Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere


En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.


- En fantastisk tur, hvor vi fik meget for pengene, og det er ingen hemmelighed, at vi er ved at arrangere den næste tur, lyder det begejstret fra indehaver af HTH i Vejle, Horsens og Kolding, Jesper Andreasen, når talen falder på den medarbejdertur til Berlin, som Vejle Turisttrafik arrangerede for køkkenfirmaet.


Oprindelig var planen en weekendtur i fly til Sydeuropa for de 60 ansatte, men logistikken og økonomien i at få flyvebilletter til så mange mennesker fik de lokale HTH-afdelinger til at tænke i andre baner. I stedet faldt valget på en busrejse med Vejle Turisttrafik til Berlin.


- Det har vi ikke haft grund til at fortryde. Vejle Turisttrafik lavede en velarrangeret tur, hvor alt kørte på skinner. I forhold til, at vores formål med turen var skabe bedre relationer mellem medarbejderne, og samtidig give dem en god oplevelse, så var det bare perfekt at køre i bus til Berlin. Det giver bare noget at sidde i en bus sammen i så mange timer, som vi ikke havde fået med en flyrejse. Busturen var meget værd for udbyttet af vores tur, siger Jesper Andreasen.


- Timingen i programmet var tilpasset til vores ønsker, så der var rig lejlighed til at hygge sig og have det sjovt, og samtidig var vores restaurantbesøg og indlagte arrangementer kvalitetsmæssig af højt niveau. Vi fik fremragende mad, boede centralt på et godt hotel, og vi fik en byrundtur med en dansk guide, så det var en rigtig god tur. Og så var det nemt for alle, at vi havde vores egen bus i Berlin. Det havde vi ikke haft med en flyrejse, siger Jesper Andreasen.


Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Vejle Turisttrafik kan tilbyde af pakkerejser, hvor vi arrangerer alt på turen? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport