskoven, og det er en fornøjelse at bakke op om klubben, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


#WeAreRazorbacks


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476