Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik i samarbejde med Jelling Musikfestival

Efter en god dag med fest og musik kan de glade festivalgæster til Jelling Musikfestival 2019 blive transporteret hjem af Vejle Turisttrafik. Vi har indgået aftale med Jelling Musikfestival om at køre de to festivalruter fra festivalpladsen til henholdsvis Fårup Sø Camping og Vejle. Busserne til Vejle kører alle festivaldage fra kl. 22.30 til dagens festival slukker og lukker. Busserne fra og til Fårup Sø Camping kører fra kl. 10.00 til kl. 02.30.

Det er første år, at Vejle Turisttrafik står for busdriften i forbindelse med Jelling Musikfestival.

- Vi glæder os over at blive en del af den fest, som Jelling Musikfestival er, og ser frem til at køre festivalgæster fra Jelling Musikfestival til Vejle eller Fårup Sø Camping, for til en god festivaloplevelse hører også god og nem hjemtransport i sikre busser, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Vejle Turisttrafik har helt ny Mercedes-bus på prøve​
24-05-2019
​EvoBus Danmark A/S, der er ejet af Europas største busproducent Daimler, har stillet en spritny og topmoderne turistbus til rådighed for Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Kom godt hjem fra Jelling Festival 2019 med Pubbussen
15-05-2019
Hvorfor lade en god fest slutte før tid? Pubbussen fra Vejle Turisttrafik giver dig mulighed for at fortsætte festen, når du skal hjem fra Jelling Musikfestival 2019.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik i samarbejde med Jelling Musikfestival
08-05-2019
Efter en god dag med fest og musik kan de glade festivalgæster til Jelling Musikfestival 2019 blive transporteret hjem af Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik støtter ”De Grønne”
01-05-2019
Hos Vejle Turisttrafik er vi utrolige glade for at kunne bakke op om vores hjerteklub Vejle FC og støtte lokalsporten i Vejles Vestby.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476