Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet

Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.

- Det er ingen hemmelighed, at den lokale sport og ikke mindst Vejle Boldklub har en stor plads i vores hjerter, og derfor glæder vi os til at fortsætte et velfungerende og godt samarbejde med VB. Det er et samarbejde, der i høj grad giver værdi til begge parter. Vejle Turisttrafik får stor synlighed og et kæmpe netværk gennem samarbejdet, og samtidig er vi med til at bakke op om Superligafodbold i Vejle. Superligafodbold i byen er ingen selvfølge, og derfor et det vigtigt med det professionelle samarbejde, der eksisterer mellem Vejle Boldklub og områdets erhvervsliv, for det er sammen, at vi er stærke, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Med i aftalen er, at Vejle Turisttrafik fortsætter som hovedsponsor på Vejle Boldklubs U/19-Ligahold, der indtager en 6. plads i landets bedste række.

- Alle os, der følger VB, elsker, når en af klubbens egne talenter som eksempelvis Arbnor Mucolli går hele vejen til førsteholdet. Talentudviklingen er i klubbens DNA, og det vil vi gerne fortsat bidrage til med vores hovedsponsorat af U/19-Ligaholdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber: Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling).

Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Roser efter udflugter til Ebeltoft og Kolding
21-06-2019
Vi er så heldige, at Vejle Turisttrafik får lov til at køre med aktive ældre for en lang række foreninger og organisationer, og bedømt ud fra tilbagemeldingerne fra Højen Ældreklub og Egeskov Aktivitet og Træning er glæden gengældt.
Læs hele nyheden
Jelling Musikfestival og Vejle Turisttrafik et godt match
19-06-2019
I år kørte vi for første gang Jelling Musikfestivals to festivalruter, og vi vil gerne sige tak til alle de glade festivalpassagerer...
Læs hele nyheden
​Få en sommer med fart over feltet – Tag med til Formel 1
06-06-2019
Spænd hjelmen og tag med Vejle Turisttrafik og Panter Rejser på busrejse til Formel 1.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik kørte for englændere på inspirationstur
05-06-2019
Midt i maj havde vi fornøjelsen af at køre en gruppe af engelske landmænd rundt i Danmark for Holt Farm Tour Group.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476