Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik støtter ”De Grønne”

Hos Vejle Turisttrafik er vi utrolige glade for at kunne bakke op om vores hjerteklub Vejle FC og støtte lokalsporten i Vejles Vestby. Brødrene Henning og Benny Petersen, der driver Vejle Turisttrafik, er Vestby-drenge og har en stor kærlighed til ”De Grønne” på Vestre Stadion.


- Vi er opvokset i Vestbyen, så Vejle FC står vores hjerter utrolig nært, og vi vil gerne støtte det store frivillige arbejde, som bliver udført i klubben, så børn, unge og voksne kan få store fodboldoplevelser, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Vejle Turisttrafik støtter en lang række lokale serieklubber i fodbold: Vejle Boldklub (Amatørdelingen), Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hedensted IF, Hover IF og Ammitsbøl Fodbold.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Arkivfoto.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Så er det igen tid til at komme på stadion og se seriebold
16-08-2019
Hos Vejle Turisttrafik bakker vi op om en del af områdets seriefodboldklubber. I weekenden sparkes efterårssæsonen for alvor i gang, selvom enkelte klubber har tyvstartet.
Læs hele nyheden
​Velkommen til vogn nr. 103
09-08-2019
Vores vognpark har fået nyt medlem med vogn nr. 103. Den nye tilføjelse til vognparken er en Mercedes Sprinter 516 CDI fra 2019 med plads til 22 passagerer.
Læs hele nyheden
Busrejser i moderne og komfortable turistbusser
06-08-2019
​Ønsker du at slippe for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din busrejse.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik ønsker god sommer
12-07-2019
Så er sommeren over os, og de fleste busser er kørt i garage, og vores chauffører holder en velfortjent sommerferie.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476