Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik i samarbejde med Jelling Musikfestival

Efter en god dag med fest og musik kan de glade festivalgæster til Jelling Musikfestival 2019 blive transporteret hjem af Vejle Turisttrafik. Vi har indgået aftale med Jelling Musikfestival om at køre de to festivalruter fra festivalpladsen til henholdsvis Fårup Sø Camping og Vejle. Busserne til Vejle kører alle festivaldage fra kl. 22.30 til dagens festival slukker og lukker. Busserne fra og til Fårup Sø Camping kører fra kl. 10.00 til kl. 02.30.

Det er første år, at Vejle Turisttrafik står for busdriften i forbindelse med Jelling Musikfestival.

- Vi glæder os over at blive en del af den fest, som Jelling Musikfestival er, og ser frem til at køre festivalgæster fra Jelling Musikfestival til Vejle eller Fårup Sø Camping, for til en god festivaloplevelse hører også god og nem hjemtransport i sikre busser, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så brug vores formular i højre side eller kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Så er det igen tid til at komme på stadion og se seriebold
16-08-2019
Hos Vejle Turisttrafik bakker vi op om en del af områdets seriefodboldklubber. I weekenden sparkes efterårssæsonen for alvor i gang, selvom enkelte klubber har tyvstartet.
Læs hele nyheden
​Velkommen til vogn nr. 103
09-08-2019
Vores vognpark har fået nyt medlem med vogn nr. 103. Den nye tilføjelse til vognparken er en Mercedes Sprinter 516 CDI fra 2019 med plads til 22 passagerer.
Læs hele nyheden
Busrejser i moderne og komfortable turistbusser
06-08-2019
​Ønsker du at slippe for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din busrejse.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik ønsker god sommer
12-07-2019
Så er sommeren over os, og de fleste busser er kørt i garage, og vores chauffører holder en velfortjent sommerferie.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476