Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Tag med på fem dages tur til Tyskland i maj

Idræt for Ældre i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en fem dages tur til Schwalenberg i Tyskland. Turen er fra den 1. maj til 5. maj 2019. Tilmelding til Johanne fra Idræt for Ældre på telefon 31 21 16 79 eller til Vejle Turisttrafik på 75 85 94 88. Læs mere om turen herunder. Vejle Turisttrafik er medlem af rejsegarantifonden. Tilmeldingsfristen er senest 1. marts 2019.

Program

1. dag: Afgang fra Vindinghallen kl. 8.00

Vi rammer Schwalenberg sidst på eftermiddagen selvfølgelig efter diverse pauser undervejs. Herefter bliver du indkvarteret, inden der er aftensmad.

2. dag: Bad Pyrmont, Hermanns Denkmal og Externsteine

Efter morgenmaden kører vi til kurbyen Bad Pyrmont. Byen var i 1700-tallet et mondænt kursted for Europas fyrster og konger på grund af de jern- og saltholdige kilder. Vi besøger en af kilderne og smager på det magiske vand, der siges at holde dig sund og rask. Byen rummer Tysklands smukkeste kurpark, der indeholder blandt andet en eksotisk palmehave.


Efter opholdet i Bad Pyrmont kører vi til det 53 meter høje monument, Hermans Denkmal. Mindesmærket blev rejst i 1819 for at hylde slaget mod romerne og symboliserer Tysklands enhed. Fra plateauet lige under statuen kan du nyde udsigten over Teutoburger skovene. Herefter kører vi videre til Extersteine og ser den cirka 70 millioner år gamle sandstenssøjle.

3. dag: Hameln og Bodenwerder – Münchhausens fødeby

Efter morgenmaden gør udflugten til Hameln, rottefængernes by med de smukke huse. Byen er kendt fra historien om den fløjtespillende rottefænger. I Hamelm er der mulighed for at opleve byens mange smukke bindingsværkshuse, rottefængerbrønden og bryllupshuset. Udflugten byder på overværelse af det berømte klokkespil med fortællingen om byens rottefænger.


Efter lidt tid på egen hånd begiver vi os til Bodenwerder, der er Baron von Münchhausens fødeby. Vi besøger Münchhausens Museum, der giver et indblik i den kulørte historiefortællers liv. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Schwalenberg.

4. dag Höxter og Corvey klosteret ​​​​​​

Vi nyder den gode morgenmad på hotellet, inden vi begiver os til Höxter. En romantisk gammel Weserby med gamle bindingsværkshuse med røde tegltage. Rådhuset er fra 1613 og er bestemt et besøg værd. Corvey klosteret, der ligger tæt på byen, er den største seværdighed. Klosteret er grundlagt i 822 og havde stor betydning op gennem hansetiden.


De nuværende bygninger er opført i 1700-tallet og stammer fra et nedlagt benektinerkloster. Vi besøger den imponerende klosterkirke. Turen går videre til Fürstenberg, som er kendt for sit eksklusive porcelæn, og der vil være mulighed for at købe porcelæn til samlingen.

5. dag Hjemrejse

Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører hjem via Hannover og Hamburg. ​Vi gør stop ved grænsen, inden vi når Vejle ved aftenstid.

Rejsefakta og priser:

Pris pr. person ved 30 betalende:3695 kr.

Pris pr. person ved 35 betalende: ​3395 kr.

Pris pr. person ved 40 betalende: ​3295 kr.

Tillæg for enkeltværelse:​​450 kr.

Prisen inkluderer:

● Bus i fem dage

● Hotel med halvpension

● Dag til dag program som beskrevet

● Rejseleder på hele turen

● Bidrag til rejsegarantifonden

● Kaffe i bussen på hele turen og rundstykker på udrejsedagen

● Frokost på hjemturen

● En danseaften på hotellet med levende musik

Entreer er ikke inkluderet, men regn med cirka 25 euro.

Om hotellet

Hotel - Restaurant – Café

Schwalenberg Malkasten

Neue Torstrasse 1-5, 32816 Schwalenberg

www.schwalenberger-malkasten.de

Et hyggeligt hotel med super god service. Der er ingen elevator på hotellet, men personalet hjælper med bagagen ved ankomst og afgang. Hver aften er der Happy Hour fra 18.00 til 19.00 i hotellets bierstube. Sauna på hotellet til fri afbenyttelse.

Afstand fra Vinding til Schwalenberg er cirka 500 kilometer.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Vejle Turisttrafik har helt ny Mercedes-bus på prøve​
24-05-2019
​EvoBus Danmark A/S, der er ejet af Europas største busproducent Daimler, har stillet en spritny og topmoderne turistbus til rådighed for Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Kom godt hjem fra Jelling Festival 2019 med Pubbussen
15-05-2019
Hvorfor lade en god fest slutte før tid? Pubbussen fra Vejle Turisttrafik giver dig mulighed for at fortsætte festen, når du skal hjem fra Jelling Musikfestival 2019.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i samarbejde med Jelling Musikfestival
08-05-2019
Efter en god dag med fest og musik kan de glade festivalgæster til Jelling Musikfestival 2019 blive transporteret hjem af Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik støtter ”De Grønne”
01-05-2019
Hos Vejle Turisttrafik er vi utrolige glade for at kunne bakke op om vores hjerteklub Vejle FC og støtte lokalsporten i Vejles Vestby.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476