Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet

Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.

- Det er ingen hemmelighed, at den lokale sport og ikke mindst Vejle Boldklub har en stor plads i vores hjerter, og derfor glæder vi os til at fortsætte et velfungerende og godt samarbejde med VB. Det er et samarbejde, der i høj grad giver værdi til begge parter. Vejle Turisttrafik får stor synlighed og et kæmpe netværk gennem samarbejdet, og samtidig er vi med til at bakke op om Superligafodbold i Vejle. Superligafodbold i byen er ingen selvfølge, og derfor et det vigtigt med det professionelle samarbejde, der eksisterer mellem Vejle Boldklub og områdets erhvervsliv, for det er sammen, at vi er stærke, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Med i aftalen er, at Vejle Turisttrafik fortsætter som hovedsponsor på Vejle Boldklubs U/19-Ligahold, der indtager en 6. plads i landets bedste række.

- Alle os, der følger VB, elsker, når en af klubbens egne talenter som eksempelvis Arbnor Mucolli går hele vejen til førsteholdet. Talentudviklingen er i klubbens DNA, og det vil vi gerne fortsat bidrage til med vores hovedsponsorat af U/19-Ligaholdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber: Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling).

Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Tag på udflugt, lejrskole eller studietur med Vejle Turisttrafik
22-03-2019
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur?
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik præsenterer ny turistbus
01-03-2019
Så er vores nye Volvo bus kommet i drift, og den er vogn nr. 100 i Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik indgår sponsoraftale med Ammitsbøl Fodbold
26-02-2019
Vejle Turisttrafik er blevet sponsor i Ammitsbøl Fodbold. Med aftalen får det vejlensiske busselskab en bandereklame på Ødsted Stadion.
Læs hele nyheden
​Tag med på fem dages tur til Tyskland i maj
22-02-2019
Idræt for Ældre i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en fem dages tur til Schwalenberg i Tyskland. Turen er fra den 1. maj til 5. maj 2019.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476