​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet

Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.

- Det er ingen hemmelighed, at den lokale sport og ikke mindst Vejle Boldklub har en stor plads i vores hjerter, og derfor glæder vi os til at fortsætte et velfungerende og godt samarbejde med VB. Det er et samarbejde, der i høj grad giver værdi til begge parter. Vejle Turisttrafik får stor synlighed og et kæmpe netværk gennem samarbejdet, og samtidig er vi med til at bakke op om Superligafodbold i Vejle. Superligafodbold i byen er ingen selvfølge, og derfor et det vigtigt med det professionelle samarbejde, der eksisterer mellem Vejle Boldklub og områdets erhvervsliv, for det er sammen, at vi er stærke, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Med i aftalen er, at Vejle Turisttrafik fortsætter som hovedsponsor på Vejle Boldklubs U/19-Ligahold, der indtager en 6. plads i landets bedste række.

- Alle os, der følger VB, elsker, når en af klubbens egne talenter som eksempelvis Arbnor Mucolli går hele vejen til førsteholdet. Talentudviklingen er i klubbens DNA, og det vil vi gerne fortsat bidrage til med vores hovedsponsorat af U/19-Ligaholdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber: Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling).

Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport